Pa u Belgiji igramo domacu tekmu svakakoRusilac je napisao/la:Naravno,i u Belgiju treba ici sa cvrstom vjerom u pobjedu,to je sasvim moguce ostvariti uz vjeru u sebe i pravi pristup.
Ako ne bude tako,nema zamjerke ako smo dali sve od sebe.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa u Belgiji igramo domacu tekmu svakakoRusilac je napisao/la:Naravno,i u Belgiju treba ici sa cvrstom vjerom u pobjedu,to je sasvim moguce ostvariti uz vjeru u sebe i pravi pristup.
Ako ne bude tako,nema zamjerke ako smo dali sve od sebe.
Jao koji cirkus.emir79 je napisao/la: Neka on uzme 16 bodova u nikad laksem rasporedu, a obraz ti ostavi po strani, ima Mesa dosta svojih ispada.
A gdje je blamaza u Izraelu buraz?emir79 je napisao/la: Ta 2 boda bi bila velika i da smo dobili Kipar kod kuce, jer igrati remi protiv 4 sile na svijetu, pritom izgubititi 2 boda radi amaterske greske Begovica i odigrati u Walesu remi sa ekipom koja je digla bod u Belgiji je itekako veliko. 2 boda ti se cine da su mali, u biti itekoako veliki, jer i sa mnogo vecim strucnjakom tesko da bi uzteli vise protiv Belgije i Walesa na strani.Utisak ti kvari Kipar, ali ti to ne razumijes u tome je poenta.
45-te ? Ocito da si stosta propustio. Ne mislim na pljuvanje turskog sudije nakon cega je dobio jednogodisnju kaznu, nego na njegov javni istup kod Senada Hadzfejzovica . Onako da se ponasa selektor drzavne reprezentacije sa onakvim rijecnikom je dosta upitan obraz.Principatus je napisao/la:Jao koji cirkus.emir79 je napisao/la: Neka on uzme 16 bodova u nikad laksem rasporedu, a obraz ti ostavi po strani, ima Mesa dosta svojih ispada.
Kad Emir, koji je podrzavao bezrezervno ama bas sve jedan debilni potez Susica, trazi Mesi mane iz `45.
Kada ce najzad ovi napusteni ljubavnici Susica aka teletine prestati sa cmizdrenjem?
I dva upropastena prvenstva !!!emir79 je napisao/la:45-te ? Ocito da si stosta propustio. Ne mislim na pljuvanje turskog sudije nakon cega je dobio jednogodisnju kaznu, nego na njegov javni istup kod Senada Hadzfejzovica . Onako da se ponasa selektor drzavne reprezentacije sa onakvim rijecnikom je dosta upitan obraz.Principatus je napisao/la:Jao koji cirkus.emir79 je napisao/la: Neka on uzme 16 bodova u nikad laksem rasporedu, a obraz ti ostavi po strani, ima Mesa dosta svojih ispada.
Kad Emir, koji je podrzavao bezrezervno ama bas sve jedan debilni potez Susica, trazi Mesi mane iz `45.
Kada ce najzad ovi napusteni ljubavnici Susica aka teletine prestati sa cmizdrenjem?
Cmizdriti? Dao Bog da kod svakog selektora kojeg budemo imali cmizdrimo sa jednim nastupom na SP-u
Molim antipapetovce da mi kazu, kako je moguce da je Pape kriv za poraz protiv Kipra, a nije zasluzan za odlazak na SP.BozePetra je napisao/la:Molim Papetovce da mi pojasne kako je moguće da je Safet odgovoran za odlazak na SP, a nije odgovoran za propast kvalifikacija za EP? Kako to da zasluge za dobro pripadaju samo njemu, a za loše ćemo kriviti igrače?
EP je izgubljeno na Kosevu, u Tirani, Bukurestu ne Parizuemir79 je napisao/la:@Husika, za propustanje EP 2012 imas pozdrav od Nasrija. Znas ti vrlodobro ko je upropastio utakmicu u Parizu, gdje smo je mogli dobiti, jer smo odigrali utakmicu fantasticno.
DragonGirl je napisao/la:Nije korektno da po hiljadu puta pišemo jedno te isto, pogotovo ne na temi kojoj to ne pripada, ali čovjek ne može a da se ne upita kada će se u ove diskusije konačno uključiti i realnost.![]()
Naravno da je i Pape zaslužan za odlazak na SP, to će priznati svako realan, šta god ko mislio i to je rečeno milion puta jer koliko god grupa bila lagana i igrači bili u formi, on je taj koji ih je birao i slao na teren i apsurdno je reći da selektor tima koji je izborio SP nema nikakve zasluge u tome, ali zašto je tako teško prihvatiti, priznati, prevaliti preko usta ( u ovom slučaju tastature) da su nas najviše njegove odluke koštale dosadašnjeg toka kvalifikacija za EP. Je li moj posao bio da analiziram Kipar pred meč? Je li korektno, kad se već bavimo izjavama selektora, izaći pred novinare i nonšarlantno reći kako protivnik nije analiziran, jer što bi mi njih analizirali, ko su oni, nisu Njemačka sigurno, pa da ih se bojimo. Je li trenerski profesionalizam sjediti u stolici 90 minuta i odmahivati glavom, dok nam gori pod nogama? Je li toliki problem bio osigurati barem jednog prosječnog rezervnog napadača u pet godina mandata, pa da se ne dovedemo u situaciju u koju smo se doveli pred Izrael, da se hvatamo za glavu i guramo krilo u napad? Zašto je toliko teško situaciju sagledati širom otvorenih očiju, a ne na jedno oko žmiriti?
Virtu4l je napisao/la:Hadžić odigrao čitavu.
Ma daj, bilo koja druga repka bi onde potpisala 1 remi i 1 porez prije pocetka.Husika je napisao/la:EP je izgubljeno na Kosevu, u Tirani, Bukurestu ne Parizuemir79 je napisao/la:@Husika, za propustanje EP 2012 imas pozdrav od Nasrija. Znas ti vrlodobro ko je upropastio utakmicu u Parizu, gdje smo je mogli dobiti, jer smo odigrali utakmicu fantasticno.![]()
Plasirati se u onakvoj grupi sa ekipom od 100 miliona eura + je ekvivalent kada bih ja bio najjaci sa 35 u obdanistu i ktomu se jos hvalio...
Ali kada bih ja fasovao u obdanistu 2 puta e to je vec moj neuspijeh...
Nadam se da ti je jasna usporedba !!!
Pricas gluposti.Alipasino je napisao/la:Samadhi hoces kratak odgovor.Onaj je bio pitar a ovaj plavi pa da osvoji svvjetsko njima nece valjat a onaj njihov izdajica placenik ce njima uvjek bit dobar pa taman kad bi se posro na sred terena nebi mu zamjerili.Nemoj da mislis previse o tome i da ti nije jasno.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 24 gosta.