Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
vi gledate city a ne everton tj besica...da niste prehladjeni ????
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sagna sinoc, covjek prati modu

nesto malo jace od sedmice je ostalo do okrsaja sa Barcom, vasa ocekivanja?

nesto malo jace od sedmice je ostalo do okrsaja sa Barcom, vasa ocekivanja?
Ja ne ocekujem nista ni od utakmice sa Barcelonom ni od EPL.Jednostavno previse pehova u jednoj sezoni da bi ona bila uspjesna.Jos uz to neke nelogicne stvari od strane Pellegrinija kao sto je forsiranje najjace postave u CO kupu pa mu se povrijedi Silva i jos usput ispadne iz istog.Aguero vise nije igrao nego sto jeste.I naravno kruna svega AKN bez Yaye Tourea se igralo kada su najvaznije utakmice bile.Prosle godine Barcelona bila u najlosijoj formi pa je prosla City veoma lako ove sezone obratna situacija tako da ne vjerujem u prolaz.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
ma naravno, u potpunosti se slazem, nego eto kao da ispitam puls navijaca, sta ocekuju
City jos uvjek neozbiljan za LP, ali eto, mozda nesto i uspije, odkud znamo, lopta je okrugla.

Edin Džeko za novinarsku agenciju Patria: "City je tim koji želi svake godine osvojiti sve trofeje i sasvim je normalno da se igrački kadar ojačava. Bonyja jako cijenim, ali svi imamo svoje mjesto u ekipi. Do kraja je ostalo još mnogo da se igra i svi ćemo dobiti priliku za dokazivanje. Kao i svake zime i ljeta mediji me konstantno sele iz Citya, a ja sam već godinama u Manchesteru. Rekao sam već prije, a evo i ponovit ću - fokusiran sam samo na Manchester City i reprezentaciju, ostale stvari i nagađanja me zaista ne interesuju, niti se zamaram time."
trpaj trpaj EDINEEEEEEEEEEEE
Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 21 feb 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
imali neko HD link

mislim da ovdje mozes nacihujka je napisao/la:imali neko HD link![]()
http://www.mcfc.co.uk/news/team-news/20 ... v-listings" onclick="window.open(this.href);return false;
sonik24 je napisao/la:mislim da ovdje mozes nacihujka je napisao/la:imali neko HD link![]()
http://www.mcfc.co.uk/news/team-news/20 ... v-listings" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje samo radio prenos
konacno City u pravom izdanju.
Rutinska pobjeda Manchester Cityja. Golove su postigli Aguero, Nasri, Džeko i Silva 2x. 'Građani' sada imaju 55 bodova, a Chelsea 60 na ljestvici Premier lige. Sljedeću utakmicu City ponovo igra na Etihadu, protiv Barcelone u okviru prve utakmice 1/8 finala Lige prvaka u utorak od 20:45 sati.

Rutinska pobjeda Manchester Cityja. Golove su postigli Aguero, Nasri, Džeko i Silva 2x. 'Građani' sada imaju 55 bodova, a Chelsea 60 na ljestvici Premier lige. Sljedeću utakmicu City ponovo igra na Etihadu, protiv Barcelone u okviru prve utakmice 1/8 finala Lige prvaka u utorak od 20:45 sati.

City je konačno ušao u staru formu. Pogodili su 9x gostujuću mrežu, a primili 1x. A - Stoke 1:4, H - Newcastle 5:0. Veliki hendikep za domaći sastav predstavlja izostanak ponajboljeg igrača Yaya Tourea, koji je dobio crveni karton kontra CSKA. Statistika reče - Barcelona. Iskreno se nadam suprotnom, i reprizi slavlja na Camp Nou.sonik24 je napisao/la:nesto malo jace od sedmice je ostalo do okrsaja sa Barcom, vasa ocekivanja?

Veliko iznenadjenje da je Pellegrini odlucio igrati sa dva napadaca.Po meni je ovo utakmica istine za ovu generaciju igraca Manchester Cityja.Nadam se da MDM ne bude pravio greske iz prosle sezone jer to ova Barcelona sigurno nece oprostit.Pozdravljam ovu formaciju ako je Pelle sa njom zelio nadigravanje.
COME ON CITY !!!
Ovo vam je šansa generacije, ako sad ne odete do kraja nećete nikada 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nema od Sitija nista na evropskoj sceni dok se uzdaju u gubitnike poput Silve i Nasrija. U Evropi igraju katastrofa....
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Igra katastrofalna.Velike greske u odbrani koje Barcelona lagano koristi.Fernando je nevjerovatna prevara od igraca kako ima samo lose primanje lopte a o dodavanjima da ne govorim.Kad sezona pocne naopako tesko je to zaustavit.Moze se cestitati Barceloni na prolazu a City mora cekati neku novu sansu za iskorak u Evropi.
Barcelona je zrelija ekipa, uigranija i vidi se da vec dugo imaju istu filozofiju. Svaki novi igrac koji dodje se samo uklopi, isto vazi i za trenere.

Trenutno po meni najjaci sastav koji Manchester City ima.Pobjeda je imperativ.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Normalan čovjek bi bez puno kopkanja rekao da je Chelsea glavni favorit za titulu i da je City dosta daleko bodovno odmaknut da može nešto promjeniti na čelu tablice.Tako i ja mislim,ako se ne promjeni nista u sljedecih 4-5 kola Chelseaju se može čestitati titulu.
Ali opet bit će zanimljivo pratiti Cityjevu formu do kraja sezone,hoće li još više potonuti ili će se ova slaba forma popraviti da bar dođemo u fazu nekog napetijeg završetka prvenstva.Chelsea je sigurno kvalitetnija momčad u formi,koja ne griješi puno i ima odličnu obranu.Costa i Fabregas su se pokazali kao odlična pojačanja i možda najbolji potez u svih ligama petica.
Ali opet bit će zanimljivo pratiti Cityjevu formu do kraja sezone,hoće li još više potonuti ili će se ova slaba forma popraviti da bar dođemo u fazu nekog napetijeg završetka prvenstva.Chelsea je sigurno kvalitetnija momčad u formi,koja ne griješi puno i ima odličnu obranu.Costa i Fabregas su se pokazali kao odlična pojačanja i možda najbolji potez u svih ligama petica.
Keep walking.
Ja gledam ovo na drugi nacin.Jer sudeci po tabeli ovo drugo mjesto vise nije sigurno.Mozda je i bolje da chelsea zavrsi sa nekom razlikom od 10 do 15 bodova kako bi Pellegrini dobio otkaz.Jednostavno nikakav napredak u igri ja nisam vidio za ove nepune dvije godine njegovog mandata.Cak sta vise sve to losije izgleda.U prosloj sezoni su bili problemi na gostovanjima ali u ovoj su poceli i na domacim utakmicama pa mu bodove uzimaju Stoke, Burnley pa cak i Arsenal...
Sve su prilike da City treba veće promjene, sto štaba što taktika, da bi konacno poceo da igra u Europi na nivou na kakvom bi i trebao da igra, na kakvom se ocekuje od njega. Evo nesto pratim na stranici balkanskih navijaca Cityja, gdje su napravili anketu, 70% njih bi voljeli da Pellegrini ode na kraju sezone. Sto se toga tice, ja iskreno i ne znam, mozda je ovo samo "losa" sezona, mozda iduca bude fenomenalna. Samo se nadam da se protiv Barce nece obrukat ko Rayo Vallecano sad, a vjerujte mi, nebi me to iznenadilo. Izmedju ostalog evo jedan veoma zanimljiv tekst sa mcfc balkan
Manchester City će na ljeto napraviti neke korijenite promjene. Klub će sigurno prodati neke sadašnje igrače, a svoj tim će osvježiti nekim novim.
Građani će na ljeto pokušati dovesti Isca (22) iz Real Madrida. Međutim, zbog finansijskog fer-pleja će prvo morati prodati neke igrače. Jedan od igrača koji bi na ljeto mogao napustiti Manchester je i Samir Nasri za kojeg se navodno interesuje Juventus.
Nasri bi mogao biti uključen u transfer Paula Pogbe koji je još jedna velika želja kluba sa Etihada. Još jedan igrač koji će sigurno napustiti City je Stevan Jovetić koji je izgubio mjesto u timu. Za njega se već od ranije interesuje Juventus, a interes za ovog napadača je pokazao i Liverpool.
Pored Jovetića i Nasrija klub bi mogao napustiti i James Milner kojem ugovor sa Građanima ističe na kraju ove sezone. Pregovori o produženju njegovog ugovora su u poodmakloj fazi, pa je moguće da će i propasti. Milner bi na ljeto kao slobodan igrač mogao obući dres Liverpoola.
Osim promjena u ekipi, moguće je da će doći i do promjena na menadžerskoj poziciji. Manuel Pellegrini bi zbog loših rezultata mogao dobiti otkaz, a njegov nasljednik bi mogao biti Pep Guardiola ili Diego Simeone.

Manchester City će na ljeto napraviti neke korijenite promjene. Klub će sigurno prodati neke sadašnje igrače, a svoj tim će osvježiti nekim novim.
Građani će na ljeto pokušati dovesti Isca (22) iz Real Madrida. Međutim, zbog finansijskog fer-pleja će prvo morati prodati neke igrače. Jedan od igrača koji bi na ljeto mogao napustiti Manchester je i Samir Nasri za kojeg se navodno interesuje Juventus.
Nasri bi mogao biti uključen u transfer Paula Pogbe koji je još jedna velika želja kluba sa Etihada. Još jedan igrač koji će sigurno napustiti City je Stevan Jovetić koji je izgubio mjesto u timu. Za njega se već od ranije interesuje Juventus, a interes za ovog napadača je pokazao i Liverpool.
Pored Jovetića i Nasrija klub bi mogao napustiti i James Milner kojem ugovor sa Građanima ističe na kraju ove sezone. Pregovori o produženju njegovog ugovora su u poodmakloj fazi, pa je moguće da će i propasti. Milner bi na ljeto kao slobodan igrač mogao obući dres Liverpoola.
Osim promjena u ekipi, moguće je da će doći i do promjena na menadžerskoj poziciji. Manuel Pellegrini bi zbog loših rezultata mogao dobiti otkaz, a njegov nasljednik bi mogao biti Pep Guardiola ili Diego Simeone.