Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 01:24

Greivis je napisao/la:
Cartman je napisao/la: 1. Dzeko
2. Salihamidzic

Pa ostali.
Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se. :kafa:
Ko je izdajnik ba? :stop:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 01:26

Dijete bunca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2015, 01:30

Cartman je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
2. Salihamidzic

Pa ostali.
Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se. :kafa:
Ko je izdajnik ba? :stop:
Stidi se!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 02 mar 2015, 01:36

Cartman je napisao/la:Zasto spominjes Delibasica i Osima? Obojica su dali i previse za BiH. Susic je stavio svoj nepotizam, licni interes i zaradu ispred svoje drzave. Cak nije imao obraza ni dati ostavku, nego je nastavio do kraja da bi izvukao sto vise para. Onda je lagao po novinama da nece nista trazit, pa kasnije prijetio tuzbom da bi dobio pare. Recimo jedan Dick Advocaat je imao obraza dat ostavku kao selektor Srbije, iako nema nikakve veze sa tom drzavom. Ali ima moral i obraz. Nesto totalno strano za Papketa.

Zato je Dzeko daleko veci igrac od njega za mene. Boli me qurac koliko je golova Papke dao za PSG i Jugoslaviju.
1. Dzeko
2. Salihamidzic

Pa ostali.
ovo nisam ocekivao, sramota za reprezentaciju

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 mar 2015, 01:42

Cartman je napisao/la:Zasto spominjes Delibasica i Osima? Obojica su dali i previse za BiH. Susic je stavio svoj nepotizam, licni interes i zaradu ispred svoje drzave. Cak nije imao obraza ni dati ostavku, nego je nastavio do kraja da bi izvukao sto vise para. Onda je lagao po novinama da nece nista trazit, pa kasnije prijetio tuzbom da bi dobio pare. Recimo jedan Dick Advocaat je imao obraza dat ostavku kao selektor Srbije, iako nema nikakve veze sa tom drzavom. Ali ima moral i obraz. Nesto totalno strano za Papketa.

Zato je Dzeko daleko veci igrac od njega za mene. Boli me qurac koliko je golova Papke dao za PSG i Jugoslaviju.
1. Dzeko
2. Salihamidzic

Pa ostali.
Uz duzno postovanje prema pomenutim, ali sta su to Delibasic i Osim dali vise za BiH od Susica?
Ti ocito zaboravljas da je Susic prvi selektor koji nas je odveo na SP.
Delibasic jeste bio selektor repke kad smo bili na ep u Njemackoj 93. i to je to.
Osim jeste bio kljucna uloga komiteta, ali isto tako krajem devedesetih nije mu palo na pamet da dodje na klupu reprezentacije kad su ga svi zvali. Cak se nije niti pojavljivao u domacim medijima niti ga je zanimao nas fudbal.
Uprkos svemu tome, sva trojica su legende BH sporta, kao sto je recimo i Vaha.
Ti si jako bezobrazan i neko ko se nije niti rodio za vrijeme bivse yuge i ko zivi u dijaspori, dajes si previse za pravo. Ok kritika i to da ne volis nekoga, ok zezancija, ali ti prelazis granicu zdravog ukusa. Nije tema i na pogresnom pdf-u ti ovo pisem, ali Safet Susic je i igracka i trenerska legenda BiH, ma koliko se ti protivio tome. A prije svega, Pape je postenjacina i dobar covjek, sto se za tvog idola kabadahiju ne moze reci.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 mar 2015, 02:07

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sta si onda ti momcino? Zbog cega se bas ti osjecas prozvanim da utvrdjujes neciju nacionalnost?
Sta cu bit? Imam dva drzavljanstva i to i jesam. Hvala Bogu rodjen sam par mjeseci nakon konacnog raspada te komunisticko-fasisticke tvorine, tako da Jugosloven ne mogu biti.

Papke i njegova familija su jasno pokazali sta su. Vise puta.

Rodjen si nakon raspada, ali sebi dajes za pravo da napises ovo.
Vjerovatno su ti izvori informacija ono sto danas krasi drustvo, tako da ti necu replicirati puno, samo cu reci da si jako zelen, i da malo znas.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2015, 02:07

Virtu4l je napisao/la:Dijete bunca.
Ima ih vise, zavisi na koje mislis?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 02:18

xaves je napisao/la:

1. Dzeko
2. Salihamidzic

Pa ostali.
ovo nisam ocekivao, sramota za reprezentaciju
Po obicaju mnogi ne znaju sta je Hasan Salihamidzic znacio i radio, nego vjeruju u neke glasine i bajke.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 02 mar 2015, 03:10

I momci hocemol' nazad na temu Edin Dzeko

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 03:38

Dobar danas tj. jučer :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 mar 2015, 08:07

Cestitke Zmaju na novom golu,i to protiv Liverpula! svaka cast! igra u dobroj formi,i to je najvaznije! uoci kvalifikacija je ponovo onaj stari Dzeko! Pelegrini vjerovatno nece docekati kraj prvenstva na klupi Citya,sto i nije lose za Dzeku,iako on samo treba nastaviti sa svojim dobrim partijama i nevazno je koji je trener na klupi.
Bony je po meni totalni promasaj,previse su para bacili na njega,a covjek moze biti maximalno 3 napadac u ekipi,ali eto,nije im prvi put da bacaju pare na nepotrebne igrace!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2015, 09:48

Greivis je napisao/la:
2. Salihamidzic

Pa ostali.
Braco izdajnik? :damn:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2015, 14:08

A sta reci za covjeka kojem je klub bio iznad reprezentacije? :hmmmmm:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 mar 2015, 14:28

U ta vremena si ti vjerovatno dobio mliječne zube i šmag'o za frutekom, tako da :shh: .

Po meni nijanse odlučuju o tom prvom mjestu. Braco, Džekson i Sergej su u par deka.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2015, 14:46

Greivis je napisao/la:A sta reci za covjeka kojem je klub bio iznad reprezentacije? :hmmmmm:
Ko je gledao Hasana u dresu repke (ne znam koliko puta si ga gledao), demantovace te. Jedan od najvecih igraca ove repke uz Edina i Sergeja.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 mar 2015, 14:52

Prvo i osnovno pravilo kod čitanja njegovih postova je da ga ne shvatate ozbiljno, ne znam sta je rec

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 mar 2015, 14:53

Braco je premalo dao reprezentaciji,ne ulazim u razloge zašto je i pod kojim okolnostima od iste odustao,govorimo o cinjenicama..

Dzeko je najbolji igrac kojeg je reprezentacija imala u ovom poslije ratnom periodu,uz Teletovica najveci sportski brend ove države u zadnjem desetljecu..

Barba je meni najveci u ocima,za reprezentaciju je uvjek ginuo ali me još više dojmila njegova skromnost..Igrao je sve po potrebi,uvjek je ekipu stavljao ispred sebe a nikad nije nastojao da bude upadljiv,nije se vrtio po naslovnicama,"pricao" je iskljucivo na terenu..

Teletovic je košarkašku repku doveo na jedan viši nivo,klasa iznad svih ostalih,kapiten,lider,profesionalac u svakom smislu te rijeci,.

Pricati o Papetu,Osimu,Delibašicu(rahmet mu duši) i slicnim nema smisla,ljudi su živjeli u nekom drugom vremenu,teško da oni mogu u istu recenicu sa gore nabrojanim..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 15:00

I meni je Barbarez drazi od Salihamidzica, ali kad pricamo o kvalitetu, Hasan je iznad. Lik je skoro 10 godina bio standardan u jednom Bayernu.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 mar 2015, 17:38

Tri razlicita igraca ali doprinos za repku Dzeko.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2015, 17:55

Dzeko se ne moze mjeriti sa bilo kojim nasim bivsim ili sadasnjim igracem. Najveca je zvijezda bez ikakve dileme, a sto se tice tih klub/repka igara tu mu jos samo fali uspjeh u kontinentalnom takmicenju sa nekim klubom, pa makar osvajanje Lige Evrope ako nista. Ako se to desi, sve rasprave ovog tipa vise nece imati smisla.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 16 gostiju.