Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iskrene čestitke,živjela nam naša domovina.MCMXLVI je napisao/la:Pridruzujem se cestitkama ! Za jednu jedinu!Pitar6785 je napisao/la:SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BRACO
wwwfcsarajevoba je napisao/la:Dana 26. februara tekuće godine, sarajevski premijerligaški klubovi, FK Sarajevo, FK Olimpic i FK Željezničar, obratili su se zajedničkim pismom Skupštini Kantona Sarajevo s ciljem rješavanja problematike dugova pomenutih klubova prema MUP-u KS i nastavka fakturisanja usluga osiguranja utakmica od strane MUP-a KS prema klubovima takmičarima elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala. Pismo klubova, u nastavku, prenosimo u cjelosti:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sar ... 37?fref=ts
iznenadio me njegov pocetak, zato sto je Bilbija prefinjen igrac, neki tip fantaziste i neovisno od njegove srcanosti mislio sam da nije tip igraca za ovakve tekme gdje je ipak fizicka igra izrazenija ali bitno da sam se prevario !!! nigdje nisam napisao da on ne treba pocinjati i sl da bi se pisali ovakvi komentari po cemuuuuuuuu i slicno,pratim ja Sarajevo 17 godina tako da znam neke stvari o kojim se ovdje prica i nema potrebe dovoditi moje komentare u pitanje !!!farukzidane je napisao/la:bilbija te izneadio sto igra u pocetnom sastavu,,,po cemuuuuuuuuuuuuu,,,,,iznenadio...collector je napisao/la:da i ja napisem vidjenje tekme i onog blata (neko je pitao kako smo skinuli blato, tesko jarane al moja srece za razliku od drugih su bile cizme)
posto smo kasnili u koloni iz Sarajeva nismo bas bili upoznati sa sastavom, al pri samom ulasku na stadion i pogledom na teren malo je reci da je dosta raje bilo zapanjeno jer su tu bili Bekic, Dzemo, pa donekle i Kallasi i Blibija, dok su na klupi ostali Krste, Okic, Alispahic !!! i na osnovu toga i ovog rezultata mozemo reci da je Meho prilagodio ekipu kako terenu tako i protivniku i pobjedio ga njegovim oruzjem agresivnoscu i vecom dozom bezobrazluka a svi koji su gledali tekmu su vidjeli da su se nasi momci posteno potukli !!!
pojedinacno igrace necu izdvajati jer su svi odradili odlican posao po onoj kaljuzi i treba im cestitati, a malo me Dejo iznenadio jer je fantasticno branio !!!
vezano za ispad na tribini, desio se incident sa igracem Zvijezde koji je malo vise provocirao sto je dovelo do ulaska na teren, srece sve je brzo nastavljeno i zaboravljeno i nema potrebe da se vise to spominje !!!
sad pocinje spremanje za Borac i mislim da ce ovaj rezultat sam uticati na dolazak raje i da neki specijalan poziv nije potreban !!!
sad malo odmoriti
U utorak je izvlacenje.obiteljskicovjek je napisao/la:Da li sutra saznajemo ime protivnika u kupu?
Ljudino može li meni moj sugrađanin Kovačević, šestica.MCMXLVI je napisao/la:@ado-hz Svi u napad jedan je Hase![]()
![]()
sta kazu poslije Bosne V Benko ima stomacinuBenko je napisao/la:Bilbija je fizicki jedan od spremnijih igraca...
al Benkonema trcanja, samo sprintevi... i na kraju covjek konta stat ce... pa stat ce ...
![]()
![]()
nije normalan
usput, sa borcem igramo od 17h
Treba napomenuti da pravilnik o naplati utakmica postoji i u drugim kantonima˙( on je na nivou FBIH´) samo što oni ne žele da fakturišu na način na koji to radi mup KS, jer znaju da su klubovi u dubijozama i to bi značilo gašenje klubova, već samo naplačuju simbolične takse, što govori da se tu ipak radi o velikom bezobrazluku sa njihove straneHordeBL je napisao/la:wwwfcsarajevoba je napisao/la:Dana 26. februara tekuće godine, sarajevski premijerligaški klubovi, FK Sarajevo, FK Olimpic i FK Željezničar, obratili su se zajedničkim pismom Skupštini Kantona Sarajevo s ciljem rješavanja problematike dugova pomenutih klubova prema MUP-u KS i nastavka fakturisanja usluga osiguranja utakmica od strane MUP-a KS prema klubovima takmičarima elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala. Pismo klubova, u nastavku, prenosimo u cjelosti:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sar ... 37?fref=ts
Ovo ce se ukinuti skoro sigurno , a cjenovnik ce bti normalan. Znaci i dalje ce se placati a treba napomenuti da jedan dio vec postojeceg duga ...mora se platiti. Sve dok skupstina Kantona ne promjeni ovo , onaj dug za koji nas terete raste (mislim na kamate) i MUP jednostavno kaze , nema obezbjedjena tekme dok ne uplatite xy cifru. To su uradili malenim za ovu tekmu protiv olimpica a garantujem da ce i nama uraditi za tekmu protiv Borca.
al FAKAT, ja sam konto zamijeniti će ga ili nešto, a on beton, ma nisu džaba ovi skupi igraći na tim nivoima gdje god dođu i nije im bez veze ta cijenaBenko je napisao/la:Bilbija je fizicki jedan od spremnijih igraca...
al Benkonema trcanja, samo sprintevi... i na kraju covjek konta stat ce... pa stat ce ...
![]()
![]()
nije normalan
usput, sa borcem igramo od 17h
Znaci Kouaudio nam u Rudaru,aj valjda se dokazeNaime fudbaler Sarajeva koji je rođen u Obali Slonovače, Germain Kouadio igraće do kraja sezone kao posuđen fudbaler u Rudaru sa kojim će pokušati izboriti povratak ovoga kluba u Premijer ligu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.