FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Biki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Biki » 01 mar 2015, 17:06

Bravo, Plavi. U Lishticu po bar remi!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 mar 2015, 17:14

finp je ozgledalo ovo. Odbrana,pogotovo zeljkovic,bila dobra,sto je nama najbolnije.
Bajic reprezentacija
Kokot ima njuh za gol.a to u nasoj ligi ,gdje nema puno ciste igre,zlata vrijedi.
Djelmic mi se svidja bice odlican.
Amir za 2 godine tito,saf vec odusevljava.
Varea mi malo cudan,ali ok bice bolji.
Rece mi stari cuo na areni.bajic ne igra u sirokom,to je bas sranje
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 mar 2015, 17:17

igra :clap: :clap:

posjeta :clap: :clap:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 mar 2015, 17:19

komsije cetitam vam na pobjedi moram vam priznati fino vi ovo dozirano lagano ste ih uzeli mali bajic vam je najaci igrac samo ugovor sa njim kvalitetan napravite..ostali igraci su svi odigrali na visokom nivou,djelmic se zna od prije da je veoma kvalitetan igrac za nase uslove,stoperi iako niste primili go osjeti se nesigurnost..steta sto u sirokom nece igrati bajic ali zelim vam da ih napokon uzmete ili makar bod im uzmete neka vam je sretno :D
Samo Sarajevo

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 01 mar 2015, 17:20

strasno dobra najava za dalje, dobar pocetak je svakako vjetar u leđa. Odlična tekma danas :salut:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 01 mar 2015, 17:22

Samo ostati čvrsto na zemlji, ne treba nam euforija. Pohvale za tekmu bez baklji, bilo je glupih pjesama, ostalo je savršeno bilo..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 mar 2015, 17:26

kanarinac je napisao/la:komsije cetitam vam na pobjedi moram vam priznati fino vi ovo dozirano lagano ste ih uzeli mali bajic vam je najaci igrac samo ugovor sa njim kvalitetan napravite..ostali igraci su svi odigrali na visokom nivou,djelmic se zna od prije da je veoma kvalitetan igrac za nase uslove,stoperi iako niste primili go osjeti se nesigurnost..steta sto u sirokom nece igrati bajic ali zelim vam da ih napokon uzmete ili makar bod im uzmete neka vam je sretno :D
Bajic ima ugovor cini mi se do 2019 znam da je potpisao na nesto puno godina.Sto je najbitnije pokazo je kako treba da se razvija igrac i siguran sam da ce momak zaraditi dobre novce i napraviti dobar transfer u buducnosti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 mar 2015, 17:29

mene najviše raduje to što odbrana nije imala nijedan veći ispad prvi put u sezoni. olimpik je imao par dobrih akcija, ali to je njihov kvalitet, po imenima oni sigurno nisu lošiji od nas, a naša odbrana prvi put bez situacija za hvatanje za glavu.

djeca mene ne iznenađuju, i jesenas su oni nosili ove "iskusne" umjesto obratno. niti me iznenađuje što se kokot zna naći na pravom mjestu, u svakoj tekmi protiv nas nam je zabio, bilo za slaviju bilo za olimpic. samo da je umjesto eldara jedan iskusni, prevejani vuk ovo bi bila ekipa za najveće domete u nas. mali amir već sad nije lošiji od njega, a za dva prva gola ima ogroman doprinos loptama u prazan prostor.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 01 mar 2015, 17:29

Zeljo sjajan!

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 mar 2015, 17:30

[IMG]http://i57.tinypic.com/1zzriox.gif[/IMG]

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 01 mar 2015, 17:30

Ovo je odlično !
1921 !
05.06.1998

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 01 mar 2015, 17:43

Ja ne znam kako ovo vama izglrda da ima oko 5,5 hiljada. Meni je izgledalo za hiljadu, hiljadu i po vise ljudi.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 mar 2015, 17:45

Jel definitivno tacno da Bajic ima 3 kartona.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 mar 2015, 17:45

[youtube][/youtube]

:tokralju: :tokralju: Baja ubica :thumbup:

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 mar 2015, 17:49

Jel definitivno tacno da Bajic ima 3 kartona.
VOLIM TE ZELJO

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 01 mar 2015, 17:53

Bas lijep dan u dolini. Nekako sam znao cim sam se probudio da ce sve biti kako treba. Dugo nas nije bilo, zazeljeli smo se Zelje i Grbavice, neke raje koju vidjas samo kad su tekme. Lijepa posjeta, malo sam se i iznenadio, nisam bas ocekivao ovoliko ljudi, ali eto zato je Zeljo veliki klub, a i mi svi s njim. Ponosan sam na nas.

Na terenu je sve bilo gotovo perfektno, Odovic je nadogradio ekipu i donio ono sto nismo imali u prvoj polusezoni, a to je vrlo vazno. Sada smo ekipa koja zna sta hoce i kako treba doci do toga. Sve se uklopilo sjajno, nazad veoma sigurno, nije bilo mnogo peglanja niti panike, cistilo se sta treba ocisiti. Kvesic i Zeljkovic posebno dobri nazad. Eldar solidan, a mali Amir fenomenalan. Pratio sam ga gotovo cijelu utakmicu, i znao sam da on moze odigrati sjajnu utakmicu. Danas je dominirao sredinom terena, odlican pregled, kontrola lopte, pasovi, dribling. Jednostavno djete ima sve. Ne plasi se, trazi loptu, siguran je u sebe i drago mi je sto ce dobiti sansu, siguran sam i da je opravdati.

Pojacanja jako kvalitetna i ciljana. Odovic je znao sta radi, i doveo je bas igrace koji ce nas unaprijediti. Djelmic fantastican na krilu, probija, nije ni malo sebican, igra za ekipu, pomaze nazad. Svaka cast. Kokot nabrijan maksimalno, vidi se da zeli da se dokaze svima nama i onaj aplauz koji je dobio govori sve o njemu. Uz veliku zelju i njegove kvalitete koje smo vidjeli nema da zakaze. Ostali takodjer dobri, nema potrebe spominjati Bajica mnogo. Sigurno ponajbolji igrac lige, i stvarno mi je drago zbog njega i Memije. Opravdali su sansu koju su dobili.

I nadam se da ce onaj momak biti dobro. Rekli su na stadionu da nije nista ozbiljno, i valjda bude tako.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 mar 2015, 17:54

Bajić klasa, decko ce vjerovatno za godinu-dvije ostvariti najveci transfer u historiji ove lige.
Kokot ubica,radi ono sto najbolje zna,ima osjecaj za gol, zicere posprema bez problema,trebao nam je jedan ovakav igrac.
Odbrana neprepoznatljiva.

Btw.Bez zalijetanja momci,ova ekipa ima snage tacno za 4. mjesto,eventualno uz malo srece mozemo ispred Zrinjskog na trece,a na ljeto ce biti druga prica kada klub bude finansijski puno jaci.
SLOBODA NAVIJAČIMA

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 01 mar 2015, 17:56

Prelijep dan, lijepa igra, fina utakmica ali misljenja sam da cemo slijedeci vikend vidjeti na cemu smo...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 mar 2015, 17:57

http://fkzeljeznicar.ba/fudbaleri-i-dir ... aca/13519/" onclick="window.open(this.href);return false;

svaka cast
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 01 mar 2015, 17:59

SVE JE BILO SAVRŠENO :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:
ULTRAS NO POLITICA!
51%

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.