FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keno83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keno83 » 28 feb 2015, 18:59

Najvece pojacanje Meho Kodro, kako taj covjek mixa igrace, kako ih slaze koji samo osjecaj... svaka mu brate cast.. uzivam u njegovim bravurama, odmah mu dati ovlasti i obezbjedjenje sa jos jedno 5 godina ugovora.. Meho Kodro :salut:

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 feb 2015, 19:06

Samo nastaviti ovako jako i pozrtvovano. O kvalitetu ekipe necu da pricam , tu se sve zna. Znaci , voljni motiv postoji , kvalitet je tu...velicanstveni navijaci isto...znaci samo pametno i u kost. Nema ekipe koja nece popusiti na Kosevu bar 3 kom....a ovi malo jaci minimalno 2

tello
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la tello » 28 feb 2015, 19:11

BitiSrcemVezan je napisao/la:Uh... da i ja provazim koju pametnu. Rekoh ja IN MEHO WE TRUST, ub'o je Mehaga sa sastavom samo tako :opaopa: Bilbija dva centarsuta dva gola, pozitivno me iznenadio bas kao i Bekic. Na svo gostoprimstvo domacih ljudi i navijaca odgovara se pogadjanjem trenera Zvijezde petardom :puke: Sto se ulijetanja tice, vecina zna ko je frajer koji je uletio al' eto... nadam se da ima i razlog zasto je uletio i isto tako se nadam da nije imao namjeru da ide da se obracunava sa nekim iz Zvijezde :facepalm: Bruka sve u svemu i hvala Bogu dragom sto nam se Borac ne ponovi.

@MCMXLVI Sad imas zadatak da nam napravis sto vise Benkinih avatara :mrgreen:
Imao je navijac razlog zbog igraca zvijezde koji je isao na zagrijavanje i pljunuo prema nama, ali ni to nije opravdanje trebo je da se suzdrzi.
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 28 feb 2015, 19:18

Hajde photoshoperi, učinite ovu sliku epskom! :angel:

slika
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 feb 2015, 19:25

HOME JE KING. Kako smo se Svi sjebali kad smo vidjeli sastav (ja Sam licno fulijo 4 igraca; dzemu, dulju ,rustemovica,bandovica)

On jednostavno zna sta koji igrac u odredenom momentu danu moze. Iskoristava svakog igraca 100% od 100% njegovom znanja snage psihe...To I najveci treneri svijeta tesko uspjevaju...

Uprava Meji treba ugovor produzit jos za 5 godina...nebi me zacudilo da ngk mamic pozeli na maksimiru.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 feb 2015, 19:25

Moj saveze jadni zar ti nije ova slika dovoljna da uradis sve i ovakve njiva stadione posaljes na smetljste historije BiH fudbala.
Smiju nam se djeca Reufe...!!!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 28 feb 2015, 19:27

BoskoAntic je napisao/la:Najveca sramota sto nam to govori navijaci koji nisu NIKAD niti ce ikad imati gostovanje ni blizu 1 000, a kamoli 2 000.. :shh:

A 10 000 imaju samo kad im mi dođemo za derbi, ni kad titulu slave ne bude ih 10 000... :facepalm:
nema navijace Sarajeva sta da bude sramota..ono sto sam ja danas vidio u Gradaccu, svaka rijec bi bila suvisna..navijanje - kapa do poda....naravno jedina mrlja je bacanje one petarde ili sta je vec bilo ( i naravno teren )...onakvih pojedinaca se morate pod hitno rijesiti...iako nisam simpatizer Sarajeva ( daleko od toga da vas ne volim ) danas sam morao snimiti par klipova...kao sto sam napisao navijanje cista desetka..pozzz
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 28 feb 2015, 19:31, ukupno mijenjano 3 puta.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 28 feb 2015, 19:28

Svaka vam cast bili ste daleko bolji i ubjedljivo ste najbolja ekipa u BIH .Sto se tice navijaca maestralno sem jednog dva olosa al oni nebi smjeli pokvariti zaista fantastican dekor koji ste danas pokazali.Sretno u osvajanju titule
:wave:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 feb 2015, 19:36

Jel iko pogodio sastav?

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 feb 2015, 19:37

Titula je jos daleko ali ide se ka njoj. Ovo je danas bila najbolja uvertira. Vjerujem da ce protiv borca biti minimalno 10 milja...iako nasi navijaci se loze samo na derbi i zvucna imena u evropi...Moehengladbah itd. Tako da ni ova uvertira nije garant za dobru popunjenost. Ipak mislim da ce biti cener

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 28 feb 2015, 19:38

hilmo je napisao/la:Jel iko pogodio sastav?
nije,niko se nije sjetio Bekica :)
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

afannedim
Kontakt:

Post Postao/la afannedim » 28 feb 2015, 19:38

KALLASI :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 28 feb 2015, 19:40

DzoleZeljo je napisao/la:Ako Vam sada ne bude 10.000 min na Kosevu onda su nasa raja supci zesci...

Cestitam na vrlo pametnoj pobjedi! ;)

:shh: :shh: :shh: :shh:

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 28 feb 2015, 19:41

edo07 je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:Najveca sramota sto nam to govori navijaci koji nisu NIKAD niti ce ikad imati gostovanje ni blizu 1 000, a kamoli 2 000.. :shh:

A 10 000 imaju samo kad im mi dođemo za derbi, ni kad titulu slave ne bude ih 10 000... :facepalm:
nema navijace Sarajeva sta da bude sramota..ono sto sam ja danas vidio u Gradaccu, svaka rijec bi bila suvisna..navijanje - kapa do poda....naravno jedina mrlja je bacanje one petarde ili sta je vec bilo ( i naravno teren )...onakvih pojedinaca se morate pod hitno rijesiti...iako nisam simpatizer Sarajeva ( daleko od toga da vas ne volim ) danas sam morao snimiti par klipova...kao sto sam napisao navijanje cista desetka..pozzz
:thumbup: :salut:
U INAT SVIMA 1946

mstar
Kontakt:

Post Postao/la mstar » 28 feb 2015, 19:44

Svaka čast bordo momcima na igri, borbi, zalaganju...
:o
slika

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 feb 2015, 19:46

Sve čestitke za Fer pobjedu, sa većinom bi se složio da je stadion u veoma lošem stanju čak šta više nije ni ličilo na stadion, savez je kriv sto je pustio da se uopšte igra, u Gradaccu u zadnja 4 mjeseca nije bilo svega 3 sunčana dana vec duže vremena proglašeno je stanje prirodne nesreće preko hiljadu domaćinstava je ugroženo klizistima i vi se čudite sto je onakav teren koji se već mjesecima natapa kišom i snijegom

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 feb 2015, 19:48

@Dzole , kakva je to pobjeda , koja nije pametna....... :lol: :lol: :lol:
valjda pametna igra , pametno vodjenje sa klupe itd...pobjeda kao rezultat svega toga
al et...... :clap: :clap: :clap:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 feb 2015, 19:49

Momci, ajde ovako.

Nemojte ova navijacka sranja molim Vas. Dosao sam bio u miru kao sto i prije dolazio ovdje, cestitao ljudski na danasnjem vrlo dobrom izdanju gdje ste u mat staviti protivnika u svega 25 min igre.

To sto sam napisao, nisam mislio da radimo uporedbu izmedu Manijaka i HZ, jer ako ces to raditi, doci na PM pa cemo pricati u vezi toga, ali nemoj ovdje da se sada navlaci svakakvi osoba pa da VAm tema ode u tri lijepe.

I dalje stojim, ne zbog ove posjete, vece zbog svega sto su Vasi ucinili i ove danasnje pobjede, ako ne dode 10.000 onda su raja stvarno supci. ;)

Pozdrav, i uzivajte u pobjedi!

@HordeBL - Drukcije bi tu pricao da je onaj pogodio zicer prije Vaseg prvog gola. ;) :)

Ali kao sto sam naveo, samo sto ovaj nije citirao bit glavi bit posta, ipak treba nakon toga znati gazniti i dokrajciti na vakat, sto ste i uradili, a kasnije samo potvrdili dominaciju. ;)

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 28 feb 2015, 19:53

DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ajde ovako.

Nemojte ova navijacka sranja molim Vas. Dosao sam bio u miru kao sto i prije dolazio ovdje, cestitao ljudski na danasnjem vrlo dobrom izdanju gdje ste u mat staviti protivnika u svega 25 min igre.

To sto sam napisao, nisam mislio da radimo uporedbu izmedu Manijaka i HZ, jer ako ces to raditi, doci na PM pa cemo pricati u vezi toga, ali nemoj ovdje da se sada navlaci svakakvi osoba pa da VAm tema ode u tri lijepe.

I dalje stojim, ne zbog ove posjete, vece zbog svega sto su Vasi ucinili i ove danasnje pobjede, ako ne dode 10.000 onda su raja stvarno supci. ;)

Pozdrav, i uzivajte u pobjedi!

Mislim da cemo uzivati u TITULI a mozda i u DUPLOJ

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 28 feb 2015, 19:54

Cestitke igracima na pobjedi patnja je bila gledat ono danas. Za onog ko je dozvolio da se tekam odigra u onom sto se zove terenom u normalnim zemljama sljedi zatvor. Da nije tuzno bilo bi smjesno. Ubjedjen sam da nas nije bilo onoliko na stadionu da bi tekma bila glat odgodjena al nisu stisnuli da je odgode kao oono dosli ljudi potrosili pare i sad nazada bez tekme. Hvala svima i nama navijacima i igracima i Kodri i domacinima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: badboy, bordobijeli, bvsic, mosarajvosa83, Rule_hz i 67 gostiju.