FK Sarajevo (opšte diskusije)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Niste bas briljirali do ove 60 minute ali opravdano je to zbog terena.
Primjera radi da ti se desi ona situacija kod neke bolje ekipe kao sto je Gadzo imao ili Mehmedalija u drugom to su mogli lako biti golovi.
Uglavnom Sarajevo je napravljeno da napada. Kada se brani tu vec ima rupa dok je napadacki prejako za ovu ligu pa i u ovakvim utakmica kada uputis par suteva u okvir i kada je dosta faula te aktivna igra od 90 minuta nekih 40 minuta..
Primjera radi da ti se desi ona situacija kod neke bolje ekipe kao sto je Gadzo imao ili Mehmedalija u drugom to su mogli lako biti golovi.
Uglavnom Sarajevo je napravljeno da napada. Kada se brani tu vec ima rupa dok je napadacki prejako za ovu ligu pa i u ovakvim utakmica kada uputis par suteva u okvir i kada je dosta faula te aktivna igra od 90 minuta nekih 40 minuta..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
bojamora je napisao/la:Evo ponovo pogledo, čisti ofsajd, dva igrača. I po statistici Zvijezda bolja prvo poluvrijeme.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
bojamora je napisao/la:Ofsajd ko kuča, pa zar vam pored tolikih para i sudija mora pomagati
bojamora je napisao/la:Evo ponovo pogledo, čisti ofsajd, dva igrača. I po statistici Zvijezda bolja prvo poluvrijeme.
bojamora je napisao/la:Ovo je smijurija od suđenja Jakupovića. Zvijezda bolja od Sarajeva ali nije od Jakupovića.

- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- PeppermintSA
- Kontakt:
jest', do kraja sezone ćemo krasti, a tek ćemo vas pokrasti na Koševu s jednu 4 komada u mrežibojamora je napisao/la:Evo ponovo pogledo, čisti ofsajd, dva igrača. I po statistici Zvijezda bolja prvo poluvrijeme.

-
- Kontakt:
I to 2 gola iz ofsajda, jedan iz nepostojećeg penala i jedan rukom!PeppermintSA je napisao/la:jest', do kraja sezone ćemo krasti, a tek ćemo vas pokrasti na Koševu s jednu 4 komada u mrežibojamora je napisao/la:Evo ponovo pogledo, čisti ofsajd, dva igrača. I po statistici Zvijezda bolja prvo poluvrijeme.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
po ovom terenu ni Real Madrid ne bi mogao dominirati kraljutuzlak1987 je napisao/la:Niste bas briljirali do ove 60 minute ali opravdano je to zbog terena.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- tuzlak1987
- Kontakt:
haha pa nisam nista negativno niti rekaoBosniacum Lilium je napisao/la:po ovom terenu ni Real Madrid ne bi mogao dominirati kraljutuzlak1987 je napisao/la:Niste bas briljirali do ove 60 minute ali opravdano je to zbog terena.
Uglavnom Sarajevo je napravljeno da napada. Kada se brani tu vec ima rupa dok je napadacki prejako za ovu ligu pa i u ovakvim utakmica kada uputis par suteva u okvir i kada je dosta faula te aktivna igra od 90 minuta nekih 40 minuta..Sjeti se npr. Ronalda u Zenici
Pa blato branilo i štopalo loptu, smiješno pisati o toj nekoj (ne)dominaciji

Kazem samo da ste sada svi sretni jer ste lijepo krenuli u ovu polusezoni ali da je odbrana svakako nesigurna u nekim momentima pa to ne vidite.
Ofanzivno ste naravno prejaki i to sam i rekao. Tesko je bilo igrati, npr u prvom PV samo par suteva, stvarni broj minuta kada je lopta u igri je bio 17 minuta, 20ak faulova..ugalvnom teren je kriv
boja mora...skupljaj lovu da odigrate sutra da se jos malo nadate da mozete do titule (naravno , hebo kup ko to igra)
umjesto sto ovdje baljezgas budalastine...
ps, mi ako budemo htjeli mi cemo platiti dug MuPu...sta ce te vi hudnici mali
umjesto sto ovdje baljezgas budalastine...
ps, mi ako budemo htjeli mi cemo platiti dug MuPu...sta ce te vi hudnici mali
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da je odbrana nesigurna, jeste, ali valjda ce nadoci. Ipak Mihojevicu je ovo debi u Sarajevu, mlad je momak, jako talentovan, treba par tekmi da se to slegnetuzlak1987 je napisao/la:haha pa nisam nista negativno niti rekaoBosniacum Lilium je napisao/la:po ovom terenu ni Real Madrid ne bi mogao dominirati kraljutuzlak1987 je napisao/la:Niste bas briljirali do ove 60 minute ali opravdano je to zbog terena.
Uglavnom Sarajevo je napravljeno da napada. Kada se brani tu vec ima rupa dok je napadacki prejako za ovu ligu pa i u ovakvim utakmica kada uputis par suteva u okvir i kada je dosta faula te aktivna igra od 90 minuta nekih 40 minuta..Sjeti se npr. Ronalda u Zenici
Pa blato branilo i štopalo loptu, smiješno pisati o toj nekoj (ne)dominaciji
![]()
Kazem samo da ste sada svi sretni jer ste lijepo krenuli u ovu polusezoni ali da je odbrana svakako nesigurna u nekim momentima pa to ne vidite.
Ofanzivno ste naravno prejaki i to sam i rekao. Tesko je bilo igrati, npr u prvom PV samo par suteva, stvarni broj minuta kada je lopta u igri je bio 17 minuta, 20ak faulova..ugalvnom teren je kriv
objektivni sto ne spomenes kad lopta stade u blatu ...tada smo mogli vec povesti
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta Borjan radi Partizanu, evo uzese bod samo zbog njega, plus jako siguran. Steta bogami sto ga nismo uspjeli dovesti. Valjda se i Delac dokaze 

Prava steta. Dobar je danas bio!Bosniacum Lilium je napisao/la:Sta Borjan radi Partizanu, evo uzese bod samo zbog njega, plus jako siguran. Steta bogami sto ga nismo uspjeli dovesti. Valjda se i Delac dokaze
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sigurno mnogima los teren zvuci kao izgovor ali shvatite mi dovodimo ljude i igrace koji teze ka nogometu a ne ka nabijacini kojoj tezi 90% timova u nasoj ligi pa sa samim tim ovakav teren je direktan udar na koncepciju nase igre. Domaci igraci su radili ono sto bi radili da protiv nas igraju i na San Siru a to je nabijanje lopte i cekanje prilike na kontranapad.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
dolazim u miru i dok nisam popusio ban, zbog pisanja i recipliranja za Zeljinoj temi... cestitam na danasnja tri boda, oni su rezultat rada u zadnjih ,otprilke, godinu dana vase uprave. i ranije sam prognozirao da ste najozbilljnjiji, po meni prvi, kandidat za titulu. nek prica sta ko hoce, ali danas se pokazalo da imate ekipu za najvise domete (u nasoj ligi, za dalje vidimo sa vremenom). nadam se da ce jos jos neko (prvenstveno moj Zeljo) naci put prilblizan vasem i uspjeti doci do stauta i sponzora koji ce omoguciti san, zvan grupe evropskih takmicenja. po meni, odskacete kvalitetom po imenima (kako prve postave, tako i klupe) i mislim da gosp. Kodro ima kvalitet da to poslozi kako treba i ne vidim ko vas moze onemoguciti u nakanama za uzimanje duple krune (da se ne foliramo, volio bih da ne uzmete ni ligu. ni kup, ali...) da ne duljim, vas put, na tragu ulaganja, sponzora, kvaliteta ekipe i sl., treba pratiti sto vise ekipa iz nase lige, ako zelimo imati kvalitet u takmicenju. sve drugo vodi vaemj kratkotrajnom uspjehu i zasicenju sa vremenom (gosp-Tana i samog kluba).Zivi i veseli mi bili, samo poslije Zelje na tabeli 

ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ne bih se složio sa ovim da će biti kratkotrajni uspjehstarigrad je napisao/la:dolazim u miru i dok nisam popusio ban, zbog pisanja i recipliranja za Zeljinoj temi... cestitam na danasnja tri boda, oni su rezultat rada u zadnjih ,otprilke, godinu dana vase uprave. i ranije sam prognozirao da ste najozbilljnjiji, po meni prvi, kandidat za titulu. nek prica sta ko hoce, ali danas se pokazalo da imate ekipu za najvise domete (u nasoj ligi, za dalje vidimo sa vremenom). nadam se da ce jos jos neko (prvenstveno moj Zeljo) naci put prilblizan vasem i uspjeti doci do stauta i sponzora koji ce omoguciti san, zvan grupe evropskih takmicenja. po meni, odskacete kvalitetom po imenima (kako prve postave, tako i klupe) i mislim da gosp. Kodro ima kvalitet da to poslozi kako treba i ne vidim ko vas moze onemoguciti u nakanama za uzimanje duple krune (da se ne foliramo, volio bih da ne uzmete ni ligu. ni kup, ali...) da ne duljim, vas put, na tragu ulaganja, sponzora, kvaliteta ekipe i sl., treba pratiti sto vise ekipa iz nase lige, ako zelimo imati kvalitet u takmicenju. sve drugo vodi vaemj kratkotrajnom uspjehu i zasicenju sa vremenom (gosp-Tana i samog kluba).Zivi i veseli mi bili, samo poslije Zelje na tabeli

Hvala druže na objektivnom mišljenju i normalnom postu,i da se i vi aBd izvučete.
4.10.2009.
na vasu zalost, cak i ako Tan se zasiti, postoji neko, a pretpostavljas i ko, ko bi nastavio ulagati u klub pa cak i vise nego Tan, tako da se mi ni 1% ne sikiramo za nasu buducnoststarigrad je napisao/la:dolazim u miru i dok nisam popusio ban, zbog pisanja i recipliranja za Zeljinoj temi... cestitam na danasnja tri boda, oni su rezultat rada u zadnjih ,otprilke, godinu dana vase uprave. i ranije sam prognozirao da ste najozbilljnjiji, po meni prvi, kandidat za titulu. nek prica sta ko hoce, ali danas se pokazalo da imate ekipu za najvise domete (u nasoj ligi, za dalje vidimo sa vremenom). nadam se da ce jos jos neko (prvenstveno moj Zeljo) naci put prilblizan vasem i uspjeti doci do stauta i sponzora koji ce omoguciti san, zvan grupe evropskih takmicenja. po meni, odskacete kvalitetom po imenima (kako prve postave, tako i klupe) i mislim da gosp. Kodro ima kvalitet da to poslozi kako treba i ne vidim ko vas moze onemoguciti u nakanama za uzimanje duple krune (da se ne foliramo, volio bih da ne uzmete ni ligu. ni kup, ali...) da ne duljim, vas put, na tragu ulaganja, sponzora, kvaliteta ekipe i sl., treba pratiti sto vise ekipa iz nase lige, ako zelimo imati kvalitet u takmicenju. sve drugo vodi vaemj kratkotrajnom uspjehu i zasicenju sa vremenom (gosp-Tana i samog kluba).Zivi i veseli mi bili, samo poslije Zelje na tabeli

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Eh majstore svaka cast na postu, daj boze da da ih ima vise (ovakvih postova). Ne mogu da se nacudim, ovo je pravo osvjezenje, iskreno i sa duhom, zdrava za.....cija. Mali osvrt moram napraviti na dvije zadnje recenice. Siguran sam da je i tebi kristalno jasno da kad se amidza zasiti moze popiti "radensku" i podrignut'. On moze kad se to dogodi samo povuci upravljacka prava (prodati ih) i zaraditi ogroman novac. A onaj koji ih kupi... ne bih sad objasnjavao principe ekonomskog poslovanja i znam da znas sve. Ziv i zdrav bio, lijepo je bilo procitati ovo sto si napisao, podsjeti me na stara dobra vremena. Sto se mene tice budite vjecno drugi.starigrad je napisao/la:dolazim u miru i dok nisam popusio ban, zbog pisanja i recipliranja za Zeljinoj temi... cestitam na danasnja tri boda, oni su rezultat rada u zadnjih ,otprilke, godinu dana vase uprave. i ranije sam prognozirao da ste najozbilljnjiji, po meni prvi, kandidat za titulu. nek prica sta ko hoce, ali danas se pokazalo da imate ekipu za najvise domete (u nasoj ligi, za dalje vidimo sa vremenom). nadam se da ce jos jos neko (prvenstveno moj Zeljo) naci put prilblizan vasem i uspjeti doci do stauta i sponzora koji ce omoguciti san, zvan grupe evropskih takmicenja. po meni, odskacete kvalitetom po imenima (kako prve postave, tako i klupe) i mislim da gosp. Kodro ima kvalitet da to poslozi kako treba i ne vidim ko vas moze onemoguciti u nakanama za uzimanje duple krune (da se ne foliramo, volio bih da ne uzmete ni ligu. ni kup, ali...) da ne duljim, vas put, na tragu ulaganja, sponzora, kvaliteta ekipe i sl., treba pratiti sto vise ekipa iz nase lige, ako zelimo imati kvalitet u takmicenju. sve drugo vodi vaemj kratkotrajnom uspjehu i zasicenju sa vremenom (gosp-Tana i samog kluba).Zivi i veseli mi bili, samo poslije Zelje na tabeli
Stvarno mi je "zao" ali prosle godine ste bili IZA NAS , bicete i OVE.
Ostali dio posta ,

Ostali dio posta ,

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ofsajd da ili ne?
Ofsajd da ili ne?