Ko je izdajnik ba?Greivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se.Cartman je napisao/la: 1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko je izdajnik ba?Greivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se.Cartman je napisao/la: 1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.
Stidi se!Cartman je napisao/la:Ko je izdajnik ba?Greivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se.Cartman je napisao/la: 1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.
ovo nisam ocekivao, sramota za reprezentacijuCartman je napisao/la:Zasto spominjes Delibasica i Osima? Obojica su dali i previse za BiH. Susic je stavio svoj nepotizam, licni interes i zaradu ispred svoje drzave. Cak nije imao obraza ni dati ostavku, nego je nastavio do kraja da bi izvukao sto vise para. Onda je lagao po novinama da nece nista trazit, pa kasnije prijetio tuzbom da bi dobio pare. Recimo jedan Dick Advocaat je imao obraza dat ostavku kao selektor Srbije, iako nema nikakve veze sa tom drzavom. Ali ima moral i obraz. Nesto totalno strano za Papketa.
Zato je Dzeko daleko veci igrac od njega za mene. Boli me qurac koliko je golova Papke dao za PSG i Jugoslaviju.
1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.
Uz duzno postovanje prema pomenutim, ali sta su to Delibasic i Osim dali vise za BiH od Susica?Cartman je napisao/la:Zasto spominjes Delibasica i Osima? Obojica su dali i previse za BiH. Susic je stavio svoj nepotizam, licni interes i zaradu ispred svoje drzave. Cak nije imao obraza ni dati ostavku, nego je nastavio do kraja da bi izvukao sto vise para. Onda je lagao po novinama da nece nista trazit, pa kasnije prijetio tuzbom da bi dobio pare. Recimo jedan Dick Advocaat je imao obraza dat ostavku kao selektor Srbije, iako nema nikakve veze sa tom drzavom. Ali ima moral i obraz. Nesto totalno strano za Papketa.
Zato je Dzeko daleko veci igrac od njega za mene. Boli me qurac koliko je golova Papke dao za PSG i Jugoslaviju.
1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.
Cartman je napisao/la:Sta cu bit? Imam dva drzavljanstva i to i jesam. Hvala Bogu rodjen sam par mjeseci nakon konacnog raspada te komunisticko-fasisticke tvorine, tako da Jugosloven ne mogu biti.Sabinho je napisao/la:Sta si onda ti momcino? Zbog cega se bas ti osjecas prozvanim da utvrdjujes neciju nacionalnost?
Papke i njegova familija su jasno pokazali sta su. Vise puta.
Ima ih vise, zavisi na koje mislis?Virtu4l je napisao/la:Dijete bunca.
Po obicaju mnogi ne znaju sta je Hasan Salihamidzic znacio i radio, nego vjeruju u neke glasine i bajke.xaves je napisao/la:ovo nisam ocekivao, sramota za reprezentacijuCartman je napisao/la:Zasto spominjes Delibasica i Osima? Obojica su dali i previse za BiH. Susic je stavio svoj nepotizam, licni interes i zaradu ispred svoje drzave. Cak nije imao obraza ni dati ostavku, nego je nastavio do kraja da bi izvukao sto vise para. Onda je lagao po novinama da nece nista trazit, pa kasnije prijetio tuzbom da bi dobio pare. Recimo jedan Dick Advocaat je imao obraza dat ostavku kao selektor Srbije, iako nema nikakve veze sa tom drzavom. Ali ima moral i obraz. Nesto totalno strano za Papketa.
1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.
Braco izdajnik?Greivis je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se.Cartman je napisao/la: 1. Dzeko
2. Salihamidzic
Pa ostali.
Ko je gledao Hasana u dresu repke (ne znam koliko puta si ga gledao), demantovace te. Jedan od najvecih igraca ove repke uz Edina i Sergeja.Greivis je napisao/la:A sta reci za covjeka kojem je klub bio iznad reprezentacije?