FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Simon hvala za info. pretpostavljao sam da je on 

obiteljskicovjek je napisao/la:Simon hvala za info. pretpostavljao sam da je on

Ti si opet šampion !
Čestitke na zasluženoj pobjedi u katastrofalnim uvjetima! Kapa dolje za onoliki broj pristiglih navijača i onako navijanje, bio je užitak gledati vas
Natrpajte taj Borac u sljedećem kolu i aBd da nastavite gaziti ka tituli. Pozdrav iz Gradačca 

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bordo prijatelji jos jednom 

Da li postoji i najmanja mogućnost da se utakmica protiv Banjalučana igra u terminu kasnijim od 17h... (pa i 16:30 bi možda moglo)
Ovaj u 15 mi nikako ne odgovara.

Ovaj u 15 mi nikako ne odgovara.

Ja mislim da je zbog TV prijenosa u 15:00 h , na Arena sportu vec ima u programu Sarajevo-Borac.Tako da je tesko da ce pomaknutihilmo je napisao/la:Da li postoji i najmanja mogućnost da se utakmica protiv Banjalučana igra u terminu kasnijim od 17h... (pa i 16:30 bi možda moglo)
Ovaj u 15 mi nikako ne odgovara.![]()
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Re: Odg: FK Sarajevo
Šta ti ja Hilmo nekidan rekoh.Ma ima da gazimo sve redom.hilmo je napisao/la:Da li postoji i najmanja mogućnost da se utakmica protiv Banjalučana igra u terminu kasnijim od 17h... (pa i 16:30 bi možda moglo)

Hajmo malo glasanje, ko je po vama danas igrac utakmice i zasto?
Ne mogu da se odlucim Benko ili Bekic Znam da ce svi reci Benko ali mene je Bekic danas pravo iznenadio. Prvo gol, pa ona luda asistencija. Uz navedeno, lavoski je se borio i stvarao prilike. Dobro mi se svidja ova kombinacija Bekic i Benko. Jos samo da je bolji teren bio...

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: Odg: FK Sarajevo
Samo lakapo....amypitar je napisao/la:Šta ti ja Hilmo nekidan rekoh.Ma ima da gazimo sve redom.hilmo je napisao/la:Da li postoji i najmanja mogućnost da se utakmica protiv Banjalučana igra u terminu kasnijim od 17h... (pa i 16:30 bi možda moglo)
Ne očekujte previše, bolje se iznenaditi nego razočarati

Ahmo igrač utakmice!! Najprljaviji je bio

svaka vam cast nadam se da je doslo vrijeme da i mi imamo jednu ekipu koja ce biti u grupnoj fazi europski takmicenja
pozz iz Ze
pozz iz Ze
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
joj ovoga sam morao citiratialexis17 je napisao/la:
Benko na ovom terenu ne moze nista, mozete ga dizati u nebo koliko hocete, ali ako REALNO GLEDAMO, on da je neka klasa, ne bi bio u Gradačcu i na livadi igrao.

BENKARA JE NEVIĐENA ZVIJER U NAŠOJ LIGI KAO I ALISPAHIĆ!!!
E sada, ono sto sam stajajući na tekmi cijelo vrijeme jedva cekao jeste da pitam one sto su se smijali meni kada sam rekao da je bilbija sigran starter i da ce biti ponajbolji igrac pa se smijali?
Jeste li gledali danas sta radii taj momak na terenu? Asistira, dijeli lopte, vraca se nazad u svoj sesnesterac i uzima lopte, klizece pravi, ORE TEREN!!! ****...na zvijer od igraca kojem je samo trebao TRENER I NISTA DRUGO!
bENKARA, kakav gol, kakav majstor, kretanje, sprintevi i ono sto je najvaznije, lik ej takav borac i fajter i toliko ima zelje za pobjedama da je to nevvjerovatno!
Jedna situacija, igrac zvjezde rusi benku i sudija svira faul za nas a bilbija se dere na benku, kontam nesto se svadjaju, kad cujem bića govori "BRAVO,BRAVOO SAMO TAKO!!!!"
Kakva borbenost i kolektiv na terenu, svi trce, svi skacu, udaraju se, klize
Kallasi, kao sto je i doveden kao veliko ppojacaanje, danas je i pokazao zasto... kakvi potezi maestralni, jednsotavno je nosio igrace uz liniju
Bekić kodrino iznenađenje, FENOMENALAN, ja sam iznenadjen kako je momak predobro odigrao.. strasno, ne bih bio na mjestu kodri... velkoski je tu .. a... hmmm
Kovacevic fenomenalan pri ulasku i ekstra asist
na kraju da pohvalim i malog marka, prepao se prvih 15 min jer je neiskusan, poslije je skupio samoppouzdanje i izgledao jako dobar... istrpiti par tekmi da skupi samopouzdanje i bit ce BETON!! !
kodroo razvalio taktikom i postavkom!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Hilmo ma zbog tebe ima da je odgodimo ako treba. Sala,ni meni ne odgovara termin,al sam spreman dati otkaz ako treba.To se ne smije propustiti.Ko zna mozda bude kasnije,mislim da je i klubu to u interesuhilmo je napisao/la:Da li postoji i najmanja mogućnost da se utakmica protiv Banjalučana igra u terminu kasnijim od 17h... (pa i 16:30 bi možda moglo)

- Evolution87
- Kontakt:
Svaka cast momcima na svemu. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Nije džaba Bekić bio povezivan sa Getafe-om, vidjeli su španci nešto u njemu, a znamo odakle dolazi Kodro 

Ima li gdje snimak utakmice.?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
E vala se na ovo nema sta dodati Benko hvala na kom. i dva prekrasna gola.Benko je napisao/la:joj ovoga sam morao citiratialexis17 je napisao/la:
Benko na ovom terenu ne moze nista, mozete ga dizati u nebo koliko hocete, ali ako REALNO GLEDAMO, on da je neka klasa, ne bi bio u Gradačcu i na livadi igrao.
![]()
![]()
BENKARA JE NEVIĐENA ZVIJER U NAŠOJ LIGI KAO I ALISPAHIĆ!!!
E sada, ono sto sam stajajući na tekmi cijelo vrijeme jedva cekao jeste da pitam one sto su se smijali meni kada sam rekao da je bilbija sigran starter i da ce biti ponajbolji igrac pa se smijali?
Jeste li gledali danas sta radii taj momak na terenu? Asistira, dijeli lopte, vraca se nazad u svoj sesnesterac i uzima lopte, klizece pravi, ORE TEREN!!! ****...na zvijer od igraca kojem je samo trebao TRENER I NISTA DRUGO!
bENKARA, kakav gol, kakav majstor, kretanje, sprintevi i ono sto je najvaznije, lik ej takav borac i fajter i toliko ima zelje za pobjedama da je to nevvjerovatno!
Jedna situacija, igrac zvjezde rusi benku i sudija svira faul za nas a bilbija se dere na benku, kontam nesto se svadjaju, kad cujem bića govori "BRAVO,BRAVOO SAMO TAKO!!!!"
Kakva borbenost i kolektiv na terenu, svi trce, svi skacu, udaraju se, klize
Kallasi, kao sto je i doveden kao veliko ppojacaanje, danas je i pokazao zasto... kakvi potezi maestralni, jednsotavno je nosio igrace uz liniju
Bekić kodrino iznenađenje, FENOMENALAN, ja sam iznenadjen kako je momak predobro odigrao.. strasno, ne bih bio na mjestu kodri... velkoski je tu .. a... hmmm
Kovacevic fenomenalan pri ulasku i ekstra asist
na kraju da pohvalim i malog marka, prepao se prvih 15 min jer je neiskusan, poslije je skupio samoppouzdanje i izgledao jako dobar... istrpiti par tekmi da skupi samopouzdanje i bit ce BETON!! !
kodroo razvalio taktikom i postavkom!
Eh ovako,@Benko cekao sam tebe da to potvrdis za Bilbiju a i ja sam bio ubjedjen svojoj raji govorim da ce Bilbija biti starter oni su mi se smijali al hajd nije to bitno.Ono sto moram da kazem i pohvalim nase momke a neko je vec ovdje napisao za naseg Sefa Mehu pa niko nije mogao pretpostaviti ovaj sastav svaka cast Meho
,ja mislim da je on ustavri nase najvece pojacanje bez obzira na igrace ovakav strucnjak je nama trebao,i moram momci da vas pohvalim za navijanje stavrno je bilo uzivanje gledati i slusati steta sto ja nisam bio u mogucnosti da idem al aBd mozda nekom drugom prilikom,izuzimajuci ono pojedinacno sto se desilo sve je zaista bilo na visokom nivou,i moram da pozdravim brata @MCMXLVI za avatare bravo momcino
i jos jednom idemo napuniti stadion protiv Borca i da slavimo novu pobjedu. 

- Burberry46
- Kontakt:
Meho je nase najvece pojacanje, imamo velikog trenera I gospodina na klupi, koji prati svaki detalj, svi su se iznenadili sa sastavom a on je znao sta radi, fajtere je postavio na onakvom terenu! Zaista sve je extra bilo.
Pa ljudi kad skontamo mi smp danas igrali bez Cimirota, Radovca, Stojceva, Velkoskog, Okica a zabili smo 3 gola!
Paklena konkurencija
Zaista sam zadovoljan i uzivam
Pa ljudi kad skontamo mi smp danas igrali bez Cimirota, Radovca, Stojceva, Velkoskog, Okica a zabili smo 3 gola!
Paklena konkurencija
Zaista sam zadovoljan i uzivam
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Fouzi1, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, mire971, NazorUso, zagorski i 96 gostiju.