Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Motokultivator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Motokultivator » 01 mar 2015, 23:53

BozePetra je napisao/la:Dakle, danas je Aguero asistirao Džeki, a harishp napisao duhovit post - da neće smak svijeta? :shock:
:mrgreen:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 01 mar 2015, 23:55

Ne pratim spansku ligu skoro pa nikako, ali je li vi stvarno mislite da taj Espanyol moze nesto da napravi pored Barce, Reala, Atletica itd.?
Ja mislim da su Dzeki vece sanse da nesto napravi u Italiji sa losim AC Milan, nego u toj Spaniji, ali mozda grijesim. Izgleda vi poznajte dobro Spansku ligu i taj sadasnji Espanyol cim ga gurate u njega.

P.S. Svaka cast za gol Dzeko. Samo naprijed! :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 mar 2015, 23:57

Murga je napisao/la:Ne pratim spansku ligu skoro pa nikako, ali je li vi stvarno mislite da taj Espanyol moze nesto da napravi pored Barce, Reala, Atletica itd.?
Ja mislim da su Dzeki vece sanse da nesto napravi u Italiji sa losim AC Milan, nego u toj Spaniji, ali mozda grijesim. Izgleda vi poznajte dobro Spansku ligu i taj sadasnji Espanyol cim ga gurate u njega.

Ne da mislimo nego smo sigurni u to. Nisi upoznat sa projektom Veliki Espanyol i zato tako razmisljas. Vrijeme ce pokazati sve.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2015, 23:58

Samo Espanyol. :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 02 mar 2015, 00:00

Motokultivator je napisao/la:Ovo za Dzeko - Espanjol sam samo ovdje na forumu procitao....
:hmmmmm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 mar 2015, 00:12

Sabinho je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Jedno moraš da shvatiš, ti i još nekoliko vas, Edin Džeko je nešto najveće što je ova zemlja ikada imala kada je sport u pitanju i proći će dugo vremena dok se neko stavi u istu rečenicu sa njim. Kako god se priča obrne i okrene, zaključak će uvijek biti isti.
:bih: :bih: :bih:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bow:
Aferim momcino :mrgreen: :bih: :bih:
Sto se tice Susica,svaka njemu cast,igracina je al nivo na kojem igra Dzeko danas i nivo na kojem je on igrao su nebo i zemlja.U to doba si i mogao igrati normalno fudbal,danas te ljudi spijuniraju,markiraju,stotine nekih novih taktika i zamisli i u takvom sistemu napravit nesto kao Dzeko je svakako za divljenje.Susica nisam imao priliku gledati,znam da je bio igracina ali sam Dzeku mogao pratiti i radovati se njegovim golovima,zivjeti u eri jednog ovakvog igraca i za mene je on najbolji igrac repke.Susic cak nije ni igrao za BiH nego za Jugoslaviju.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2015, 00:14

@arhimed89

Igrao je i Pape za BiH, u onoj prijateljskoj protiv Kaiserslauterna. :bih:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 mar 2015, 00:19

Sabinho je napisao/la:
Murga je napisao/la:Ne pratim spansku ligu skoro pa nikako, ali je li vi stvarno mislite da taj Espanyol moze nesto da napravi pored Barce, Reala, Atletica itd.?

Ne da mislimo nego smo sigurni u to. Nisi upoznat sa projektom Veliki Espanyol i zato tako razmisljas. Vrijeme ce pokazati sve.

Pa kad ocekujete tu dominaciju velikoga Espanyola? Od iduce sezone ili sta? I kakve veze to ima Dzeko sa njima, je li se povezivao sa njima mozda od iduce sezone? Nisam nista o tome cuo, ali kao sto rekoh, nije da me nesto bas interesuje Spanska liga.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 00:40

Goalgetter je napisao/la:@arhimed89

Nije zvanicna. Pape je Jugosloven, Mesa je Bosanac. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 mar 2015, 00:44

Cartman je napisao/la:

:facepalm:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 00:46

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

:facepalm:
:shhh:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 mar 2015, 00:48

Sta si onda ti momcino? Zbog cega se bas ti osjecas prozvanim da utvrdjujes neciju nacionalnost?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2015, 00:54

Jednostavno je: kod Pellegrinija prvi napadac je Aguero i taj igra dok moze stajati na nogama. E, mjesto drugog napadaca je otvoreno i tu je Dzeko za sada u najboljoj poziciji. Ne razumijem bas toliko cudjenje na izmjenu, yebote kao da nismo navikli od Pellegrinija da ga vadi cim hoce da nesto izmjeni u napada, imalo to smisla ili ne.

I pretjeruje se sa tom sebicnoscu Aguera. Nije sebicniji od bilo kojeg napadaca svjetske klase. Valjda bi neki najvise voljeli kad bi on samo trazio Dzeku loptom bez obzira na poziciju i situaciju. Kako se kaze: ko ne suta, ne zabija... A Aguero, bogami, zabija ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 mar 2015, 00:57

Consigliere je napisao/la:Jednostavno je: kod Pellegrinija prvi napadac je Aguero i taj igra dok moze stajati na nogama. E, mjesto drugog napadaca je otvoreno i tu je Dzeko za sada u najboljoj poziciji. Ne razumijem bas toliko cudjenje na izmjenu, yebote kao da nismo navikli od Pellegrinija da ga vadi cim hoce da nesto izmjeni u napada, imalo to smisla ili ne.

I pretjeruje se sa tom sebicnoscu Aguera. Nije sebicniji od bilo kojeg napadaca svjetske klase. Valjda bi neki najvise voljeli kad bi on samo trazio Dzeku loptom bez obzira na poziciju i situaciju. Kako se kaze: ko ne suta, ne zabija... A Aguero, bogami, zabija ;)
Ma Aguero je svakako i kod bilo kojeg trenera broj jedan ali recimo ona situacija protiv Barce kad je sutao a Dzeko mu desno bio sam je bas okrutna. Sto se mene tice, za Edina je odlicna i ovakva situacija. :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 01:05

harishp je napisao/la:Poznavanje prirode i Dzeke.
Dugo te nije bilo Šeki :rol: :rol:

Murga jarane, nakon dugotrajne i veoma precizne analize, došli smo do zaključka da bi Espanyol bio pravi tim za našeg Dijamanta. Iz veoma povjerljivih izvora smo saznali da se pojavio bogati investitor koji će napraviti nove Galaktikose, i to u Kataloniji, renovirati Cornellà-El Prat stadion koji bi trebao primati oko 150 hiljada gledalaca. Nakon toga ide referendum. Ne smijemo iznositi više detalja. Čut će se.

Visca el Espanyol i visca Catalunya!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 01:08

Sabinho je napisao/la:Sta si onda ti momcino? Zbog cega se bas ti osjecas prozvanim da utvrdjujes neciju nacionalnost?
Sta cu bit? Imam dva drzavljanstva i to i jesam. Hvala Bogu rodjen sam par mjeseci nakon konacnog raspada te komunisticko-fasisticke tvorine, tako da Jugosloven ne mogu biti.

Papke i njegova familija su jasno pokazali sta su. Vise puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 mar 2015, 01:13

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Sta si onda ti momcino? Zbog cega se bas ti osjecas prozvanim da utvrdjujes neciju nacionalnost?
Sta cu bit? Imam dva drzavljanstva i to i jesam. Hvala Bogu rodjen sam par mjeseci nakon konacnog raspada te komunisticko-fasisticke tvorine, tako da Jugosloven ne mogu biti.

Papke i njegova familija su jasno pokazali sta su. Vise puta.
U vrijeme kad se sve drzave iz raspale Jugoslavije bore da prisvoje sve sto mogu (mislim na sport) nasi ljudi se odricu takve fudbalske licnosti. Onda mozemo isto uraditi i sa istinskim legendama Osimom, Delibasicem...
Imas pravo naravno da postujes ili ne postujes tog covjeka ali niko (ni ja, ni ti ni neko treci) nema pravo da ide do te mjere jbg. Haj ja zavrsavam, zivio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 01:16

Consigliere je napisao/la:Jednostavno je: kod Pellegrinija prvi napadac je Aguero i taj igra dok moze stajati na nogama. E, mjesto drugog napadaca je otvoreno i tu je Dzeko za sada u najboljoj poziciji. Ne razumijem bas toliko cudjenje na izmjenu, yebote kao da nismo navikli od Pellegrinija da ga vadi cim hoce da nesto izmjeni u napada, imalo to smisla ili ne.
Ma jasna situacija oko koje se bespotrebno galami. Kad igraju sa dva napadača tu su Aguero i Džeko, kad igraju sa jednim, onda je na terenu samo Aguero. Argentinac ima sigurno mjesto i Džeko je uvijek prvi na redu za izmjenu, u većini slučajeva to su izmjene kao ova danas i obično to radi kad zatvara utakmicu, poprilično logično. Danas nije bilo logike da se zatvara kod 1-1 i zato je bilo komično i nejasno.

Mnogo loših stvari mu se poklopilo u protekla dva mjeseca, svi napadači povrijeđeni, odsustvo Yaye... kriminalna igra Kompanyja, a od njega se to najmanje očekuje, i to je ovih +5 za Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 mar 2015, 01:18

Zasto spominjes Delibasica i Osima? Obojica su dali i previse za BiH. Susic je stavio svoj nepotizam, licni interes i zaradu ispred svoje drzave. Cak nije imao obraza ni dati ostavku, nego je nastavio do kraja da bi izvukao sto vise para. Onda je lagao po novinama da nece nista trazit, pa kasnije prijetio tuzbom da bi dobio pare. Recimo jedan Dick Advocaat je imao obraza dat ostavku kao selektor Srbije, iako nema nikakve veze sa tom drzavom. Ali ima moral i obraz. Nesto totalno strano za Papketa.

Zato je Dzeko daleko veci igrac od njega za mene. Boli me qurac koliko je golova Papke dao za PSG i Jugoslaviju.
1. Dzeko
2. Salihamidzic

Pa ostali.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2015, 01:21

Cartman je napisao/la: 1. Dzeko
2. Salihamidzic

Pa ostali.
Ne mogu da vjerujem da ti je izdajnik ispred Barbareza na listi. Ispravi se. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: UtdBiH21 i 33 gosta.