Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Nismo ni zasluzili gol. Uzasna igra, sanse za poluvrijeme nismo stvorili.
Eo belaja.
I onaj Baletan je pao q za uši izgleda
Penaldo mu ostavi loptu, sam na šutu, sve mu servirano ko na tanjiru - i lola je ošinu 3 metra iznad gola.
Penaldo mu ostavi loptu, sam na šutu, sve mu servirano ko na tanjiru - i lola je ošinu 3 metra iznad gola.
Digao je i on formu zadnjih par utakmica ali mu je realizacija ocajna citavu sezonu.
Daj sudija jos jedan penal.
Daj sudija jos jedan penal.

nismo ni zasluzili 3 boda.Ova ekipa je dva mjeseca vec ocajna,pobjede se izvlace na individualnu kvalitetu Ronalda i co.,veceras nije moglo protiv odlicnog Villareala.Jos su nas mogli i dobiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa koji je **** Ronaldu vise. Dva zicera je promasio....
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Qrac od igre. Opet se moglo uzeti na guzove ovo. Jese promasio prazan ali prazan gol.
Eo vam Hese hebo vas Hese,nikad vise ne zaigrao,Bale krampa obicna 8 tekmi bez gola,moram pojest sto sam posrao Neymar je za njega klasna iznad.
Ronaldo i Marcelo kako taj covjek gine za RM
a ne kao Bale pickica nece da potrci hebo ga otac smokljavi
Ronaldo i Marcelo kako taj covjek gine za RM

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
i onda se ljuti sto ga Carlo ne uvodi u igru,koji je btw. veceras prekuco s izmjenamageoxx je napisao/la:Qrac od igre. Opet se moglo uzeti na guzove ovo. Jese promasio prazan ali prazan gol.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Mah, pa uvijek ga uvodi u gustim utakmicama gdje se lomi. Jos ga stavi medju tri napadaca gore.
Ne zamjeram mu ranije slabe igre ali ovo veceras se trebalo poentirati.
Ne zamjeram mu ranije slabe igre ali ovo veceras se trebalo poentirati.
- JamesJoyce
- Kontakt:
Hajde Modricu vise da Veslkog smetljara posaljes na klupu gdje mu je i mjesto,a izmjene su najveca mana Carla jbg sa tim se moramo pomiriti,al najvise sto me nervira sto se taj covjek ne zna zatvoriti kada ima rezultat 3-4 put ove sezone nakon vodstva ljudi nam preokrenu rezultat,dokad vise u pm 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kroos je duplo slabiji igrac nego na pocetku sezone. Igranje citavih utakmica kod sigurnih rezultata je pocelo uzimati danak. Carlo suck it.
Al danas izmjena Illara - Isco.
Ne trebamo napominjati da je Isco na stakama, bez lijeve noge, nakon odradjene jutarnje smjene na bausteli korisniji u napadu od parazita Illare.
Jedva cekam da se Luka vrati. Ovo je tragikomicno. Ganjas rezultat a na klupi ti Jese i tri metra drva.

Ne trebamo napominjati da je Isco na stakama, bez lijeve noge, nakon odradjene jutarnje smjene na bausteli korisniji u napadu od parazita Illare.
Jedva cekam da se Luka vrati. Ovo je tragikomicno. Ganjas rezultat a na klupi ti Jese i tri metra drva.

Ljudi igrali u cetvratak i opet sad protiv Barce trebaju igrati i opet nam uzmu bod,a mi 7 dana odmora imali igraci se provode te vecere nake,malo malo povrede,Carlo pogubio konce ova 2 mjeseca
Marcelo
kako cjenim tog lika spasio je 2-3 kontre ko je vreca klempi prouzrokovala,pa smrad nece da potrci svaka lopta mu pobjegne nzm kako publika moze ono da trpi treba mu zvizdati na svaki kotakt.

Marcelo

izmjena Isco-Illara mi neide u glavu nikako, evo nam sad belaja
- Motokultivator
- Kontakt:
Zar je moguce da je Jese ono fulao
Bale
Ronaldo
Casillas, Carvejal, Marcelo
Chico je bio srusen cist penal al et...
Benzema

Bale

Ronaldo

Casillas, Carvejal, Marcelo

Chico je bio srusen cist penal al et...
Benzema

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Yebo vas penal ba, pa yebo te pobjeda ako cu pobijedit sa dva data gola iz penala.
naprijed rejal
I ja se slazem da illara i jese su losi. Jese nije pruzio partije dobre od kad se vratio od one povrede praktično. zabio je koji gol al to se svakome moze desiti. Meni se isto nisu svidjale izmjene ali mkrate shvatiti da je to realnost trenutno kad ti je povrijedjen i james i modric prakticno nemas asa u rukavu i nemas nikoga na klupi ko bi napravio prevagu. Ja sam unaprijed znao i da ce illara uci i da ce isco izaci i da ce jese uci kao i benz izaci a chicharito uci samo nije bilo poznato ko ce treci izaci. ( na kraju realno da bude silva) Sve su to neke izmjene koje su tek da se pise da su izvrsene, da odmori neke igrace i to je to. kad se vrati james i modric tek ce onda biti puno bolje jer ce ulaziti u igru nekad james nekad isco a nekad i bale vjerovatno pa ce biti puno boljih sansi i nastavku. Jednostavno covjek nema koga ubaciti da napravi prevagu a ovdje se vidi i ta glupost da nije htio boljeg napadaca od chicharita. valjda za iducu sezonu dovede nekog kad se chicharito vrati s posudbe
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.