FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
57. minut, vodimo 1-0. Selamovic.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
2-0. Ponovo Selamovic
Ko je bolji..jel mi kontrolisemo igru?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Bravo Mićo 

85 min, 2-1.
Ma jok. Nije nam bas igra na zavidnom nivou.Scholl je napisao/la:Ko je bolji..jel mi kontrolisemo igru?
Bice kasnije opsirniji izvjestaj.
Kraj. 1-2
evo malo gledam ove lige oko nas hrvatska,srbija,gledam premier ligu nasu sazetke,nesto sam gledao i preko neta cijele utakmice.naime gledao sam 3 zeljo,zrinjski,sarajevo.mogu samo reci da radnicki ne zaostaje puno za ekipama poput drine,travnika,viteza,obarske,radnika,celika,malkice odskacu zvijezda,slavija,velez malo vise(ali neznatno).aBd cilj da nam bude premier liga.
decko cime se ti deresagalo je napisao/la:evo malo gledam ove lige oko nas hrvatska,srbija,gledam premier ligu nasu sazetke,nesto sam gledao i preko neta cijele utakmice.naime gledao sam 3 zeljo,zrinjski,sarajevo.mogu samo reci da radnicki ne zaostaje puno za ekipama poput drine,travnika,viteza,obarske,radnika,celika,malkice odskacu zvijezda,slavija,velez malo vise(ali neznatno).aBd cilj da nam bude premier liga.

Sloboda Tuzla
inace
-
- Interni moderator
- Kontakt:
zar nisi skonto do sad da je covjek u nekom svom imaginarnom svijetu,jbt....gdje ces njemu odgovaratfukaratz je napisao/la:decko cime se ti deresagalo je napisao/la:evo malo gledam ove lige oko nas hrvatska,srbija,gledam premier ligu nasu sazetke,nesto sam gledao i preko neta cijele utakmice.naime gledao sam 3 zeljo,zrinjski,sarajevo.mogu samo reci da radnicki ne zaostaje puno za ekipama poput drine,travnika,viteza,obarske,radnika,celika,malkice odskacu zvijezda,slavija,velez malo vise(ali neznatno).aBd cilj da nam bude premier liga.razlika izmedju prve federalne i premijer lige je svjetlosna godina sa Husicem, Selamovicem, Hasanovicem, Jaganjcem, Lakijem, Jahicem nemas sta traziti u visem rangu
zivis care u nekim iluzijama

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 01 mar 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Dovoljna je jedna godina sa ovim momcima u PL i odmah nek ispadnemo, nek izgubimo sve utakmice nema veze, ali neke ekipe u PL sad nisu puno jace od nas, slazem se kapetane Aga s tobom, idemo da rokamo beogradskim asvaltom 

pa inace care moj ti igraci koje sam nabrojao ne mogu igrati u Drini, Radniku, Vitezu, Mladosti... jer da valjaju Hasanovic bi prosao probu u Zvijezdi, Selamovic, Kuduzovic ne bi bili istjerani iz Slobode, o Jaganjcu, Cejvanovicu necu ni pricati jer nisu mogli igrati za Slobodu u drugoj ligiagalo je napisao/la:inace

Sloboda Tuzla
Ja bih stvarno zamolio moderatore da malo obrate paznju na ovaj podforum.
-
- Kontakt:
Drago mi je zbog Mice da daje golove, drago mi je zbog nase djece takodje da igraju za vas klub i da su dobro primljeni. Pustite ove sto dodju na temu i sto se loze na vas, samo lagani ignore i mirna Bosna
Neshvatljivo mi je da se ljudi od po 35+ godina ponasaju ko djeca, na koju god temu udjem (koja mene zanima) @staragarda pise nesto, tako da ga niko ne treba ozbiljno shvatati. Kad pocinje proljetni dio 1. Federalne?
Lijep pozdrav iz Tuzle

Lijep pozdrav iz Tuzle

-
- Kontakt:
7 i 8 Marta pocinje, naredni vikend, ako sve bude uredu mogli bi do 10 bodova u prva 4 kola proljetnog dijela, uz malo srece i truda zasto ne. U Kakanj idemo da se nadigravamo pa sta bude, a zadnje dvije utakmice gore zavrsene su nerijeseno, valjda bude sad treca sreca i pobjeda, dolazi nam Podgrmec i tu ne bi trebalo biti problema, onda kantonalni derbi u Srebreniku sa Gradinom gdje ce biti jako teska utakmica, teza i od ove prve u Kaknju, Gradini su jako potrebni bodovi pogotovo domaci, i onda nam dolazi nas danasnji protivnik u generalnoj probi Branitelj. Idemo od utakmice do utakmice pa vidjecemo na kraju 

Molio bih moderatore da mi objasne zasto mi brisu postove? Da li sam nekog uvrijedio s necim? Jel to zbog toga sto sam rekao da ste losi moderatori odnosno "tuta"? 

-
- Moderator
- Kontakt:
Obrisani su svi komentari koji su bili vezani za raspravu onu van teme kako se ne bi širilo dalje. I niko ti ne mora davati ovdje objašnjenja nikakve niti je dužan, nisam bio tu tako da nisam raspravu vidio na početku.sodaacm je napisao/la:Molio bih moderatore da mi objasne zasto mi brisu postove? Da li sam nekog uvrijedio s necim? Jel to zbog toga sto sam rekao da ste losi moderatori odnosno "tuta"?
Od sad kad vam dođe neko provocirati ili slično, prijavite komentar fino, i s obzirom da sam ja jedini na pdf-u moderator, lakše će biti pregledati nekome kad je prijavljen post.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Masio sam temu? Koliko znam napisao sam da je Radnicki pobijedio i da nas Aga( Lukavcanin) pali i zari forumom I da se komsiluk bezveze lozi na njegaBenjo_AFC86 je napisao/la:Obrisani su svi komentari koji su bili vezani za raspravu onu van teme kako se ne bi širilo dalje. I niko ti ne mora davati ovdje objašnjenja nikakve niti je dužan, nisam bio tu tako da nisam raspravu vidio na početku.sodaacm je napisao/la:Molio bih moderatore da mi objasne zasto mi brisu postove? Da li sam nekog uvrijedio s necim? Jel to zbog toga sto sam rekao da ste losi moderatori odnosno "tuta"?
Od sad kad vam dođe neko provocirati ili slično, prijavite komentar fino, i s obzirom da sam ja jedini na pdf-u moderator, lakše će biti pregledati nekome kad je prijavljen post.
Mislim da je vise nego ocigledno da si veliki "fun" Tuzlaka i da pustas da da pojedinci svrljaju po nasem forumu po 20 30 poruka a neko iz Lukavca napise jednu jedinu poruku na forumu radnickog i ti tek onda brises postove kao nema veze s temom,,, Ma daj uozbilji se malo
Da pozdravim i poželim sreću u nastavku sezone.
Malo me prenijelo pa sam mislio da ste dobili prvo kolo, još golovima Selamovića, ali smetnuo s uma da 1.Liga počinje vikenda poslije Premijere.
U svakom slučaju, neka vam je sretno iako je Goražde izgleda dobro zagrizlo.
Btw, ovaj post je jedan od jačih koje sma pročitao na ovom forumu
Malo me prenijelo pa sam mislio da ste dobili prvo kolo, još golovima Selamovića, ali smetnuo s uma da 1.Liga počinje vikenda poslije Premijere.
U svakom slučaju, neka vam je sretno iako je Goražde izgleda dobro zagrizlo.

Btw, ovaj post je jedan od jačih koje sma pročitao na ovom forumu

agalo je napisao/la:otkud zulic u zvijezdi i ordagic haris.obojica bili kod nas.ljudi puno je pitanja na koja odgovor tacan ne mozemo dati.otkud delija na gostovanjima 5000.to znaci 100 buseva.otkud grobari u parizu na zavrsnici kosarkaskog final four-a 10 rentanih aviona po preko 150 mjesta.sve sami grobari.otkud red army u prvoj ligi prejaki strahota,beton.u premier ligi ispod svih nivoa.otkud fukara onako malo.otkud dzana u radnickom ne igra u makar olimpiku,otkud lugi drugi golman u banovicima,a ne brani makar u slaviji itd itd itd itd itd itd.u svakom poslu ima gresaka,a znate i sami koga cete pitati za to.dodjete lijepo tamo do stadiona i pitate de mi recite nesto vise o ovome,ako oni kazu ne mozemo ili ne zelimo ili necemo to je opet odgovor.znaci sto god se moze iznijeti u javnost iznosi se
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.