FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 01 mar 2015, 10:57

Ne preporucujem Borcu da dolazi na AFH ..Samo kad pomislim sta ce biti po normalnom terenu hahaha :D ;)

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 mar 2015, 10:58

MCMXLVI je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BRACO :bih:
Pridruzujem se cestitkama ! Za jednu jedinu!
Iskrene čestitke,živjela nam naša domovina.
:bih:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 01 mar 2015, 11:18

Dana 26. februara tekuće godine, sarajevski premijerligaški klubovi, FK Sarajevo, FK Olimpic i FK Željezničar, obratili su se zajedničkim pismom Skupštini Kantona Sarajevo s ciljem rješavanja problematike dugova pomenutih klubova prema MUP-u KS i nastavka fakturisanja usluga osiguranja utakmica od strane MUP-a KS prema klubovima takmičarima elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala. Pismo klubova, u nastavku, prenosimo u cjelosti:
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/sar ... 37?fref=ts

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 01 mar 2015, 11:26

wwwfcsarajevoba je napisao/la:Dana 26. februara tekuće godine, sarajevski premijerligaški klubovi, FK Sarajevo, FK Olimpic i FK Željezničar, obratili su se zajedničkim pismom Skupštini Kantona Sarajevo s ciljem rješavanja problematike dugova pomenutih klubova prema MUP-u KS i nastavka fakturisanja usluga osiguranja utakmica od strane MUP-a KS prema klubovima takmičarima elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala. Pismo klubova, u nastavku, prenosimo u cjelosti:

Ovo ce se ukinuti skoro sigurno , a cjenovnik ce bti normalan. Znaci i dalje ce se placati a treba napomenuti da jedan dio vec postojeceg duga ...mora se platiti. Sve dok skupstina Kantona ne promjeni ovo , onaj dug za koji nas terete raste (mislim na kamate) i MUP jednostavno kaze , nema obezbjedjena tekme dok ne uplatite xy cifru. To su uradili malenim za ovu tekmu protiv olimpica a garantujem da ce i nama uraditi za tekmu protiv Borca.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 11:38

Da li sutra saznajemo ime protivnika u kupu?

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 mar 2015, 11:41

farukzidane je napisao/la:
collector je napisao/la:da i ja napisem vidjenje tekme i onog blata (neko je pitao kako smo skinuli blato, tesko jarane al moja srece za razliku od drugih su bile cizme :mrgreen: )

posto smo kasnili u koloni iz Sarajeva nismo bas bili upoznati sa sastavom, al pri samom ulasku na stadion i pogledom na teren malo je reci da je dosta raje bilo zapanjeno jer su tu bili Bekic, Dzemo, pa donekle i Kallasi i Blibija, dok su na klupi ostali Krste, Okic, Alispahic !!! i na osnovu toga i ovog rezultata mozemo reci da je Meho prilagodio ekipu kako terenu tako i protivniku i pobjedio ga njegovim oruzjem agresivnoscu i vecom dozom bezobrazluka a svi koji su gledali tekmu su vidjeli da su se nasi momci posteno potukli !!!

pojedinacno igrace necu izdvajati jer su svi odradili odlican posao po onoj kaljuzi i treba im cestitati, a malo me Dejo iznenadio jer je fantasticno branio !!!

vezano za ispad na tribini, desio se incident sa igracem Zvijezde koji je malo vise provocirao sto je dovelo do ulaska na teren, srece sve je brzo nastavljeno i zaboravljeno i nema potrebe da se vise to spominje !!!

sad pocinje spremanje za Borac i mislim da ce ovaj rezultat sam uticati na dolazak raje i da neki specijalan poziv nije potreban !!!

sad malo odmoriti :zzz:
bilbija te izneadio sto igra u pocetnom sastavu,,,po cemuuuuuuuuuuuuu,,,,,iznenadio...
iznenadio me njegov pocetak, zato sto je Bilbija prefinjen igrac, neki tip fantaziste i neovisno od njegove srcanosti mislio sam da nije tip igraca za ovakve tekme gdje je ipak fizicka igra izrazenija ali bitno da sam se prevario !!! nigdje nisam napisao da on ne treba pocinjati i sl da bi se pisali ovakvi komentari po cemuuuuuuuu i slicno,pratim ja Sarajevo 17 godina tako da znam neke stvari o kojim se ovdje prica i nema potrebe dovoditi moje komentare u pitanje !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 mar 2015, 11:44

obiteljskicovjek je napisao/la:Da li sutra saznajemo ime protivnika u kupu?
U utorak je izvlacenje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 01 mar 2015, 11:49

Treba stvarno doci u sto vecem broju protiv Borca. Ne sumnjam da ce sjever biti pun , istok recimo,skoro pun...zapad bi mogao malo pokazati vise respecta iako znam da je puno raje sa istoka preslo na zapad (znaci , raja sa istoka na zapadu)...vjerovatno ce i Vultures doci , bar joja ili 150
Vjerovatno oko 10 000 a mozda i koja stoja vise. A ako se zapad i istok "pokazu"..bice i 12-13 milja

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 mar 2015, 11:50

Bilbija je fizicki jedan od spremnijih igraca...
al Benko :shock: nema trcanja, samo sprintevi... i na kraju covjek konta stat ce... pa stat ce ... :rol: :rol:
nije normalan

usput, sa borcem igramo od 17h

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 01 mar 2015, 11:57

MCMXLVI je napisao/la:@ado-hz Svi u napad jedan je Hase :salut:
slika slika
Ljudino može li meni moj sugrađanin Kovačević, šestica.

Sretan dan nezavisnosti!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 mar 2015, 11:59

Benko je napisao/la:Bilbija je fizicki jedan od spremnijih igraca...
al Benko :shock: nema trcanja, samo sprintevi... i na kraju covjek konta stat ce... pa stat ce ... :rol: :rol:
nije normalan

sta kazu poslije Bosne V Benko ima stomacinu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 11:59

Adi i Benko hvala za info.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 01 mar 2015, 11:59

HordeBL je napisao/la:
wwwfcsarajevoba je napisao/la:Dana 26. februara tekuće godine, sarajevski premijerligaški klubovi, FK Sarajevo, FK Olimpic i FK Željezničar, obratili su se zajedničkim pismom Skupštini Kantona Sarajevo s ciljem rješavanja problematike dugova pomenutih klubova prema MUP-u KS i nastavka fakturisanja usluga osiguranja utakmica od strane MUP-a KS prema klubovima takmičarima elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala. Pismo klubova, u nastavku, prenosimo u cjelosti:

Ovo ce se ukinuti skoro sigurno , a cjenovnik ce bti normalan. Znaci i dalje ce se placati a treba napomenuti da jedan dio vec postojeceg duga ...mora se platiti. Sve dok skupstina Kantona ne promjeni ovo , onaj dug za koji nas terete raste (mislim na kamate) i MUP jednostavno kaze , nema obezbjedjena tekme dok ne uplatite xy cifru. To su uradili malenim za ovu tekmu protiv olimpica a garantujem da ce i nama uraditi za tekmu protiv Borca.
Treba napomenuti da pravilnik o naplati utakmica postoji i u drugim kantonima˙( on je na nivou FBIH´) samo što oni ne žele da fakturišu na način na koji to radi mup KS, jer znaju da su klubovi u dubijozama i to bi značilo gašenje klubova, već samo naplačuju simbolične takse, što govori da se tu ipak radi o velikom bezobrazluku sa njihove strane :thumbdown:
Mosa RajvoSa

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 01 mar 2015, 12:03

Benko je napisao/la:Bilbija je fizicki jedan od spremnijih igraca...
nije normalan

al FAKAT, ja sam konto zamijeniti će ga ili nešto, a on beton, ma nisu džaba ovi skupi igraći na tim nivoima gdje god dođu i nije im bez veze ta cijena :salut: :salut: :clap: :njanjanja: :opaopa:
Mosa RajvoSa

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 mar 2015, 12:06

Jašta u Benke pivski stomak, a u Alispahica od sarme

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 mar 2015, 12:15

Ako sa Borcem igramo u 17h onda mogu dovesti i par ljudi koji dugo nisu bili na tekmama, a koje sam uspio naloziti da krenu sad opet! treba sto vise raje podici, da se iskoristi ovaj uspon kluba sad i da nam posjeta bude kao ostatku PL zajedno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 01 mar 2015, 12:17

Naime fudbaler Sarajeva koji je rođen u Obali Slonovače, Germain Kouadio igraće do kraja sezone kao posuđen fudbaler u Rudaru sa kojim će pokušati izboriti povratak ovoga kluba u Premijer ligu.
Znaci Kouaudio nam u Rudaru,aj valjda se dokaze
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 01 mar 2015, 12:22

Otkako je Bilbija jucer startao, @MortemHz se izgubi sa foruma. :D
Das Ist Walter

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 mar 2015, 12:37

Dugo dugo je meni kolega @Van Basten koji je dobar poznavatelj fudbala posebno te Hrvatske lige govorio "brate vjeruj da ove odbrane nisu spremne na igraca kakav je Benko jednostavno nisu nasi stoperi naucili na takve spiceve"...I dodje vrijeme,Benkara izadje na ove nase pokusaje od terena i na onome vaterpolo terenu pobi se mangupski sa stoperima i jos na kraju imade i vremena za zajebanciju i atraktivne golove.Kapa dole mangupu :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 01 mar 2015, 12:40

Ima li gdje horadanje od juce sa tekme :?: :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.