FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Cijelo jutro je kisa padala tako da ce teren vjerovatno biti potopljen i veoma tezak za igru. Sto se tice utakmice ne nadajte se da cete tek tako lako odnijeti bodove iz Zvornika jer ni jaci od vas se bas nisu naigrali na nasem terenu. U svako slucaju lijep pozdrav svim navijacima Veleza i neka bolji tim pobjedi danas
E igra ovaj Real iz Mostara da sve pršti a i navijači su primjer kako se treba ponašati, ja mislim da su već stigli u Mostar pošto su malo bili "neurozni" pa su primjenom sile izbačeni sa stadiona
Drina pokazuje ono što sam govorio u pripremnom periodu, svaka čast ljudine, sa ovakvom igrom opstanak je zagarantovan

Samo da cestitam pobjedu mom drugu flagantrusu protiv ovih nasih pica. Puno srece Drini u nastavku i da sto ranije obezbjedite opstanak
From father to son
-
- Kontakt:
salmy je napisao/la:Pozdrav Zvornicanima, kakvo je vrijeme danas, hocel se moc igrati utakmica normalno ili ce biti varijanta "vaterpolo".
Nadam se da nece biti grubih stratova od strane vasih igraca i da nece popi.dit kad pocnu padati golovi, naravno u vasoj mrezi![]()
![]()
.
Izvinite nije mi namjera provocirat, ali smo trenutno bolji za klasu od vas, pa neka vas sreca prati ali od 17 kola![]()

Nemoj druze nikad omalovazavati protivnika,to ti je pravilo br.1!
Ne zamjerite morao sam malo,pozdrav za Pastrmku sve najbolje u nastavku prvenstva.
Pomozite nam u iducem kolu,pobijedite Mladost

Nazalost od par ljudi koji su ozbiljni i dobro obavijesteni sam cuo da je Borac prodao utakmicu Obarskoj.
Iskreno se nadam da nisu u pravu,bilo bi bas bruka i sramota!
Momčino, za vas je Velež vazda bio i ostao Real iz Mostara, a to sto ste se vi danas malo bolje snalazili /na terenu/u kaljužama i zivom blatu kao sto ste i navikli o.k. postujem, ali da su bili imalo bolji uslovi za igru, vjeruj da bi rezultat bio obrnut.Drina1945 je napisao/la:E igra ovaj Real iz Mostara da sve pršti a i navijači su primjer kako se treba ponašati, ja mislim da su već stigli u Mostar pošto su malo bili "neurozni" pa su primjenom sile izbačeni sa stadionaDrina pokazuje ono što sam govorio u pripremnom periodu, svaka čast ljudine, sa ovakvom igrom opstanak je zagarantovan
I samo da kazem jos koju u vezi navijaca Red Army

Takve navijace Drina i vecina klubova moze imati samo u bajkama.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Samo ti živi u svojim snovima, nije problem, a realnost će uvijek govoriti da Drina ima bolji međusobni skor od Veleža.salmy je napisao/la:Momčino, za vas je Velež vazda bio i ostao Real iz Mostara, a to sto ste se vi danas malo bolje snalazili /na terenu/u kaljužama i zivom blatu kao sto ste i navikli o.k. postujem, ali da su bili imalo bolji uslovi za igru, vjeruj da bi rezultat bio obrnut.Drina1945 je napisao/la:E igra ovaj Real iz Mostara da sve pršti a i navijači su primjer kako se treba ponašati, ja mislim da su već stigli u Mostar pošto su malo bili "neurozni" pa su primjenom sile izbačeni sa stadionaDrina pokazuje ono što sam govorio u pripremnom periodu, svaka čast ljudine, sa ovakvom igrom opstanak je zagarantovan
I samo da kazem jos koju u vezi navijaca Red Army![]()
![]()
![]()
, svak im cast i kapa do poda
![]()
![]()
![]()
I nemam problem sa Mostarom i Veležom, želim im sve najbolje u nastavku a ovo je bila samo mala prozivka za bezbrojna omalovažavanja u prethodnim danima.
salmy je napisao/la:Momčino, za vas je Velež vazda bio i ostao Real iz Mostara, a to sto ste se vi danas malo bolje snalazili /na terenu/u kaljužama i zivom blatu kao sto ste i navikli o.k. postujem, ali da su bili imalo bolji uslovi za igru, vjeruj da bi rezultat bio obrnut.Drina1945 je napisao/la:E igra ovaj Real iz Mostara da sve pršti a i navijači su primjer kako se treba ponašati, ja mislim da su već stigli u Mostar pošto su malo bili "neurozni" pa su primjenom sile izbačeni sa stadionaDrina pokazuje ono što sam govorio u pripremnom periodu, svaka čast ljudine, sa ovakvom igrom opstanak je zagarantovan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A inace teren u Vrapčićima je jedan od najbolji u drzavi,s izvrsnom drenazom

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Re: Odg: FK Drina Zvornik
Čestitam na pobjedi i sretno u nastavku sezone
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo danas je bilo dosta dobro. Bitno da konačno napadači proradili.
-
- Kontakt:
Mora se priznat da ste bolji bili danas.
Sretno Drini.
Sretno Drini.
Čestitke Drini na pobjedi! Sportski pozdrav!
@ mali Vitežanin ima vječite komplekse od Veleža, pa samo čeka adekvatnu priliku da se javi i popljuje. Njega zanemarite, kao i našeg brata @salmy-ja. Niko ne voli da ga se omalovažava.
@ mali Vitežanin ima vječite komplekse od Veleža, pa samo čeka adekvatnu priliku da se javi i popljuje. Njega zanemarite, kao i našeg brata @salmy-ja. Niko ne voli da ga se omalovažava.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Halo, ti momak iz Viteza nemoj previse labrnjat i niko te nista nepitaFanVitez je napisao/la:salmy je napisao/la:Momčino, za vas je Velež vazda bio i ostao Real iz Mostara, a to sto ste se vi danas malo bolje snalazili /na terenu/u kaljužama i zivom blatu kao sto ste i navikli o.k. postujem, ali da su bili imalo bolji uslovi za igru, vjeruj da bi rezultat bio obrnut.Drina1945 je napisao/la:E igra ovaj Real iz Mostara da sve pršti a i navijači su primjer kako se treba ponašati, ja mislim da su već stigli u Mostar pošto su malo bili "neurozni" pa su primjenom sile izbačeni sa stadionaDrina pokazuje ono što sam govorio u pripremnom periodu, svaka čast ljudine, sa ovakvom igrom opstanak je zagarantovan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A inace teren u Vrapčićima je jedan od najbolji u drzavi,s izvrsnom drenazomdaj bolan koga **** uvijek,samo provociras ljude. koji crni velez,ne zivi se od stare slavee! sta ste uradili od formiranja zajednicke lige,uspjeh vam osvajanje federalne lige

Zalibo te za Vrapcice i Velez i brnjasu jedan navijaj za Vitez i ostale kvazi klubove.
Svidjelo se to nekome ili ne , za mnoge od vas je Velez institucija i nivo do kojeg vi nemoze nikada doci, i to sto pricam nisu provokacije nego realnost.
Zato pssssssssssssssssss

Brate @zizu1991 , nisam ja nikoga omalovazavao i nemoj mi to pripisivat, mozda sam samo bio krajnje iskren i optimistican u pogledu svog kluba, tako da ako su me navijaci Drine dozivili drugacije, sorry .zizu1991 je napisao/la:Čestitke Drini na pobjedi! Sportski pozdrav!
U svakom slucaju sretno Drini u nastavku i cestitka na pobjedi.
Nemoj šta zamjeriti. Evo lično ja volim optimizam zadržati za sebe. Bez jasnog davanja do znanja suprotnoj strani u smislu, nemate šanse danas i slično. Ma kakve ciljeve takvo što imalo, uvijek se suprotna strana osjeća omalovaženom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Nije problem druze,ja ti sigurno ne zamjerim!Samo sam se nasalio na tvoj racun,jer si govorio kako je u pitanju razlika u klasi,da li ce vas nasi igraci puno udarati kada se pocnu redati golovi u nasoj mrezi.salmy je napisao/la:Brate @zizu1991 , nisam ja nikoga omalovazavao i nemoj mi to pripisivat, mozda sam samo bio krajnje iskren i optimistican u pogledu svog kluba, tako da ako su me navijaci Drine dozivili drugacije, sorry .zizu1991 je napisao/la:Čestitke Drini na pobjedi! Sportski pozdrav!
U svakom slucaju sretno Drini u nastavku i cestitka na pobjedi.
To je druze klasicno omalovazavanje protivnika.Siguran sam da ti to nisi uradio zlonamjerno,nego iz ogromne ljubavi
prema svom klubu ali ne treba pretjerivati.
Naravno da je Velez veci klub od Drine i kada gledas tradiciju,rezultate itd.Ali vjeruj mi iskreno ti kazem,trenutno ne postoji nikakva razlika u klasi u korist Veleza.
Svaka cast Velezu na rezultatima i istoriji za divljenje,ali trenutno Drina i Velez su klubovi tu negdje po kvalitetu.
Sve najbolje Velezu u nastavku sezone i u prvenstvu i kupu BIH!
Evo cekao sam da se susjedi maknu sa teme da se ne mjesam u raspravu (ispalo bi da provociram)
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Evo cekao sam da se nasi susjedi maknu sa teme (da ne bi ispalo da provociram) pa da pozelim dobrodoslicu Drini pod BB u Mostaru.Glupo bi bilo da pitam sta ocekujete jer normalno je da ocekujete bar da ne izgubite isto kao sto i ja ocekujem pobjedu Zrinje.Je li ovo prvi put da igrate s nama u Mostaru ili je i ranije bilo medjusobnih utakmica ,koliko se ja sjecam igrali smo jednom u kupu.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Nije prvi put da igramo sa Zrinjskim, igrali smo u sezoni 2010/2011. U Zvorniku smo vas dobili sa 1:0 golom u 90.minutu a u Mostaru je bilo 3:0 za vas.
Evo kad su igrali u Zvorniku 22. novembra 2010. godine, a iz Mostara nisam uspio naći snimak
Ovu utakmicu nikad neću zaboraviti
[youtube][/youtube]
Ovu utakmicu nikad neću zaboraviti
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.