geoxx je napisao/la:Wenger je unistio Ozila. Preglup trener. Nisam siguran jel imaju Zidanea ili Cazorlu ekipi pa ovog zrtvuje na krilu.

Upravo tako.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
geoxx je napisao/la:Wenger je unistio Ozila. Preglup trener. Nisam siguran jel imaju Zidanea ili Cazorlu ekipi pa ovog zrtvuje na krilu.

Otrovacu ti kafu kad dodjesJamesJoyce je napisao/la:Nema veze, Ozil je uvijek bio choker. Nije dvije dobre velike utakmice u Madridu odigrao.

o tome cemo na campu veceras nemessilla je napisao/la:Može li večeras remi za raju sa komšijskog pdf-a?
 u stvari ko zna policeman od sinoc uvrce obrve
 u stvari ko zna policeman od sinoc uvrce obrve  

pamtis los dan srijedu a utorak kad sam razvalio ne spominjesmessilla je napisao/la:Očekuje se da brat Policajac konačno nešto pogodi nakon užasne srijede i Lige prvaka.

tako da cu dobro razmisliti dal cu prognozirati veceras
  tako da cu dobro razmisliti dal cu prognozirati veceras 

ja kloca majko mila...Kroos
 ja kloca majko mila...Kroos   Marcelo
 Marcelo  .Svaka cast ,nisam mogao gore provesti 90 min...
 .Svaka cast ,nisam mogao gore provesti 90 min...

Šta to fali mojoj opaski za penal?geoxx je napisao/la:Sta ovo nema vise "Penaldo Penaldo"?
Skontali ljudi da ni penal nije lako zabiti. Zna to Messi dobro.

Penal je bio,kao jos jedan nad Chichom koji nije sviran,al ljudi uzeli bod zasluzeno,nasi qurci nmg trcati to je druga stvar.messilla je napisao/la:Šta to fali mojoj opaski za penal?geoxx je napisao/la:Sta ovo nema vise "Penaldo Penaldo"?
Skontali ljudi da ni penal nije lako zabiti. Zna to Messi dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.