FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz x u 2 haha ,bravoooo samo trpajte
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- legenda reala
- Kontakt:
uh golčine 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Amir, Dado, Kerim, Rijad... ma vala ako ne zaradimo masnu lovu na njima ja neznam onda... Samo naprijed momci!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bilo bi lijepo ne primiti gol 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tako je momčiluci. Mi smo Željni, Željo je naš. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Divna igra! Kerim je otkrice decenije
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Bolji nastavak sezone nismo mogli poželjeti, neka nas u srijedu obraduju dobre vjesti sa skupstine !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bajić je ubjedljivo najbolji igrac Želje... Ostali će vjerovatno u njegovim godinama biti i bolji od njega. Bravo Željo, rutinska pobjeda...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kakva igra, mogli smo im petardu uvaliti. Jest ih Oda spremio, trkacki druga ekipa. 

Re: Odg: FK Željezničar
Bravo ŽELJO, bravo Bajicu !!!
Ono sto sam nekoliko puta do sada ponovio da trebamo malo vise vjerovati strucnom stabu i ekipi se ispostavilo tacnim.Sljedeca stanica Siroki brijeg.I maksuz pozdrav ovim strucnjacima sto govorise da smo losi.
Mnogo smo loši. Posebno nasa djeca hahah
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko pade ono,da li je dobro momak ?
Zeljeznicar! 1921 !
Kokot
Baja
Amir
Ostali
Jedan od svih ostalih pa cak i pored ove trojice mi se najvise svidio danas kako igra i sta radi,a to je Đelmić.
Veliki majstor

Baja

Amir

Ostali

Jedan od svih ostalih pa cak i pored ove trojice mi se najvise svidio danas kako igra i sta radi,a to je Đelmić.
Veliki majstor

Kako važna pobjeda, bravo momci svaka čast 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Idemo dobiti Sirokog 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovo je danas bilo zaista za svaku pohvalu. :tokralju: :tokralju:
Oda je sa ovim pojacanjima slozio mnoge kockice u nasoj samoj igri. Gdje su sada oni sto su govorili da Dzelmic a ujedno u Kokot nisu pojacanje?
Zao mi je onog Tomica sada tek kada sam vidio kako je sve ovo Oda uklopio. Valjda klub moze pronaci neko rijesenje u kojem ce obje strana biti zadovljne.
Iako je sve ovo sa mizernim ulaganjima, mora se ipak kapa skinuti svima, jer upravo smo dobili igru kakvu smo svi mogli samo sanjati, tj, brze kontre sa efikasnom zavrsnim bez puno razmisljana. Nakon ove danasnje predstave ja sam veliki optimista. Necu reci da treba direktno krenuti na lov na titulu, ali da li ti mozemo, dobit cemo odgovor nakon narednog kola, gdje je ujedno susrecemo sa najboljim pa cemo stvarno vidjeti koliko zapravo mozemo.
DA li ova ekipa moze pobijediti svakoga? Ja sam ubijeden da moze.
Prema tome, naredno kolo, naravno u neki pozitivan rezultat po nas, moze nam mnoga vrata otvoriti, a ono najbitnije, moze donjeti masovno vracanje navijaca na tribine, sto bi uveliko olaksalo put.
Ne znam zasto, ali sve me nekako podsjeca na 2009. Imam zaista osjecaj da mozemo ovo izvuci do kraja u ovom ritmu i na kraju biti prvi. Vjerovatno sam jos po dojmom danasnje predstave, ali ipak mislim da me osjecaj ne vara.
FORZAAAAAA ZELJOOOOOOOOOOO!!!!
Oda je sa ovim pojacanjima slozio mnoge kockice u nasoj samoj igri. Gdje su sada oni sto su govorili da Dzelmic a ujedno u Kokot nisu pojacanje?
Zao mi je onog Tomica sada tek kada sam vidio kako je sve ovo Oda uklopio. Valjda klub moze pronaci neko rijesenje u kojem ce obje strana biti zadovljne.
Iako je sve ovo sa mizernim ulaganjima, mora se ipak kapa skinuti svima, jer upravo smo dobili igru kakvu smo svi mogli samo sanjati, tj, brze kontre sa efikasnom zavrsnim bez puno razmisljana. Nakon ove danasnje predstave ja sam veliki optimista. Necu reci da treba direktno krenuti na lov na titulu, ali da li ti mozemo, dobit cemo odgovor nakon narednog kola, gdje je ujedno susrecemo sa najboljim pa cemo stvarno vidjeti koliko zapravo mozemo.
DA li ova ekipa moze pobijediti svakoga? Ja sam ubijeden da moze.
Prema tome, naredno kolo, naravno u neki pozitivan rezultat po nas, moze nam mnoga vrata otvoriti, a ono najbitnije, moze donjeti masovno vracanje navijaca na tribine, sto bi uveliko olaksalo put.
Ne znam zasto, ali sve me nekako podsjeca na 2009. Imam zaista osjecaj da mozemo ovo izvuci do kraja u ovom ritmu i na kraju biti prvi. Vjerovatno sam jos po dojmom danasnje predstave, ali ipak mislim da me osjecaj ne vara.
FORZAAAAAA ZELJOOOOOOOOOOO!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.