FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 01 mar 2015, 21:52

izgleda da je ono protiv bratstva ipak bila foluška za varešanovića u publici, i/ili opušteniji pristup prijateljskoj. a i navodna povreda kokota :mrgreen: malo je i drukčija postavka bila, đelmić lijevo umjesto desno, kokot iza bajića, memija na krilu a zeljković na beku.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 mar 2015, 21:59

jeste sigurni da bajic ima kartone :| gdje je onaj jovanmaksimovic on vodi te statistike :D

inace, sto se tice utakmice nemam sta vise dodati, sve ste rekli.Dosta bolja igra u odnosu na onu jesenas, odlicna atmosfera...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 mar 2015, 22:01

ZZtop10 je napisao/la:jeste sigurni da bajic ima kartone :| gdje je onaj jovanmaksimovic on vodi te statistike :D

inace, sto se tice utakmice nemam sta vise dodati, sve ste rekli.Dosta bolja igra u odnosu na onu jesenas, odlicna atmosfera...
Po ovoj statistici na ss.ba imao je dva zuta dosad.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 mar 2015, 22:01

Ima Baja 3 kartona i ne igra u Sirokom.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 mar 2015, 22:02

Bajić se mora uozbiljiti. Mali Amir je danas pokazao o kakvom se zapravo talentu radi. Sljedeće sezone bi mogao postati nas glavni igrač. Samo da ga povrede zaobidju.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 01 mar 2015, 22:02

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pojacanj ... dao/155276" onclick="window.open(this.href);return false;

još Sanela i :salut:
1921 !
05.06.1998

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 mar 2015, 22:05

ovo je ipak level express ili svet plus od portala.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 01 mar 2015, 22:08

slika

Iducu tekmu zapad ce biti pun :D :opaopa:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 01 mar 2015, 22:10

Uprava radi dobar posao na svim poljima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 mar 2015, 22:14

Almire, Almire :beba: :beba: Jos studentica
SLOBODA NAVIJAČIMA

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 mar 2015, 22:44

Dojam utakmice: POZITIVNO IZNENAĐEN!

Znao sam da je Oda dobar trener, ali da je svakom igraču našao mjeste fkt nisam očekivao nakon utakmice protiv Bratstva. Međutim nikad nije mjerilo pripremna i prijateljska utakmica. Željo preporođen. Rekao sam poslije prijateljske sa Bratstvom da je Baja naš najbolji igrač i sad stojim iza toga, igra jako zrelo. Đelmić i Kokot mogu reći da će biti pojačanja u nastavku jer su me i jedan i drugi oduševili. Sve mi je djelovalo tako lijepo posloženo da protivnički igrači mogu doći do 30-40m od našeg gola i to je to. U napadu se zna šta se želi, brzi protok lopte bez imalo razmišljenja. Svi su ko jedan, jer jedino tako mogu i uspjeti. Većina vas je i napisala i mnogo toga što bi ja sad napisao, tako da se slaćem sa večinom. Čekam šta će napisati super, pile, boccaccio...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 mar 2015, 23:03

Ocigledno nas je razgalila ova danasnja utakmica. S pravom! Ostvarena je vazna pobjeda protiv jednog od konkurenata za plasman koji ganjamo. Pokazan je odredjeni napredak u igri u odnosuna jesenji dio sezone.
Jucer sam napisao da se ne mogu oteti dojmu da ovih 13-14 igraca mogu odigrati znatno bolje nego su tou pripremnim utakmicama pokazali.
E sad,da li je ovo igra koja treba da nas odusevi? Apsolutno nije. Trebamo i u pobjedama biti realni.
Ponavljam,napredka u igri ima,ali daleko od toga da je to igra koja treba da nas odusevi.
Olimpik je i danas pokazao da ne zna igrati pod pritiskom,da ne zna igrati vazne utakmice...Nikad nisu dobili neku vaznu,odlucujucu utakmicu. Nemaju timski duh,nemaju takmicarski duh...I kao sto im trener rece,previse respektuju Zelju.
Na drugoj strani,nasa ekipa je pokazala upravo sve ono sto Olimpik nema. Kao prava velika ekipa,iskoristila sanse,rijesila utakmicu rutinski...
Vratimo se na igru. Mozemo biti zadovoljni,ali nemojmo pretjerivati. Protiv ozbiljnih ekipa,a u ovoj ligi su to,osim nas,Siroki,Sarajevo i Zrinjski,nece to sa ovakvom formacijom i sa ovakvom veznom linijom biti sjajno. Ok,vjerovatno ce i ta formacija biti malo drugacija,sa pojacanom sredinom terena.
Nasa zadnja linija je i dalje vrlo klimava. Danas nije bilo pritiska i nije ta njihova klimavost dosla do izrazaja.
Necu pojedinacno analizirati igrace. Osim Amira Hadziahmetovica. On je posebna prica.
Mozda sam u predhodnom periodu malo i dosadio hvaleci ga.Ali,jednostavno sam odusevljen tim momkom. Ja zaista uzivam gledajuci ga.
Uzivajmo u ovoj pobjedi,ali nikako ne treba pretjerivati.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 01 mar 2015, 23:37

Logicno je da protiv jacih ekipa necemo moci igrati ovako, ali to svako zna i ne nada se boljem. Ali je jako bitno da se ovako odigrala utakmica. Sta god pisali, ovo danas je izgledalo jako dobro. Jako bitna cinjenica jeste da mi Olimpicu nismo dozvolili da bilo sta uradi, sto ne bi rekao da su pod pritiskom. Libo njih neka stvar ako cemo realno. Kakav pritisak. Jednostavno smo danas bili odlicni u svim linijama i to se odrazilo na igru. Neka igraju ovako svaku na Grbavici ja cu im skinuti kapu. Nesto vise niko ne ocekuje..

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 01 mar 2015, 23:39

Sulejman Smajic ne shvata ulogu VOĐE ekipe... Misli da VOĐA znači samo psovat svojim saigračima i širit nervozu...
Što se nas tiče, može bolje i konkretnije, ali smo napredovali!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 mar 2015, 23:41

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... e=554D32C4" onclick="window.open(this.href);return false;

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 mar 2015, 23:50

Ima li zvanični podatak koliko je gledalaca bilo danas? Da li je bilo više od 6000?
DRUG NEBI TI PUNCA

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 mar 2015, 23:57

Na stranici Saveza piše da je bilo 6.000.

Fino je ovo izgledalo danas, na momente odlična igra i kombinatorika i napredak je vidljiv, ekipa izgleda taktički zrelije, ubojitije, ali se slažem da ne treba sad stvarati neku euforiju i ovu utakmicu shvatiti kao znak da će i naredne utakmice ovako izgledati i imati ovakakv tijek.
Odševljen sam i rezultatom i atmosferom, ali ipak imam neki utisak da je Olimpik bio lošiji nego li je Željo bio super dobar.

Odbrana je izgledala bolje, ali je opet bilo par kritičnih reakcija, kao što neko reče, da je Olimpik malo više izlazio na stopere, sumnjam da ne bi gola prilimili. Zeljković odličan, njegova najbolja utakmica još od Plzena.
Veza dobra, dobar protok lopte, dobri u nazad. Hadžiahmetović odličan, ne samo za svoje godine nego općenito.
Napad najbolji dio ekipe. Bajić, Kokot, Đelmić, Memija :tokralju:

Pojačanja su, bar ovu utakmicu odigrala u pravom smislu te riječi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 02 mar 2015, 00:08

Jeli se Nuspahic oporavio od povrede? Zasto danas nije bio u rosteru za utakmicu?

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 02 mar 2015, 00:16

Oduševljen sam fizičkom spremom. Prisustvo Mulalića u stručnom štabu se dobro osjeti. Dželmić je pravo pojačanje...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 02 mar 2015, 00:27

Rafael30 je napisao/la:Jeli se Nuspahic oporavio od povrede? Zasto danas nije bio u rosteru za utakmicu?
Oporavio se, spreman je ali ga nema u rosteru. Trebali su ga posuditi da igra a ne ovako...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.