Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 12:05

sad cu ga prijavit za prijetnju :mrgreen:

nista sarajlija, sad si Gunners.. nisi vise bianconero :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 12:10

Da se vratimo temi :P :P

Evo iz kojih su sve drzava igraci dolazili i nosili dres juventusa ;)

Albania (1) - Argentina (16) - Austria (1) - Bielorussia (1)
Bosnia (1) - Brasile (16) - Bulgaria (1) - Cile (1)
Croazia (6) - Danimarca (7) - Francia (14) - Galles (2)
Germania (6) - Ghana (1) - Inghilterra (7) - Irlanda (3)
Italia (591) - Mali (1) - Nigeria (2) - Olanda (2)
Paraguay (1) - Polonia (1) - Portogallo (5) - Repubblica Ceca (3)
Romania (1) - San Marino (1) - Scozia (4) - Serbia (3)
Slovacchia (2) - Somalia (1) - Spagna (1) - Svezia (6)
Svizzera (14) - Ucraina (2) - Ungheria (3) - Uruguay (8)
Uzbekistan (1)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 12:12

Somalia (1)

Daud.. bit ce nesto od njega, uvjeren sam!!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 12:14

gledo sam ga par puta..dobar je....jel posudjen on sad??? ne mogu se sjetit

Lustha Riza ...Albanac...56 golova i dva crvena kartona :D :D dobar jbt :D :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 12:17

jeste, sad je u onom Crotone.. tako nesto.. druga liga cini mi se..

jeste, 44 boda imaju.. jos sam im i ime pravilo napisao iz prvog pokusaja :mrgreen:

Ayub je zvijer, odma sljedece godine da zamjeni Camoranesija, a ovaj nek potrazi srecu i motivaciju u nekom drugom klubu.. bez obzira koliko mi je drag igrac, nema Camo vise motivacije u Juventusu..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 12:20

tu se nazalost moram slozit..camoranesi vise ne moze igrat...a i ono sto igra..zaebava se..previse zvace onu zvaku :lol: i previse nonsalantan....

bice tesko naci dostojne zamjene i stvorit dobru ekipu..nije bas toliko kvalitetnih igraca na trzistu a da cijene nisu astronomske...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 12:22

mi moramo da uradimo smjenu generacije, i to generacije koja je sve unistila.. ali kako da neko nadomjesti Del Piera, Trezegueta, Camoranesija?? kako? kad Nedveda nismo mogli nadomjestit, onda nema sanse da ovu trojicu..

mada, stojim iza toga da momcima iz primavere treba pruziti sansu!! Fausto Rossi, Daud, Immobile, Espozito ce nosit Juve ako im se pruzi prilika da to urade.. a Marchisio ce da bude Il Capitano!! posle Chiellinija :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 07 apr 2010, 13:04

PRESJEDNIKU JUVENTUSA SE PRJETI SMRĆU

Presjednik Juventusa jean claude blanc stavljen je pod zaštitu naoružanih čuvara nakon nasilnih prijetnji od strane italijanske mafije.Posle ocajne sezone Juventusa i kardinalnih gresaka uprave a pogotovo presjednika blanca koji se zbog toga zamjerio italijanskoj mafiji koja mu je vec najavila sta ga ceka.

Uplaseni francuz je vec pozvao u pomoc naoruzane snage da ga zastite od mafije.

Podsjetimo Francuz nije pratio Juventus na meču u Udinama i dok su Bianconeri primali golove na Friuliju on se odmarao na Azurnoj obali.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 13:07

a sta rec...u 113 godina najgora sezona..dovoljno govori o velicini kluba...tako da me ovo i ne iznenadjuje

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 13:57

:lol: budala :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2010, 15:24

With these new recordings we would have also punished Inter back then," Sandulli told Tuttosport.

valjda znate engleski,a shinterovci po tribinama vec 4 godine nekakve transparente oko pravednosti vjesaju,nidje veze :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 15:25

a ko je taj Sandulli :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 15:27

ma..tesko da ce ih drasticno kaznit..al treba se znat da nisu cisti ni oni..ove vijesti treba na temu serie a stavljat...da i ostale upoznamo :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2010, 15:31

ma nece biti niko kaznjen,osim mogucnosti da nam se vrate te titule,al samo hocu da se zna sto vec 4 godine znam,da je inter kriv koliko i mi ,jer su svi to isto radili,a kad nesto svi rade,ili su svi krivi ili nevini,hajd to,nije ni bitno sto smo izbaceni,nego me je uvijek nervirala ta "nevinost" i visoki moralni standardi tog "napacenog" intera,eto Milan I Juve im nisu dali da osvoje svojim namjestanjem hahahaha ,ja sam da se fudbal ocisti od sranja,al ne da neko zaradjuje na tudjoj muci,to mi je najgore,gore od one sezone u seriji B ,koju nikad ne bih vratio,jer smo pokazali da smo veci nego sto su mislili :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 15:31

Fino si ovo reko zivota mi...tacno tako..POKAZALI SMO DA SMO VECI NEGO STO MISLE

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 16:06

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... poliu.html

ovo ja govorim..ne treba samo mirno gledat..svi se trebamo dici i istjerat cigane..ugasit im klub jbem im majku :twisted: :twisted:

navijaci zele capella za trenera :!: :!: :!: ajmo don fabio..i moj si prvi izbor :D zna se ko je najaci trener na svijetu..vrati se i nastavi zapoceto

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2010, 16:38

Forza Juve la JUve la Juve,nego hocemo li mi dobiti taj Cagliari,da nam opet na kontre ne uvale 3 kao prosle godine ,cini mi se :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 16:40

Bice tesko....i oni su u losoj formi..al strasna kontra..opasne igrace imaju..kao cossu,biondini,matri...bice tesko..al ako ovo ne dobijemo...vec smo se oprostili od Ls jer narednu idemo ciganima

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 apr 2010, 19:57

Ako je vjerovati tribalfootball, Blanc i Bettega ukidaju plate do daljnjeg dok se ne pokaze dobro igra na terenu.

http://www.tribalfootball.com/juventus- ... ves-753511

Pomalo cudan nacin od strane Uprave, ( nista cudno :lol: )....kao eto da sebe jos vise ograde losih rezultata, a igrace da predstave u sto gorem svijetlu :evil:

Jos nesto zanimljivo, pogled jednog igraca sto se tice rekonstrukcije tima. 100% se slazem.

To aid in the club’s building process, the following players must be offloaded: Amauri, David Trezeguet, Mauro Camoranesi, Tiago, Poulsen, Melo, Fabio Grosso, Fabio Cannavaro, Nicola Legrottaglie, Jonathan Zebina and Zdenek Grygera. The reason Alessandro Del Piero ought to be kept is out of respect for his legendary status at the club and for what he has done for the Bianconeri over the years. Some players should be given the opportunity to prove themselves such as Diego, Antonio Candreva, and Paolo De Ceglie while established names like Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Mohamed Sissoko, Claudio Marchisio and Vincenzo Iaquinta will hopefully remain injury free to form the backbone of the rebuilt squad.

Za AP je 110% upravu :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:01

sta ce nam Fabio??

Forza Cezare, mada su sanse 0% :(

tribalfootball je inace poznat kako su istiniti.. gori od goal.com :mrgreen: ali vijest je istinita.. Blanc zaprijetio.. neka, tako i treba..

treba prodati Trezegueta?? ok.. ali koji ce nam q. taj Iaquinta.. kad je Trezeguet u ovoj sezoni zabio vise nego je Iaquinta ukupno kod nas zabio.. Trezeguet je samo od Iaquinte vise puta igrao ove sezone cini mi se, a dao je najvise golova u ovakvoj sezoni.. i toliko o kvalitetu Davida.. Davidu spomenik napraviti, nije on nista manje bitan od Del Piera.. a Iaquintu upravo treba prodati.. taj navodi da se De Ceglieu treba pruziti sansa?? halo :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.