FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 28 feb 2015, 20:20

kakva demonstracija sile....nisam bio u toku,na poslu,udjem u kucu,i vidim odradili smo laksi trening.... :cool:
majke mi,strah me za protivnike na ljeto :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ali pravi test za husrefa i klapu je protiv celika...tu cemo viditi,koliko smo ustvari jaki
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 feb 2015, 20:20

fukaratz je napisao/la:da i ja nesto napisem :D po teskom terenu perfektno odigrali. Bekic pravi kapiten, nase dijete, ima dovoljno iskustva, salje lopte koje imaju oci, Zeba doktor nauka kakve lopte protura to nisam ivdio od kako se Buco penzionisao, dres mu bio sav blatnjav kad je izlazio iz igre :lol: Ahmetovic yebena masina Husref ga izvadio zato sto nije najzdraviji kakav ce tek da bude ne smijem ni pomisliti :lol: Mehmedovic olican, borben isto kao i Moranjkic :D da ne nabrajam dalje ono sto mi je zapalo za oci da su Mujic, Saric i Kiso super odigrali i vidi se da imaju kvalitet posebno Mujic, steta za Secerovica sto je otisao mislim da bi se i on dobro uklopio u ovu ekipu :( danas za 10 minuta sam vidio smisljenih akcija vise nego za kompletnu prvu polusezonu. Mehidica bi isto pohvalio, spustio se momak na zemlju i bori se ko lud jedino Prses nastavio po starom, ako sad ne bude napredovao uz Zebu nek se ostavi fudbala :!:
Al voli Mehidic predriblati igraca, nego se hljeba najesti. :D Al proslo mu je za nogom par puta, nema sta.

Sto se tice Prse, simpatisem njegov nacin igre, i danas se vidjelo da momak zna sa loptom, zna stati na nju i dati precizan pas blizem igracu... cak mi je on dobro rjesenje u gostima, ali u defanzivi mora napredovati, iako se trudi...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2015, 20:39

Batva je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:da i ja nesto napisem :D po teskom terenu perfektno odigrali. Bekic pravi kapiten, nase dijete, ima dovoljno iskustva, salje lopte koje imaju oci, Zeba doktor nauka kakve lopte protura to nisam ivdio od kako se Buco penzionisao, dres mu bio sav blatnjav kad je izlazio iz igre :lol: Ahmetovic yebena masina Husref ga izvadio zato sto nije najzdraviji kakav ce tek da bude ne smijem ni pomisliti :lol: Mehmedovic olican, borben isto kao i Moranjkic :D da ne nabrajam dalje ono sto mi je zapalo za oci da su Mujic, Saric i Kiso super odigrali i vidi se da imaju kvalitet posebno Mujic, steta za Secerovica sto je otisao mislim da bi se i on dobro uklopio u ovu ekipu :( danas za 10 minuta sam vidio smisljenih akcija vise nego za kompletnu prvu polusezonu. Mehidica bi isto pohvalio, spustio se momak na zemlju i bori se ko lud jedino Prses nastavio po starom, ako sad ne bude napredovao uz Zebu nek se ostavi fudbala :!:
Al voli Mehidic predriblati igraca, nego se hljeba najesti. :D Al proslo mu je za nogom par puta, nema sta.

Sto se tice Prse, simpatisem njegov nacin igre, i danas se vidjelo da momak zna sa loptom, zna stati na nju i dati precizan pas blizem igracu... cak mi je on dobro rjesenje u gostima, ali u defanzivi mora napredovati, iako se trudi...
ma Mehidic je danas izyebao njigovog desnog beka samo jos centarsut da usavrsi a ima sad Bekica pa nek od njega uci :D a kod Prse je problem sto on svaki put stane na loptu i kad treba i kad ne treba ali eto i on sad ima od koga uciti (jao Majko al yebe Zajko) :lol:
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 feb 2015, 20:44

je l' Mehmedagić stoper ili vezni igrač? znam da pokriva obje pozicije, stvarno me oduševio danas na stoperu :D nadam se da će u Zenici igrat' u veznom redu, ako Zrnanović stekne pravo nastupa :oops:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 feb 2015, 20:48

batigol777 je napisao/la:Cestitke na pobjedi danas ubjedljivo nema sta. Imal Zvijezda sanse da se iz Travnika vrati neporazena kakvi su kao ekipa.Nas je Sarajevo danas po nemogucem terenu pobijedilo tri nula sto sa igrom na terenu je malo previse,
Danas nisu bili kompletni.Odbrana, pogotovo zadnja linija spora.Igraju grubo ,čak pregrubo.U sredini imaju dva igrača koji su uz Dudića u stanju izgaditi prilike za gol.Početkom 2. pol. pritisli su nas i stvorili šanse.Oni su očito domaćinska ekipa. Mislim da su i pod "zaštitom sudija", jer imaju člana Izvršnog odbora FS BiH.Danas im je Skakić progledo kroz prste za bar 2 žuta kartona. Nije svirao očigledne faulove koje oni prave.Teško da ćete nešto napraviti na Piroti.
Ja volim FK Tuzla City

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 28 feb 2015, 20:58

Hvala drug !!!ma nas to hoce danas Ordagic sam ide na golmana iprolazi zadnjeg igraca ovaj ga rusi i Djubre Jakupovic samo odmahnu rukom cist faul i crveni al et tako nam je.Iako je sarajevo zasluzilo pobjedu.
Vidim Ahmetovica falite ja se sjecam kada je prije 5 6 god trebao u Zvijezdu pa ode u INOST. stroj je covjek igracina svaka cast na dovodjenju sila je.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2015, 21:12

batigol777 je napisao/la:Hvala drug !!!ma nas to hoce danas Ordagic sam ide na golmana iprolazi zadnjeg igraca ovaj ga rusi i Djubre Jakupovic samo odmahnu rukom cist faul i crveni al et tako nam je.Iako je sarajevo zasluzilo pobjedu.
Vidim Ahmetovica falite ja se sjecam kada je prije 5 6 god trebao u Zvijezdu pa ode u INOST. stroj je covjek igracina svaka cast na dovodjenju sila je.
Travnik prava seljacka ekipa, igraju cvrsto, udaraju seljacki. danas im nije igrao Durak koji im je glavni za kreaciju, Karamatic koji je takodjer opasan, a Smajic je usao s klupe medjutim i on je rovit tako da nam je to olaksalo posao. ako ih ne bude za 7 dana onda imate fine sanse, jer im igru kreira mali Music-isprdak sa Medjasa :!: a inace no sikiriki dvojac iz Bijeljine se takmici ko ce manje bodova skupiti tak oda se ne brinem za vas ;)
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2015, 21:15

Chinaglia je napisao/la:je l' Mehmedagić stoper ili vezni igrač? znam da pokriva obje pozicije, stvarno me oduševio danas na stoperu :D nadam se da će u Zenici igrat' u veznom redu, ako Zrnanović stekne pravo nastupa :oops:
poceo kao vezni medjutim zadnjih 3-4 godine igra stopera :!: nebitno ko ce igrati s ovakom igrom mozemo doci do boda u Zenici :D
Sloboda Tuzla

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 feb 2015, 21:25

fukaratz je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Hvala drug !!!ma nas to hoce danas Ordagic sam ide na golmana iprolazi zadnjeg igraca ovaj ga rusi i Djubre Jakupovic samo odmahnu rukom cist faul i crveni al et tako nam je.Iako je sarajevo zasluzilo pobjedu.
Travnik prava seljacka ekipa, igraju cvrsto, udaraju seljacki. danas im nije igrao Durak koji im je glavni za kreaciju, Karamatic koji je takodjer opasan, a Smajic je usao s klupe medjutim i on je rovit tako da nam je to olaksalo posao. ako ih ne bude za 7 dana onda imate fine sanse, jer im igru kreira mali Music-isprdak sa Medjasa :!: a inace no sikiriki dvojac iz Bijeljine se takmici ko ce manje bodova skupiti tak oda se ne brinem za vas ;)
jel to zbog musica,il sto je sa medjasa,pa si tako rjecit

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 feb 2015, 21:27

zbog Musica i babe njegovog
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 feb 2015, 21:29

Tačno da sabereš cijelu prošlu polusezonu, više su pokazali danas. Pored svih bi pohvalio Sarića koji je do sad bio kanta, al eto izgleda proradio tako da plus za nas. Sviđa mi se što se moraju boriti za svaku loptu bilo 0-0 ili 4-0.
Efendića sam najviše pljuvao da ne zna momak, a Bgm i on proradio pravo :mrgreen:
Ahmetović kakva igračina, jedva čekam da ga vidim u pravoj formi i na dobrom terenu. :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 feb 2015, 21:31

solinas je napisao/la:sloboda-travnik 1
celik-sloboda x
sloboda-olimpoc 1
siroki-sloboda 1
sloboda-slavija 1
zrinjski-sloboda 2
sloboda-radnik 1
zeljeznicar-sloboda 1
sloboda-vitez 1
sloboda-drina 1
zvijezda-sloboda 2
sloboda-borac 1
velez-sloboda x
sloboda-mladost 1
sarajevo-sloboda 1

32 boda+12 44 boda...oduzecu 4 sa pretpostavkom da sam bio preoptimistican :mrgreen:
realnih 40 bodova,kada uzmem u obzir raspored ostalih ekipa,koje sam analizirao cijelu hebenu vecer,bice dovoljno po meni za 7 mjesto...jbg,bolje nemore :mrgreen: :urnebes:
jedna manje,hajmo dalje :)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 28 feb 2015, 22:00

Ja jos ne vjerujem da Sloboda odigra nakvu utakmicu :shock: strasno.Svi sa stadiona pricaju o tome...kako dugo bolje nisu odigrali,ni u Cirino vrijeme.Realno u sljedece dvije utakmice 4 boda,ako ponove danasnje htijenje,borbu,umijece...
Veziri apsolvirani...okrecemo se na sljedecu tekmu.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 28 feb 2015, 22:23

solinas je napisao/la:kakva demonstracija sile....nisam bio u toku,na poslu,udjem u kucu,i vidim odradili smo laksi trening.... :cool:
ali pravi test za husrefa i klapu je protiv celika...tu cemo viditi,koliko smo ustvari jaki
Odlična igra ali ne i demonstracija sile, svaki gol su skoro sami sebi dali!!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 feb 2015, 22:28

Dalam je napisao/la:
solinas je napisao/la:kakva demonstracija sile....nisam bio u toku,na poslu,udjem u kucu,i vidim odradili smo laksi trening.... :cool:
Odlična igra ali ne i demonstracija sile, svaki gol su skoro sami sebi dali!!!
pa zar to nije demonstacija sile,od nemoci nisu znali sta ce,trpali u vlastitu mrezu,da se mi neumaramo :urnebes: :mrgreen:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 28 feb 2015, 22:59

" onclick="window.open(this.href);return false;

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 28 feb 2015, 23:00

dzekooooTz je napisao/la:
Korisnik je uklonio ovaj videozapis.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 feb 2015, 23:08

Danas je ovo bilo puno bolje i ozbiljnije u odnosu na prije za sta su zasluzni novi igraci a najvise sigurno Husref koji je po meni bas ono trener po mjeri i vjerovatno najkvalitetniji trener u nasoj drzavi…..na kraju lijepo ga je i vidjeti kao takvog na klupi…autoritativan, markantan tip, bas lafcina, sto puno znaci za igrace kad imaju takvog sefa. Naravno tek je pocelo prvenstvo, ovo sta sam danas vidio mi bas djeluje da ima i glavu i rep, ima tu sigurno jos puno toga za ispraviti, to Husref najbolja zna sta i kako……i jos jednom kapa do poda nasem Azmiru…Da ga nema trebalo bi ga izmisliti!
🔴⚫️

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 28 feb 2015, 23:29

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.