FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 01 mar 2015, 00:18

AdiFKS je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ljudi moji mi se mozemo zahvaliti samo upravi Zvijezde njihovoj policiji i nasoj upravi na dogovoru pa su nam dali cijelu tribinu,a ne samo 300 mjesta.Ja sam ubjeđen da ce nas u Vrapcicima biti jos vise.

U Mostar ce nas krenuti preko 1000 to je sasvim sigurno. Mozda i vise. A tribina ona mala za goste prima 300-350ljudi. Prosli put nas nije bilo vise od te brojke na pojedinim dijelovima stajali u dva reda.

U Mostaru ce biti veliki problem jer ce broj raje koja ce krenuti dole biti 3-4X veci od mjesta koje cemo dobiti.
ne znam kako al morat ce nam dati makar pola istoka :D

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 01 mar 2015, 00:18

hare28 je napisao/la:Evo i ja sam izabrao da ne bude svi Benko,ja sam Bekica uzeo heheh brate @MCMXLVI,hvala ti jos jednom na avatarima ;) @farukzidane mene licno nije izneandio Bilbija u pocetnoj jer momak posjeduje kvalitet a i igra veoma dobro na ovoj poziciji koju mu je Meho dao. ;)
najveci problem je bio,,,,sto je nekom trebalo da skonta sta je bilbija,,,,koja pozicija je njegova,,,hvala bogu pa Kodro dodje i odmah skontah,,,,, iznenaditi moze samo onog ko prati sarajevo svaki dva tri mjeseca,

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2015, 00:18

Pa nema problema, odes, kupis kartu za njihovu tribinu i gledas utakmicu na miru. Ne vidim problem.
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 mar 2015, 00:23

Head je napisao/la:Pa nema problema, odes, kupis kartu za njihovu tribinu i gledas utakmicu na miru. Ne vidim problem.
Ne zelim tako da idem na utakmice. Zalim da poderem svoj glas, kao sto sam ga i danas derao. Narocito kada vidim ovakvu borbenost i zelju nasih igraca.
Jedino da nam pored one male gostujuce tribine, naprave jos jedan boks na onoj im glavnoj tribini.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

hare28
Kontakt:

Post Postao/la hare28 » 01 mar 2015, 00:25

farukzidane je napisao/la:
hare28 je napisao/la:Evo i ja sam izabrao da ne bude svi Benko,ja sam Bekica uzeo heheh brate @MCMXLVI,hvala ti jos jednom na avatarima ;) @farukzidane mene licno nije izneandio Bilbija u pocetnoj jer momak posjeduje kvalitet a i igra veoma dobro na ovoj poziciji koju mu je Meho dao. ;)
najveci problem je bio,,,,sto je nekom trebalo da skonta sta je bilbija,,,,koja pozicija je njegova,,,hvala bogu pa Kodro dodje i odmah skontah,,,,, iznenaditi moze samo onog ko prati sarajevo svaki dva tri mjeseca,

Eh ovako drug upravu si svakako,ko malo to bolje prati i zna al eto sreca Meho dodje i odmah je uvidio sta je njegova ajmo reci sta mu najvise lezi gdje moze pruziti dosta vise to je ova pozicija koju sada igra i igra zaista odlicno.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 mar 2015, 00:25

Radovac 19 (vecinom starter)
Kovacevic 21 (svaku tekmu uđe kao zamjena ili nekada i pocne)
Cimi 22 (starter i najskupji igrac , za sada :D )
Rustemovic 22 (starter)
MIHOJEVIĆ 18 starter!
Duljevic 22 starter
Bekić 22 starter

ovo je ono sto me fascinira!!!

dodaj tome i bilbiju 24 i jos par igraca tih godina....strasna stvar, ovo sus ve mladi momci koji ce jako napredovati...tu je i anđušić koji ima paklenu, ali bas paklenu konkurenciju

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 00:25

Head je napisao/la:Nisam protiv baklji, nek se pale na utakmicama protiv ovih vecih ekipa, nemam nista protiv jer je lijep dekor. Ali ulazak u teren nakon sto tvoj tim vodi 2-0 je nedopustivo. Nema tog opravdanja za taj idiotski potez. Time direktno stetis svom klubu i ugrozavas da se utakmica registruje 3-0 za suparnika.
Sta je trebali, igraci ginuli 70 minuta, dali dva gola i da zbog jednog navijaca sve to padne u vodu i izgubimo 3 boda.

Neki trebaju staviti prioritete, napredak Sarajeva prije licnog interesa, promocije, kurcenja cega vec ne.
Slazem se u potpunosti, samo da kazem, ponavljam se al eto, mi smo prosle godine POPUSILI TITULU na tu foru.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2015, 00:26

AdiFKS je napisao/la:
Head je napisao/la:Pa nema problema, odes, kupis kartu za njihovu tribinu i gledas utakmicu na miru. Ne vidim problem.
Ne zelim tako da idem na utakmice. Zalim da poderem svoj glas, kao sto sam ga i danas derao. Narocito kada vidim ovakvu borbenost i zelju nasih igraca.
Jedino da nam pored one male gostujuce tribine, naprave jos jedan boks na onoj im glavnoj tribini.
Nemas drugu soluciju, nece ostali klubovi praviti nove tribine za navijace Sarajeva. Ono treba biti realan, takvi su uslovi na nasim stadionima kakvi su. Ko da oni ne bi volili da nam mogu dati 2 hiljade ulaznica. Jedini nacin je ovaj sto sam ti gore napisao.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 mar 2015, 00:27

aS_Roma je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Vama koji ste trazili, tu sam dodao i Bekica, ako ima neko ko je se zaljubio u njega danas :mrgreen:
slika slika slika slika
daj Berberovica :D
sa Marlborom ili bez :?: :hmmmmm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 mar 2015, 00:27

aS_Roma je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Vama koji ste trazili, tu sam dodao i Bekica, ako ima neko ko je se zaljubio u njega danas :mrgreen:
slika slika slika slika

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 mar 2015, 00:29

@as_roma- Izvoli ;)
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 mar 2015, 00:33

Ma niko ne trazi da se pravi nova tribina ba :mrgreen: . Moze se sa njihovom upravom dogovoriti da se oni koji ne mogu stati na tu malu gostujucu tribinu, kupe kartu za centralnu i da se grupisu u onaj prvi dio. Kasnije se samo postavi red redara izmedju. I onako nema frke sa RA. Cak sta vise ja u majici Hz sasvim normalno hodam na dan utakmice po Starom gradu u Mo...ko sto i oni hodaju oko Koseva pred utakmicu, cak i cugaju u kafanama oko stadiona itd.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2015, 00:35

AdiFKS je napisao/la:Ma niko ne trazi da se pravi nova tribina ba :mrgreen: . Moze se sa njihovom upravom dogovoriti da se oni koji ne mogu stati na tu malu gostujucu tribinu, kupe kartu za centralnu i da se grupisu u onaj prvi dio. Kasnije se samo postavi red redara izmedju. I onako nema frke sa RA. Cak sta vise ja u majici Hz sasvim normalno hodam na dan utakmice po Starom gradu u Mo...ko sto i oni hodaju oko Koseva pred utakmicu, cak i cugaju u kafanama oko stadiona itd.
E ne znam, mene to navijanje ne privlaci niti mogu gledati utakmicu sa navijacke tribine tako da vise volim u opustenoj atmosferi pratiti utakmicu. :D
1946

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 01 mar 2015, 00:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
slika slika slika slika
:D :D :D
Ma Džemica definitivno smanjio na pola kutije :urnebes:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 mar 2015, 00:36

" onclick="window.open(this.href);return false;

Uzivajmo :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 mar 2015, 00:41

Zahvalio se na ukazanoj prilici :cool:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 01 mar 2015, 00:44

MCMXLVI je napisao/la:Zahvalio se na ukazanoj prilici :cool:
slika
Evo dajem ti brate odbrenje da mi sredis nasu legendu koju imam na avataru ako imas neku ideju...
Mislim da samo ja imam Haseta pa ako sta uradis postavi....hvala unaprijed

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 mar 2015, 00:47

MCMXLVI je napisao/la:@as_roma- Izvoli ;)
slika
hvala brate :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 01 mar 2015, 00:48

Gdje nam je ljudi MortemHz? Da nije negdje nestao u akciji danas, on je obicno u nocnim satima aktivan?! :cry:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 mar 2015, 00:55

sjever je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la: daj Berberovica :D
:D :D :D
Ma Džemica definitivno smanjio na pola kutije :urnebes:
dobar je bio danas :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.