RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

salmy

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la salmy » 28 feb 2015, 17:36

drinamen je napisao/la:
salmy je napisao/la:E hebena Upravo Veleza, Feja, igraci, imate li vi obrazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Pa ne mogu da vjerujem da nas je danas jedna jadna i bijedna Drina dobila, jadno da nemoze biti jadnije, fujjjjjjjjjjjjjj.
Ma ja niste valjda očekivali da ćete vi lako i ubjedljivo dobiti? Drina nije ništa jadnija od vas. Čast vama na imenu i istoriji ali ime i istorija ne igraju utakmice.
Drinamen ne rise boga ti , naravno da sam mislio da cemo vas pobjediti i poderati i jeste jadni isto ko i ove nase pice sto su igrali danas u Zvorniku i razligu majke ti , nemoj mi jos vise pristajati na muku.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 28 feb 2015, 17:39

salmy je napisao/la:
drinamen je napisao/la:
Drinamen ne rise boga ti , naravno da sam mislio da cemo vas pobjediti i poderati i jeste jadni isto ko i ove nase pice sto su igrali danas u Zvorniku i razligu majke ti , nemoj mi jos vise pristajati na muku.
Očekivanja su jedno realnost drugo :D

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 28 feb 2015, 17:44

Pastrmka Brato i ostali navijaci Veleza,sportski pozdrav iz Zvornika.Evo sad sa utakmice,nemojte biti toliko ostri prema vasim igracima i treneru.Prvo pol.ste odigali dosta dobro,po meni ste bili i bolji rival.
U drugom polovremenu ste jednostavno nestali sa terena,iz zaista nepoznatih razloga.Na terenu kao da su bili samo igraci Drine,to je fudbal mozete vi puno bolje nadam se vec protiv Mladosti da i nama pomognete :mrgreen:
i Drina je danas odigrala odlicno,imamo i mi solidnu ekipu nemojte ovo smatrati za katastrofu sto ste izgubili.
Vec za sedam dana uzmite te bodove protiv Mladosti,pomozite i sebi i nama!
Na pocetku utakmice je zvanicni spiker pozelio dobrodoslicu sportskim prijateljima iz Mostara,pozdravio je i navijace Veleza koji su bili na utakmici!
Nazalost poslije drugog gola Drine bili su neki manji incidenti,nisam siguran cini mi se neki vasi navijaci su poceli lomiti stolice pa je intervenisala i policija,Ali srecom sve se brzo smirilo.
Jednostavno drugo polov.niste postojali na terenu i Drina je to iskoristila,dobro smo odigrali.
Utakmica je inace protekla u fer i sportskoj atmosferi.
Sve najbolje u nastavku sezone,mozete vi puno bolje!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 feb 2015, 17:48

flagrantus je napisao/la:Pastrmka Brato i ostali navijaci Veleza,sportski pozdrav iz Zvornika.Evo sad sa utakmice,nemojte biti toliko ostri prema vasim igracima i treneru.Prvo pol.ste odigali dosta dobro,po meni ste bili i bolji rival.
U drugom polovremenu ste jednostavno nestali sa terena,iz zaista nepoznatih razloga.
Na terenu kao da su bili samo igraci Drine,to je fudbal mozete vi puno bolje nadam se vec protiv Mladosti da i nama pomognete :mrgreen:
i Drina je danas odigrala odlicno,imamo i mi solidnu ekipu nemojte ovo smatrati za katastrofu sto ste izgubili.
Vec za sedam dana uzmite te bodove protiv Mladosti,pomozite i sebi i nama!
Na pocetku utakmice je zvanicni spiker pozelio dobrodoslicu sportskim prijateljima iz Mostara,pozdravio je i navijace Veleza koji su bili na utakmici!
Nazalost poslije drugog gola Drine bili su neki manji incidenti,nisam siguran cini mi se neki vasi navijaci su poceli lomiti stolice pa je intervenisala i policija,Ali srecom sve se brzo smirilo.
Jednostavno drugo polov.niste postojali na terenu i Drina je to iskoristila,dobro smo odigrali.
Utakmica je inace protekla u fer i sportskoj atmosferi.
Sve najbolje u nastavku sezone,mozete vi puno bolje!
Ovo nam se često dešava pod palicom Feje. Isti je slučaj i jesenas. E ako je bilo ovako onda je definitivno jasno da FEJA polahko gubi konce igre. Ako ne uspijemo ni u kupu, onda možemo očekivati već od maja potragu za novim trenerom, a realno gledajući teško možemo pored Pitara i drugih koji su realno jači od nas. E ybm ti ulaganja u stadion. Kud baš sada? Da su se odmah bacili na stadion a znali su sve ovo ne bi nam se ovo dešavalo. Veliki minus upravi-------------------------- :twisted:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 28 feb 2015, 17:51

Cuj lomili stolice. Mali mi je bio u Zvorniku a ne javlja se. Volio bi da su mu dali po leđima mater mu yebem. Flagantrus cestitao sam vam tamo ali evo opet. Zivio drug i sretno Drini :thumbup:
From father to son

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 28 feb 2015, 17:57

Ne pratim mnogo domaći fudbal, niti sam navijač Drine, ali ono što ste danas odigrali je bilo nižerazredno, očajno. Ne znam da li je igrao najjači tim, ali amaterski ste djelovali svih 90 minuta.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 28 feb 2015, 18:05

Cernica je napisao/la:Cuj lomili stolice. Mali mi je bio u Zvorniku a ne javlja se. Volio bi da su mu dali po leđima mater mu yebem. Flagantrus cestitao sam vam tamo ali evo opet. Zivio drug i sretno Drini :thumbup:
Ne brini druze,koliko znam nije bilo povrijedjenih stize on ziv i zdrav :thumbup:
Ma ko omladina,nisu ni nasi nista bolji i ja sam takav bio prije 20 godina :mrgreen:
Daj zapnite protiv Obarske,docu i ja na utakmicu da navijam za Velez!

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 28 feb 2015, 18:09

Cernica je napisao/la:Cuj lomili stolice. Mali mi je bio u Zvorniku a ne javlja se. Volio bi da su mu dali po leđima mater mu yebem. Flagantrus cestitao sam vam tamo ali evo opet. Zivio drug i sretno Drini :thumbup:
Navijače vam je policija otpratila sa stadiona još oko 75 minuta :D

emil02in
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la emil02in » 28 feb 2015, 18:27

Bemti loptu kad je svak cuska :cry:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 feb 2015, 19:02

Yebat će nas ulaganja u stadion ove ali i slijedeće godine, jer skoro sve pare će ići u tom pravcu a malo će u tim. Sreća pa imamo fin broj bodova od jesenas, pa nam još ne gori pod nogama, ali bi moglo za 2-3 kola ako se ne trznu. za opstanak se ne brinem, ali je pitanje šta slijedće godine činiti kada se budu davale pare za reflektore? Plus postavlja se pitanje s kojim ćemo igračima ući u naredno sudbonosno prvenstvo? Dosta pitanja, malo odgovora. Feja sa ovakvom taktikom VELEŽ neće moći voditi slijedće sezone kada se skraćuje liga.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 feb 2015, 19:05

Ubise nas ljudi nogama jbt. :oops:
Cijeli sam dan u nekoj svojoj frci pa i ne ispratih tekmu,ali vidim,citam da smo se bas obrukali
Naravno odma nervoza i na forumu :thumbdown: javi nam se raja sto ih dugo nismo culi :clap:
definitivno nisam ocekivao poraz na startu ali vise od poraza boli nacin na koji smo izgubili,barem po sturim izvjestajima bili smo kriminalni.Tesko je sad nesto pisati ,nek se malo ohladi pa se cujemo
Veliki respect za RA i sretno nam se vratili :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 28 feb 2015, 19:26

Nisam gledao utakmicu, nisam procitao niti jedan kvalitetan izvjestaj. Nevjerujem Drininim navijacima (Vukovi?) jer ih ne smatram objektivnim. Ono sto moje oci vide (skraceni sninmak) tome cu vjerovat i do tada necu komentarisati danasnju utakmicu. Neko ce mozda reci lako ti je sada prditi ali ostaje jedna cinjenica. Mi jos uvjek nismo ekipa koja pripada top 5 u PL BiH. Da smo kvalitetni, da smo ono sto moramo biti nebi nas Bokelj i Lovcen pobjedili. Nebi igrali izjednaceno sa Crnogorskim nizeligasem (Jedinstvo). Da som kvalitetni ovakve ekipe bi otresli sa B timom nakon odradjenog treninga par sati pred utakmicu. Necu nikome da solim ranu jer i mene trese srce i nisam se jos smirio ali ovo je zaista bilo za ocekivat. Sada idemo Mladosti koju u tri pokusaja sa kvalitetnijom ekipom jos uvjek nismo pobjedili. Nakon toga nam dolazi Sarajaevo i zaista me strah pomisliti sta bi se moglo desiti nakon 14. marta.
Prkosni i Ponosni od 1922

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 28 feb 2015, 19:29

Malo dođoh sebi nakon par loza. Izvinjenje za psovanje Feji danas ali šta cu brato meni je ovo danas kao smrtni slucaj u kuci. Ne moze Feja vise. Lik je pogubio konce i kao autoritet i kao psiholog i kao strucnjak da vidi gdje skripi da se na vrijeme mogu dovesti adekvatne zamjene. Bjeri bola Feja pa koliko smo bodova donijeli sa strane ove sezone,nemamo ni jednu pobjedu,svi jaci nam dolaze a idemo davljenicima. Ako si ti Feja kontao cuvat Wagnera s Mahinicem ili zabijat golove s nekim anonimusom Reljicem onda nam i Kivi moze bit trener. RAja ja sam polu živ yebo me otac usta
From father to son

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 28 feb 2015, 19:29

SipakUlicar1922 je napisao/la:zaista me strah pomisliti sta bi se moglo desiti nakon 14. marta.

8 februar :mrgreen:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 28 feb 2015, 19:52

SipakUlicar1922 je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, nisam procitao niti jedan kvalitetan izvjestaj. Nevjerujem Drininim navijacima (Vukovi?) jer ih ne smatram objektivnim. Ono sto moje oci vide (skraceni sninmak) tome cu vjerovat i do tada necu komentarisati danasnju utakmicu. Neko ce mozda reci lako ti je sada prditi ali ostaje jedna cinjenica. Mi jos uvjek nismo ekipa koja pripada top 5 u PL BiH. Da smo kvalitetni, da smo ono sto moramo biti nebi nas Bokelj i Lovcen pobjedili. Nebi igrali izjednaceno sa Crnogorskim nizeligasem (Jedinstvo). Da som kvalitetni ovakve ekipe bi otresli sa B timom nakon odradjenog treninga par sati pred utakmicu. Necu nikome da solim ranu jer i mene trese srce i nisam se jos smirio ali ovo je zaista bilo za ocekivat. Sada idemo Mladosti koju u tri pokusaja sa kvalitetnijom ekipom jos uvjek nismo pobjedili. Nakon toga nam dolazi Sarajaevo i zaista me strah pomisliti sta bi se moglo desiti nakon 14. marta.
S obzirom kakav nam je raspored mogla bi se desiti grcevita borba za opstanak.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 28 feb 2015, 20:05

Necemo crnjacit sada. Kakve borbe za opstanak :crazy: mi imamo ekipu da otrese pola ovih ekipa i nije u tome problem. Problem je da Feja (evo dokazano) nije u stanju pripremit ekipu ni psihicki ni takticki. Yebote Borca imamo pa gubimo,Slobodu imamo pa bod na kraju i masu tih utakmica. Ili mjenjat Feju ili ga dobro naribat
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 feb 2015, 20:23

Cernica je napisao/la:Necemo crnjacit sada. Kakve borbe za opstanak :crazy: mi imamo ekipu da otrese pola ovih ekipa i nije u tome problem. Problem je da Feja (evo dokazano) nije u stanju pripremit ekipu ni psihicki ni takticki. Yebote Borca imamo pa gubimo,Slobodu imamo pa bod na kraju i masu tih utakmica. Ili mjenjat Feju ili ga dobro
naribat
Pastrma kao uvijek pogodi u sridu :thumbup:

Ako se sjećate, Olimpikovci su nam govorili da je Feja limitiran trener. Naime, Olimpik koji je ON vodio je bio tada jači od pola ekipa. Imali su ekstra igrače i opet nisu izborili Evropu, iako su dugo bili u igri. Krivac je bio upravo FEJA.

Dosad sam branio i davao podršku Feji, ali odsad samo kritike i što se mene tiče ako kiksa kontra Mladosti, nek sam odstupi. Ja se pravo bojim šta će nam samo Sarajevo raditi u 18. kolu? :facepalm:

Ako želimo rezultatski iskorak, onda nam treba strog i autoritativan trener, a Feja očigledno gubi konce, nažalost. :(

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 28 feb 2015, 20:26

Ma bola kleo sam se prije godinu u njega ali ovo sto nam prezentira nakon toga ne moze proc ni u djecijem vrticu radobolja
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 feb 2015, 20:29

Cernica je napisao/la:Ma bola kleo sam se prije godinu u njega ali ovo sto nam prezentira nakon toga ne moze proc ni u djecijem vrticu radobolja
Pa zato i kažem drug da je Feja izgubio podršku većine raje, koja isključivo njega smatra krivim. Uvijek je krivac trener. Meni jest drag, ali brate kada ne ide, onda ne ide. Sada neka pripremi ekipu za Mladost i ako izgubimo ili neriješeno, onda nas nema nigdje. :crazy:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 28 feb 2015, 20:34

Evo sad uprati jos jednu tužnu vijest. Nedja Babovic navodno imao infarkt ali je dobro

NEDAJ SE NEDJA VOLI TE TVOJA CRVENA ARMIJA
DRŽI SE CARE
From father to son

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.