Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Carragher23
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carragher23 » 01 mar 2015, 14:58

Cou majstor odlican pogodak kako igramo bolje sa brazilskim carobnjakom tata i dalje bez poraza u novoj godini sto se tice lige Brendo mogu samo da ti ga cuclaju samo nastaviti ovako i sigurno idemo u ligu prvaka YNWA
LIVERPOOL FC

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 mar 2015, 14:59

Što me iznenadiše, nakon onako loše odigrane utakmice protiv Turaka odigraju ovako. Ne treba zamjeriti ni Lovrenu za grešku, osim nje ostalo je uradio dosta dobro, čak par dugih lopti podijelio ko na tacni. Sve u svemu, opalili smo građane po ušima :clap: :clap:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 01 mar 2015, 14:59

ackeey je napisao/la:Tako nekako keno, a i ti si rajcice u pravu. Brendan je ocito maher u "prilagođavanju formacije igracima". Ipak, veliki dio posla jeste i psihicka priprema ekipe, to govorim iz licnog iskustva. Imam osjecaj da je steve prosle godine "dizao" ekipu, i da i sada svojim ponašanjem i gestama to radi. Sinoc ekipa nije imala ni volje ni zelje da igra. Ne da pobijedi, vec da uopce igra. A siguran sam da ce u nedjelju, ako Bog da, izgarati na terenu, i opet ako Bog da, dobiti tekmu. U cemu je problem? Ja mislim u pripremi tekme, iako du falili Coutinho i Henderson, morali smo u prvih pola sata zabiti gil i onda ih pustiti da igraju... Ponavljam, nie mi nimalo zao sto smo ispali, ali jednostavno ne zelim da Liverpool inako izgleda na terenu.
Otprilike, to ke to sto pricam. Pristup igri. Ocito je da je engleskim klubovima dobiti neki derbi u engleskoj i osvojiti tri boda nego osvojiti Ligu Europe.
Barem ovim vecim klubovima...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 01 mar 2015, 15:02

Dosta važna pobjeda, ali da sam zadovoljan igrom, iskreno, i nisam...
Ovo mi je više ličilo na neku revijalnu utakmicu nego na ozbiljan fudbalski meč, no to je valjda stvar ukusa.
Nije ni čudo što ni jedni, a ni drugi nisu nešto uspješni u europskim mečevima, jer sa ovakvim taktičkim pristupom ili laički rečeno ho-ruk fudbalom se ne osvajaju trofeji...možda se privlače neutralni gledaoci iz raznih dijelova svijeta, ali uspjesi ne...
Joint_fc

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 mar 2015, 15:04

kumkalesic je napisao/la:Dosta važna pobjeda, ali da sam zadovoljan igrom, iskreno, i nisam...
Ovo mi je više ličilo na neku revijalnu utakmicu nego na ozbiljan fudbalski meč, no to je valjda stvar ukusa.
Nije ni čudo što ni jedni, a ni drugi nisu nešto uspješni u europskim mečevima, jer sa ovakvim taktičkim pristupom ili laički rečeno ho-ruk fudbalom se ne osvajaju trofeji...možda se privlače neutralni gledaoci iz raznih dijelova svijeta, ali uspjesi ne...
Uzivaj u trenutku :)
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 01 mar 2015, 15:06

Preskocen Southamton idemo dalje :cool:

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 mar 2015, 15:06

kumkalesic je napisao/la:Dosta važna pobjeda, ali da sam zadovoljan igrom, iskreno, i nisam...
Djelimično se slažem, nije bila neka aman zaman igra ali smo ipak stvorili dobre prilike, da je još bar jedna završila u mreži Harta bio bi mnogo bolji utisak i mogla se utakmica mirno privesti kraju.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 01 mar 2015, 15:07

Kad se sve sumira zaslužena pobjeda uz malo sreće, pojedinci su opet pokazali da su vrhunski igrači, a pojedinci su razočarali, ali sve u svemu 3 bobe su najbitnije i mislim da će se obistinit moje prognoze da ćemo biti 3. na kraju, mada kakva je ova liga nepredvidiva možda se desi i kakvo čudo pa budemo i među prva 2 tima lige.
Marković najgori pojedinac po meni, poslije njega Lovren koji je u drugom bio malo bolji nego u prvom ali obojica su katastrofa bili danas, Cou je najbolji igrač našeg tima, a dobri su bili i Sterling i Lallana, i Hendo kralj danas je bio top. Allen je bio za divno čudo dobar danas. Can standardno dobar.
Rodgers previše čekao sa izmjenama, ovo da nismo dobili on bi bio glavni krivac, ne možeš čekati do 76. minute da izvršiš prvu izmjenu a par igrača su katastrofalni na terenu, a ganjaš tu pobjedu, mislim niđe veze :crazy:
Lijepo pogledati tabelu sad, a još ljepše će bit kad prestignemo ove đavolčiće :guz:
Odo sad da navijam za Everton :opaopa: :wave:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 01 mar 2015, 15:08

@Sage;

To mi valjda jedino i preostaje :)
Bar do jeseni i novih europskih avantura ovog kluba...
Joint_fc

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 01 mar 2015, 15:17

Ovaj Anfield u proljece je cudo :D

Lovren i Allen utakmica sezona, ali sta Coutinho radi.. U njemu i Sterlingu imamo 2 WC potencijala, samo da ostanu i nastave s razvojem.

Vidjelo se koliko nam znaci trka Hende, a Boga mi ni go nije odmogao :P
Fantasticna utakmica i zasluzena pobjeda na Dan Nezavisnosti :))

P.S. Sturridge opet pelja.. Da hoce sto prije vezati par tekmi s golovima, jer danas je imao 2 beton situacije i sipak

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 01 mar 2015, 15:34

slika

Samo nastavite pljuvati anti-Brendanovci, izgleda da djeluje :)
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 01 mar 2015, 16:00

cestitam na pobjedi i zahvaljujem. ;)
pi.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 mar 2015, 16:01

Izgleda da ima nesto u onoj slici " Brendan I've got your back!" :angel:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 01 mar 2015, 16:54

Sta radimo svaka nam cast. Nisam uspio pogledati utakmicu ali gollovi su premocni. Dobili Kokoske, Soton I City zaredom!
samo da ne kiksamo u ovim "manjim utakmicama". Trebali bi mi i Arsenal uzeti tu 3 i 4 poziciju jer je United los u gostima a protiv jacih protivnika se skroz izgube. Uzet kup i plasirat se u LP... sasvim dovoljno..
.
YNWA
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 01 mar 2015, 17:06

Sta je sa Coutinhom ? Kakva igra momka u zadnjih par utakmica,a tek sut za kojeg smo govorili uvijek da mora raditi na njemu :salut: Allen :clap: Cijela ekipa na nivou.

Trece mjesto na 3 boda.Sta ce nam 4. kad mozemo na trece odmah :kralj:
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 mar 2015, 17:35

Koliko nam ne lezi Arsenal u Londonu, toliko nam lezi City kada igramo doma, iako su igracki daleko jaci, to se i danas vidjelo, kontrolisali su utakmicu, jednostavno kvalitetniji su, i kada se ocekivao preokret strasan potez cini pelegrini, i hvala mu, i vađenjem napadaca nam je pomogao, daleko lakse je bilo zasutaviti agurera samog, kada nije imao pomoc u napadu...

Svaka cast Allenu, napokon odigrao odlicnu utakmicu, kao i Hendo, a o Coutnihou ne treba trositi rijeci, stoperi odigrali dobro, sto se tice gola, jednostavno aguero je klasa, najbolji igrac lige i nema im se sta prigovoriti, a i dzeko se odlicno ubacio iako bi ono uradio svaki napadac, mozda ne bi samo balonja :mrgreen:

Markec los, ni Lallana nije bio nista posebno, ali makar gine na terenu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 01 mar 2015, 17:45

slika
:mrgreen:

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 01 mar 2015, 17:50

mcmanaman je napisao/la:
slika
:mrgreen:
Velški Ćavi :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 mar 2015, 18:37

Meni su najludje bile Pellegrinijeve takticke izmjene. Prvo ubacujem Milnera umjesto Dzeke. Valjda da pojaca vezu i time napravi preokret. Onda ubacuje Bonya, koji je isti tip igraca kao Dzeko, u nadi da ce donijeti izjednacenje. Bolje da nikog nije ni mijenjao.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 mar 2015, 18:39

Pa dobro da je izveo Dzeku a ne uveo nikog to bi bilo pojacanje. No on izvodi jednog flopa, uvodi drugog pa onda uvodi i treceg.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 5 gostiju.