Edit: Evo ipak izgleda da je 1:1, Hebibovic dao.
Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Ne isto vec manje, I to puno manje..CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Netreba njima psovat, treba ih zgazitAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Eto ja sam ih uigravao i imao odrijesene ruke da dovedem napadaca i citavu odbranu nakon sto su otisli Merza i AsimAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Cernica je napisao/la:Eto ja sam ih uigravao i imao odrijesene ruke da dovedem napadaca i citavu odbranu nakon sto su otisli Merza i AsimAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.