LIVE prenos na 94,4FM ili putem live streaminga na http://www.radioigokea.info
Neka bolji pobjedi!

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Jaci ste od nas apsolutno,tako da ne bi bilo iznenadjenje da nas dobijete,jer imate igrace za NLB,u nas dok je lopova kao sto je Zare Sloboda nikad nece biti ono sto je bila.hannibal825 je napisao/la:19:30h KK Sloboda - KK Igokea
LIVE prenos na 94,4FM ili putem live streaminga na http://www.radioigokea.info
Neka bolji pobjedi!
Mislim da imaBrigateBL je napisao/la:ima li prenos na hajatu
ma tipicna duhanska ekipa,popusis je i nestane!:) svi mi znamo da se Igokea strasno pojacala,ali ocito ta pojacanja nisu nekog kvaliteta,uostalom da ista valjaju ne bi dosli u Igokeu,klub koji ima veci kapacitet dvorane (1200) nego sto Aleksandrovac ima stanovnika...CP3 je napisao/la:Sta je bilo ?STA SE ZBILO ??????????????
Kada Karalic odlazi ? veceras ili naredno kolo ????
Kvalitetna su ta pojacanja, samo ih je nemoguce uigrati za dvije hefte, a vecina vas se njih plasila. Kako god, ne mogu oni nas u Ale...... dobit vise nego mi njih Zetribosnas_ je napisao/la:ma tipicna duhanska ekipa,popusis je i nestane!:) svi mi znamo da se Igokea strasno pojacala,ali ocito ta pojacanja nisu nekog kvaliteta,uostalom da ista valjaju ne bi dosli u Igokeu,klub koji ima veci kapacitet dvorane (1200) nego sto Aleksandrovac ima stanovnika...CP3 je napisao/la:Sta je bilo ?STA SE ZBILO ??????????????
Kada Karalic odlazi ? veceras ili naredno kolo ????
Tako su i prošle godine uništavali po 30+ Široki pa kad je trebalo -20 , najveća glupost od trenera kad dopusti gaženje nejakog i nedoraslog protivnika , umjesto da proba razne opcije i petorke .Phill Jackson je napisao/la:ovo je pravo lice igokee,,92-52 unistilu jadnu capljinu
sve je probavao svi su igrali.vjezbao je taktiku za siroki po mojim procjenama.al sta im vrjedi kad odu u goste pa ne znaju sta ko radi .sinoc je sve ljepo izgledalo.sirokom niko nista ne mozekksiroki je napisao/la:Tako su i prošle godine uništavali po 30+ Široki pa kad je trebalo -20 , najveća glupost od trenera kad dopusti gaženje nejakog i nedoraslog protivnika , umjesto da proba razne opcije i petorke .Phill Jackson je napisao/la:ovo je pravo lice igokee,,92-52 unistilu jadnu capljinu
hannibal825 je napisao/la:Kraj utakmice, KK Igokea - KK Sloboda 89:58
Hellas je napisao/la:hannibal825 je napisao/la:Kraj utakmice, KK Igokea - KK Sloboda 89:58
31 razlike! jel moguce?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.