[quote="PIRKE33"]e ovolika rasprava oko trenera je cilj uprave................skrenuti pricu sa njih na price o treneru...............
sto se mene tice Janjos je dobro radio sa ekipom koju je imao.....samo mu je trebalo 2-3 pojacanja za proljece .........to sto ih nismo doveli nije kriv on,vec uprava, zato novi trener nece donijeti nista bolje, mozda samo promjena trenera u pocetku bude kao motivacija........inace ne vidim rjesenje u mjenjanju trenera dok god su merdanovici i qrci oko kluba.......nikad pfeninga nisu ulozili, samo se grebu o klub.........a u FK Sarajevo se sigurno vrte fini novci za nase uslove[/quot
100% se slazem sa ovim vec recenim

a to je da nije samo problem u treneru,njega se najlakse rijesiti ali ove uprave e to je vec druga prica,neki govorre evo poceli su odlaziti a otisao je covjek mozda i jedini koji nesto radio a sad sta je to nesto to mozemo svi vidketi za razliku od drugih koji su samo obicni paraziti i nista drugo,Varesanovic po mom misljenju nije bas u ovom trenutku neko rijesenje jer lik je bez ikakvog iskustava,autoriteta i znanja kao trener tako da me jos vise cudi ugovor na 4 godine

jasam cak mislio da ce on biti jedan od buducih clanova uprave al et treba sacekat i vidjet a mi narvno da cemo mu pruzit podrsku jer ovaj covjek to zasluzuje

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...