Papastathopoulos je napisao/la:ne moze bolje, Dzeko zabije, bude nepravedno izmijenjen i City primi jos jedan i izgubi![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Papastathopoulos je napisao/la:ne moze bolje, Dzeko zabije, bude nepravedno izmijenjen i City primi jos jedan i izgubi![]()
Do mentalnog sklopaRusilac je napisao/la:I onda se neki raspisu kako je Pellegrini razlika od Mancinija i kako on zna sta radi![]()
Znaci ja nemam rijeci.U najmanje 30 utakmica kad je Dzeko dao gol ili kad je bio najopasniji Cityjev igrac izveo ga je iz igre i svaki yebeni put igra mu postala gora,napad bezopasniji i ako je imao prednost izgubio je,ako je imao nerijeseneo izgubio je utakmicu.
I nikad,uprkos svemu tome nije odustao od prakse obaveznog izvodjenja Dzeke.
Mislim stvarno,sta je to,retardacija,mazohizam?
Zbilja ne razumijem a ne vjerujem da razumije iko upucen i razuman.
Volio bih vidjeti statistiku ko je kome vise asistirao. Siguran sam da je Aguero asistirao Dzeki tri puta vise nego sto je Edin Agueru.hurem je napisao/la:Nisam mogao gledati prvo poluvrijeme, ali kad sam na Rezultatima vidio da je AGUERO ASISTENT nisam mogao vjerovati, i evo sada gledam gol, pa on mu je fakticki morao asistirati jer nista drugo nije mogao uraditi, niti sutati prema golu, a kamoli dalje driblati...
jedino sto mu je preostalo je bila asistencija, inace bi bila izgubljenja lopta...
zato i jeste asistencija aguera, bezizlazna asistencija![]()
![]()
asistencija...koliko puta moram ponoviti ovu rijec, jer je od gaucosa
Evander je napisao/la:Volio bih vidjeti statistiku ko je kome vise asistirao. Siguran sam da je Aguero asistirao Dzeki tri puta vise nego sto je Edin Agueru.hurem je napisao/la:Nisam mogao gledati prvo poluvrijeme, ali kad sam na Rezultatima vidio da je AGUERO ASISTENT nisam mogao vjerovati, i evo sada gledam gol, pa on mu je fakticki morao asistirati jer nista drugo nije mogao uraditi, niti sutati prema golu, a kamoli dalje driblati...
jedino sto mu je preostalo je bila asistencija, inace bi bila izgubljenja lopta...
zato i jeste asistencija aguera, bezizlazna asistencija![]()
![]()
asistencija...koliko puta moram ponoviti ovu rijec, jer je od gaucosa
Chinaglia je napisao/la:Pelle mu ne vjeruje, reče DonCorleone
Ti skoro pa nikada meni direktno ne repliciras, nego se nadovezujes i podrzavas stranu koja nema slicno misljenje kao ja (isto kao iznad). To je tvoj karakter, zivi s'tim.Virtu4l je napisao/la:Ma smiješan lik, ne isplati se više ni replicirati mu.
Otkud ti pravo da govoris ovako nesto? Naravno da nije.Virtu4l je napisao/la: Jedno moraš da shvatiš, ti i još nekoliko vas, Edin Džeko je nešto najveće što je ova zemlja ikada imala kada je sport u pitanju i proći će dugo vremena dok se neko stavi u istu rečenicu sa njim. Kako god se priča obrne i okrene, zaključak će uvijek biti isti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.