majke mi,strah me za protivnike na ljeto

ali pravi test za husrefa i klapu je protiv celika...tu cemo viditi,koliko smo ustvari jaki
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Al voli Mehidic predriblati igraca, nego se hljeba najesti.fukaratz je napisao/la:da i ja nesto napisempo teskom terenu perfektno odigrali. Bekic pravi kapiten, nase dijete, ima dovoljno iskustva, salje lopte koje imaju oci, Zeba doktor nauka kakve lopte protura to nisam ivdio od kako se Buco penzionisao, dres mu bio sav blatnjav kad je izlazio iz igre
Ahmetovic yebena masina Husref ga izvadio zato sto nije najzdraviji kakav ce tek da bude ne smijem ni pomisliti
Mehmedovic olican, borben isto kao i Moranjkic
da ne nabrajam dalje ono sto mi je zapalo za oci da su Mujic, Saric i Kiso super odigrali i vidi se da imaju kvalitet posebno Mujic, steta za Secerovica sto je otisao mislim da bi se i on dobro uklopio u ovu ekipu
danas za 10 minuta sam vidio smisljenih akcija vise nego za kompletnu prvu polusezonu. Mehidica bi isto pohvalio, spustio se momak na zemlju i bori se ko lud jedino Prses nastavio po starom, ako sad ne bude napredovao uz Zebu nek se ostavi fudbala
ma Mehidic je danas izyebao njigovog desnog beka samo jos centarsut da usavrsi a ima sad Bekica pa nek od njega uciBatva je napisao/la:Al voli Mehidic predriblati igraca, nego se hljeba najesti.fukaratz je napisao/la:da i ja nesto napisempo teskom terenu perfektno odigrali. Bekic pravi kapiten, nase dijete, ima dovoljno iskustva, salje lopte koje imaju oci, Zeba doktor nauka kakve lopte protura to nisam ivdio od kako se Buco penzionisao, dres mu bio sav blatnjav kad je izlazio iz igre
Ahmetovic yebena masina Husref ga izvadio zato sto nije najzdraviji kakav ce tek da bude ne smijem ni pomisliti
Mehmedovic olican, borben isto kao i Moranjkic
da ne nabrajam dalje ono sto mi je zapalo za oci da su Mujic, Saric i Kiso super odigrali i vidi se da imaju kvalitet posebno Mujic, steta za Secerovica sto je otisao mislim da bi se i on dobro uklopio u ovu ekipu
danas za 10 minuta sam vidio smisljenih akcija vise nego za kompletnu prvu polusezonu. Mehidica bi isto pohvalio, spustio se momak na zemlju i bori se ko lud jedino Prses nastavio po starom, ako sad ne bude napredovao uz Zebu nek se ostavi fudbala
Al proslo mu je za nogom par puta, nema sta.
Sto se tice Prse, simpatisem njegov nacin igre, i danas se vidjelo da momak zna sa loptom, zna stati na nju i dati precizan pas blizem igracu... cak mi je on dobro rjesenje u gostima, ali u defanzivi mora napredovati, iako se trudi...
Danas nisu bili kompletni.Odbrana, pogotovo zadnja linija spora.Igraju grubo ,čak pregrubo.U sredini imaju dva igrača koji su uz Dudića u stanju izgaditi prilike za gol.Početkom 2. pol. pritisli su nas i stvorili šanse.Oni su očito domaćinska ekipa. Mislim da su i pod "zaštitom sudija", jer imaju člana Izvršnog odbora FS BiH.Danas im je Skakić progledo kroz prste za bar 2 žuta kartona. Nije svirao očigledne faulove koje oni prave.Teško da ćete nešto napraviti na Piroti.batigol777 je napisao/la:Cestitke na pobjedi danas ubjedljivo nema sta. Imal Zvijezda sanse da se iz Travnika vrati neporazena kakvi su kao ekipa.Nas je Sarajevo danas po nemogucem terenu pobijedilo tri nula sto sa igrom na terenu je malo previse,
Travnik prava seljacka ekipa, igraju cvrsto, udaraju seljacki. danas im nije igrao Durak koji im je glavni za kreaciju, Karamatic koji je takodjer opasan, a Smajic je usao s klupe medjutim i on je rovit tako da nam je to olaksalo posao. ako ih ne bude za 7 dana onda imate fine sanse, jer im igru kreira mali Music-isprdak sa Medjasabatigol777 je napisao/la:Hvala drug !!!ma nas to hoce danas Ordagic sam ide na golmana iprolazi zadnjeg igraca ovaj ga rusi i Djubre Jakupovic samo odmahnu rukom cist faul i crveni al et tako nam je.Iako je sarajevo zasluzilo pobjedu.
Vidim Ahmetovica falite ja se sjecam kada je prije 5 6 god trebao u Zvijezdu pa ode u INOST. stroj je covjek igracina svaka cast na dovodjenju sila je.
poceo kao vezni medjutim zadnjih 3-4 godine igra stoperaChinaglia je napisao/la:je l' Mehmedagić stoper ili vezni igrač? znam da pokriva obje pozicije, stvarno me oduševio danas na stoperunadam se da će u Zenici igrat' u veznom redu, ako Zrnanović stekne pravo nastupa
jel to zbog musica,il sto je sa medjasa,pa si tako rjecitfukaratz je napisao/la:Travnik prava seljacka ekipa, igraju cvrsto, udaraju seljacki. danas im nije igrao Durak koji im je glavni za kreaciju, Karamatic koji je takodjer opasan, a Smajic je usao s klupe medjutim i on je rovit tako da nam je to olaksalo posao. ako ih ne bude za 7 dana onda imate fine sanse, jer im igru kreira mali Music-isprdak sa Medjasabatigol777 je napisao/la:Hvala drug !!!ma nas to hoce danas Ordagic sam ide na golmana iprolazi zadnjeg igraca ovaj ga rusi i Djubre Jakupovic samo odmahnu rukom cist faul i crveni al et tako nam je.Iako je sarajevo zasluzilo pobjedu.
Vidim Ahmetovica falite ja se sjecam kada je prije 5 6 god trebao u Zvijezdu pa ode u INOST. stroj je covjek igracina svaka cast na dovodjenju sila je.a inace no sikiriki dvojac iz Bijeljine se takmici ko ce manje bodova skupiti tak oda se ne brinem za vas
jedna manje,hajmo daljesolinas je napisao/la:sloboda-travnik 1
celik-sloboda x
sloboda-olimpoc 1
siroki-sloboda 1
sloboda-slavija 1
zrinjski-sloboda 2
sloboda-radnik 1
zeljeznicar-sloboda 1
sloboda-vitez 1
sloboda-drina 1
zvijezda-sloboda 2
sloboda-borac 1
velez-sloboda x
sloboda-mladost 1
sarajevo-sloboda 1
32 boda+12 44 boda...oduzecu 4 sa pretpostavkom da sam bio preoptimistican![]()
realnih 40 bodova,kada uzmem u obzir raspored ostalih ekipa,koje sam analizirao cijelu hebenu vecer,bice dovoljno po meni za 7 mjesto...jbg,bolje nemore![]()
Odlična igra ali ne i demonstracija sile, svaki gol su skoro sami sebi dali!!!solinas je napisao/la:kakva demonstracija sile....nisam bio u toku,na poslu,udjem u kucu,i vidim odradili smo laksi trening....![]()
majke mi,strah me za protivnike na ljeto![]()
![]()
![]()
ali pravi test za husrefa i klapu je protiv celika...tu cemo viditi,koliko smo ustvari jaki
pa zar to nije demonstacija sile,od nemoci nisu znali sta ce,trpali u vlastitu mrezu,da se mi neumaramoDalam je napisao/la:Odlična igra ali ne i demonstracija sile, svaki gol su skoro sami sebi dali!!!solinas je napisao/la:kakva demonstracija sile....nisam bio u toku,na poslu,udjem u kucu,i vidim odradili smo laksi trening....![]()
majke mi,strah me za protivnike na ljeto![]()
![]()
![]()
Korisnik je uklonio ovaj videozapis.dzekooooTz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.