Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

1922VFC1981
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la 1922VFC1981 » 01 mar 2015, 15:00

Papastathopoulos je napisao/la:ne moze bolje, Dzeko zabije, bude nepravedno izmijenjen i City primi jos jedan i izgubi 8-) :kafa:
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :D :D
#musvdg

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 mar 2015, 15:01

Neka se navijači Cityja zahvale vrlom stručnjaku Pellegriniju za ovaj poraz. Dok je Džeko igrao i mogli su nešto dok je on izašao nipšta više nisu mogli. Najlogičnija izmjena bi bila Nasri - Milner. Ganjaš titulu, pod svaku cijenu moraš pobjedit. A plus Džeku uvijek moraju dvojica čuvat, odvlači igrače na sebe, ne samo da ima dobar šut i da je jak u skok duelu već zna i odlično dati pas. Isključivi krivac za ovaj poraz je Pellegrini.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 mar 2015, 15:02

I onda se neki raspisu kako je Pellegrini razlika od Mancinija i kako on zna sta radi :crazy:

Znaci ja nemam rijeci.U najmanje 30 utakmica kad je Dzeko dao gol ili kad je bio najopasniji Cityjev igrac izveo ga je iz igre i svaki yebeni put igra mu postala gora,napad bezopasniji i ako je imao prednost izgubio je,ako je imao nerijeseneo izgubio je utakmicu.
I nikad,uprkos svemu tome nije odustao od prakse obaveznog izvodjenja Dzeke.

Mislim stvarno,sta je to,retardacija,mazohizam?

Zbilja ne razumijem a ne vjerujem da razumije iko upucen i razuman.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 01 mar 2015, 15:02

Samo da pozdravim Bonya, koji je Dzeku zakovao za klupu!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 01 mar 2015, 15:07

Očekujem i ovog Peleta u Međugorju... :mrgreen:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 mar 2015, 15:09

Rusilac je napisao/la:I onda se neki raspisu kako je Pellegrini razlika od Mancinija i kako on zna sta radi :crazy:

Znaci ja nemam rijeci.U najmanje 30 utakmica kad je Dzeko dao gol ili kad je bio najopasniji Cityjev igrac izveo ga je iz igre i svaki yebeni put igra mu postala gora,napad bezopasniji i ako je imao prednost izgubio je,ako je imao nerijeseneo izgubio je utakmicu.
I nikad,uprkos svemu tome nije odustao od prakse obaveznog izvodjenja Dzeke.

Mislim stvarno,sta je to,retardacija,mazohizam?

Zbilja ne razumijem a ne vjerujem da razumije iko upucen i razuman.
Do mentalnog sklopa :mrgreen:

Mislim da se Pelle zasitio City-ja pa sto brze zeli da mu uruce nogu :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 01 mar 2015, 15:10

Razvoj dogadjaja za pozeljeti !!!!!
Dzeku vadi iz igre a sad mora valastiti penis iz svoje guzice !!!!
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 01 mar 2015, 15:12

Imao je Pelegrini svojih gresaka al ne bih rekao da je ovaj poraz njegova krivica.. Yaya i Kompani su bili katastrofa danas a bez njih dvojice ovaj Siti je bez glave i repa..

Izvadio je jednog napadaca da bi pojacao sredinu jer su bili totalno pogubljeni na pocetku drugog poluvremena.. Logicno je da ce Dzeko izaci ispred Aguera...

City previse zavisi od Kompanija u odbrani i Yaye i Silve u sredini..Ako neko od njih ima los dan njih nema nigdje.. Tolike pare su dali za nidje veze igrace - Fernando, Fernandinho, Mangala itd...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 mar 2015, 17:09

Ma neka nabija ličnu statistiku boli ga qurac :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2015, 17:47

hurem je napisao/la:Nisam mogao gledati prvo poluvrijeme, ali kad sam na Rezultatima vidio da je AGUERO ASISTENT nisam mogao vjerovati, i evo sada gledam gol, pa on mu je fakticki morao asistirati jer nista drugo nije mogao uraditi, niti sutati prema golu, a kamoli dalje driblati...
jedino sto mu je preostalo je bila asistencija, inace bi bila izgubljenja lopta...
zato i jeste asistencija aguera, bezizlazna asistencija :lol: :lol: :lol:
asistencija...koliko puta moram ponoviti ovu rijec, jer je od gaucosa :mrgreen:
Volio bih vidjeti statistiku ko je kome vise asistirao. Siguran sam da je Aguero asistirao Dzeki tri puta vise nego sto je Edin Agueru.

jaSamMiralem
Kontakt:

Post Postao/la jaSamMiralem » 01 mar 2015, 18:55

Evander je napisao/la:
hurem je napisao/la:Nisam mogao gledati prvo poluvrijeme, ali kad sam na Rezultatima vidio da je AGUERO ASISTENT nisam mogao vjerovati, i evo sada gledam gol, pa on mu je fakticki morao asistirati jer nista drugo nije mogao uraditi, niti sutati prema golu, a kamoli dalje driblati...
jedino sto mu je preostalo je bila asistencija, inace bi bila izgubljenja lopta...
zato i jeste asistencija aguera, bezizlazna asistencija :lol: :lol: :lol:
asistencija...koliko puta moram ponoviti ovu rijec, jer je od gaucosa :mrgreen:
Volio bih vidjeti statistiku ko je kome vise asistirao. Siguran sam da je Aguero asistirao Dzeki tri puta vise nego sto je Edin Agueru.

Velis da si uvjeren, ali eto, pogledao bi statistiku.

Kako bih ja vas trolove na glavu izbacivao.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2015, 21:37

Aguero ima sest asistencija, Dzeko dvije.
Sad moguce je da su ove obe bile za Aguera, a da je ovo danas bila prva od Aguera za Dzeku. Ne znam.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 mar 2015, 21:59

Chinaglia je napisao/la:Pelle mu ne vjeruje, reče DonCorleone :mrgreen:
:mrgreen: , :facepalm: .

Sledeci put kada se odlucis mene recitirati, uradi to onako kako sam ja mislio i napisao a ne kako tebi padne na pamet. Ja sam napisao da mu ne vjeruje dovoljno, a to su dva razlicita svijeta.

Zasto mu ne vjeruje dovoljno? Analiziraj danasnju utakmicu do skoro sezdesete minute i bice ti sve jasno.

Kazu takticka izmjena. Pa dobro, sta je onda sa mrtvim Nasrijem, sto on ne izadje, gubio se vec u prvom poluvremenu potpuno.? Sta bi sa Fernandinhom? Zasto on ne izadje? Sta bi sa drugim napadacem Aguerom?

Dakle, Aguero koji nije pogodio ostaje na terenu, Dzeko koji pogadja, izlazi? S'tim je jasno dao do znanja da Agueru vise, a Edinu manje vjeruje cak i kada zadnji pruza vrlo dobru igru. Dakle, vracamo se na povjerenje, koje je izmedju ostalog elementarna stvar pozitivnog odnosa izmedju igraca i trenera.

Svi mi koji pratimo City znamo da je Edin uvijek prvi pik, ako ulazi ofanzivan igrac, Edin izlazi, ako ulazi manje ofanzivan igrac, Edin ponovo izlazi, itd. O tome sam pricao neki dan i to se ponovo danas potvrdilo.

City je odvratna ekipa sa odvratnim trenerom, koji ce na kraju ove sezone da krpi svoje prnje a svi mi ovde cemo se sloziti da je igrac Edinove klase zasluzio mnogo korektniji odnos nego sto ga ima u Cityu.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 01 mar 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 mar 2015, 22:03

DonCorleone strikes again :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2015, 22:13

Ma smiješan lik, ne isplati se više ni replicirati mu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 mar 2015, 22:15

DonCorleone, de vrati stari avatar, ne mogu te shvatit' ozbiljno, sve mislim neko dijete

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 mar 2015, 22:25

Virtu4l je napisao/la:Ma smiješan lik, ne isplati se više ni replicirati mu.
Ti skoro pa nikada meni direktno ne repliciras, nego se nadovezujes i podrzavas stranu koja nema slicno misljenje kao ja (isto kao iznad). To je tvoj karakter, zivi s'tim.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 mar 2015, 22:36

Nemam ti šta replicirati kad nemaš pojma, ali bukvalno nemaš. Tvoje strijelice prema Džeki su iz istih razloga kao prema Misimoviću ili Ibiševiću, a njih trojica imaju preko 200 nastupa za BiH, oko 90 golova i preko 50 asistencija.

Sav taj hype je da bi se malo uzdigao tvoj pulen, tj. omalovažili ostali, a činjenica je da će morati dobro oznojiti muda da se približi nekom od njih, pa čak i Ibiševiću, koji je zlatnim slovima upisan u historiju bh fudbala.

Dokazani nemač pojma, koji u 15 rečenica pakuje ono što se može reći u dvije ili tri.

Jedno moraš da shvatiš, ti i još nekoliko vas, Edin Džeko je nešto najveće što je ova zemlja ikada imala kada je sport u pitanju i proći će dugo vremena dok se neko stavi u istu rečenicu sa njim. Kako god se priča obrne i okrene, zaključak će uvijek biti isti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 mar 2015, 22:41

eto Juke za godinu-dvije da ga nadmaši
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 mar 2015, 22:42

Virtu4l je napisao/la: Jedno moraš da shvatiš, ti i još nekoliko vas, Edin Džeko je nešto najveće što je ova zemlja ikada imala kada je sport u pitanju i proći će dugo vremena dok se neko stavi u istu rečenicu sa njim. Kako god se priča obrne i okrene, zaključak će uvijek biti isti.
Otkud ti pravo da govoris ovako nesto? Naravno da nije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.