NK Široki Brijeg

Barney Stinson
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Barney Stinson » 06 apr 2010, 22:27

Žalosno...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 apr 2010, 23:51

Dno dna!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 06 apr 2010, 23:53

Barney Stinson je napisao/la:Žalosno...
AMAR OSIM!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 apr 2010, 23:54

carina je napisao/la:Heheh...jesi mi dao players to watch :D To je poznato, mislio sam na ove nove nade. Svi se slazete samo u jednom - Brekalo. Sto se tice brazilaca, potpuno se slazem da su izvukli korist, em zbog standarda, a da ti iskren budem, koliko sam cuo Siroki koliko dogovori, toliko i isplati. A i dogovori kvalitetan iznos. Pogotovo za vaneuropske zemlje.
Sad ces vidit bum sa kineskim malcima na ovim nasim i istocnoeuropskim prostorima. Gledam na ovom Ajaxovom turniru U-17, koji slovi za najjaci turnir na svijetu te vrste, kinezi, vec, izbacili akademije Liverpoola i Barcelone :D sad igraju sa Bayernom u polufinalu. Drugi par, Milan - Ajax.
Pa dobro, mislio sam konkretno za utakmicu, od kojih najvise ocekujem. :P Za mene su od nekih nada Markic, Coric, Glavina i Brekalo za obratiti paznju i nadam se da ce biti nesto od njih. Jure i Dane su svakako tu vec, pa ne treba izdvajati, cisto se nadati da ce postici ocekivano.

A za vijest gore, jebga, bezveze, omladinci, djeca, smijesno, zalosno... al eto, sta ces, BiH.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2010, 00:02

najjadnije od svega tog što je Široki pustio Velež da trenira na blatu i da im omladinci igraju tu utakmice ...fuj...

jad i čemer
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2010, 00:44

Ma, sta o tome zna prosjecan jedan takav, kao da kociju zaustavlja negdje na divljem zapadu pa na prepad uzima novac igracima ccc, to je vec ciganluk, klosarluk i sabanluk, a naziva se necim drugim i uvijek je nevin, al imas toga uvijek, ne treba sa ostatkom mijesati.
...Život za Široki...

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 07 apr 2010, 00:49

Nemam rijeci... zalosno!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 07 apr 2010, 07:41

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma, sta o tome zna prosjecan jedan takav, kao da kociju zaustavlja negdje na divljem zapadu pa na prepad uzima novac igracima ccc, to je vec ciganluk, klosarluk i sabanluk, a naziva se necim drugim i uvijek je nevin, al imas toga uvijek, ne treba sa ostatkom mijesati.
Ma ne treba se nicim ni nazivati, jer ne zasluzuje da se nicim nazove. Mozda dno dna. Cak to ne bi ni trebalo da se iznese u javnost. Ali eto kad se vec iznosi, da iznesem i podatak sa ulice, da je jedna malo starija grupa Zeljinih navijaca, cekala, presrela i napala kombi Velezovih pri povratku, bas u Konjicu. Povrijedjenih ima, a opet se radilo o kombiju djece, koji nemaju nikakve veze sa nicim sto se zove huliganizam. Tako to bude. To je bilo neko njihovo vracanje za isto tako primitivan cin nekih "nazovi" Velezovih navijaca par dana ranije. Tako da taj podatak o Velezovim navijacima treba uzeti sa rezervom. Vjeruj mi, takve gluposti dodju do usiju kako mene a tako i vecine. Ne bi da branim nikoga, ali mogu bar sigurno tvrditi, da su ovi Velezovi, mozda i jedini u BiH koji vec odavno rade na suzbijanju takvih stvari. Na kraju, bilo ko da je nesto takvo uradio, zlocin bi bio nazvati ga navijacem bilo kojeg kluba.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 07 apr 2010, 10:48

Pa vidiš ko je to objavio? Da su ih napali negdje u Sahari, okrivili bi nas. Čuješ im rečenicu.." Sudeči, radilo se o navijačima Veleža.."
Opet ti kažem, navijači Veleža su kod Konjica bili u 10.00h i kad su se vraćali naveče, ali spontano. Ovi Željini su čekali oko Konjica čitavo popodne. I ta policija u Konjicu, nakon onog od neki dan, ja ne mogu shvatit, ko to drži i plača, treba ga objesiti. Odakle su izvukli navijače Sarajeva, ko če im znati. Valjda im to odgovara.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2010, 10:58

vfc1922 je napisao/la:Pa vidiš ko je to objavio? Da su ih napali negdje u Sahari, okrivili bi nas. Čuješ im rečenicu.." Sudeči, radilo se o navijačima Veleža.."
Opet ti kažem, navijači Veleža su kod Konjica bili u 10.00h i kad su se vraćali naveče, ali spontano. Ovi Željini su čekali oko Konjica čitavo popodne. I ta policija u Konjicu, nakon onog od neki dan, ja ne mogu shvatit, ko to drži i plača, treba ga objesiti. Odakle su izvukli navijače Sarajeva, ko če im znati. Valjda im to odgovara.
pa ova dva decka ranije u sarajevu su napadnuta oko 9:00, do ksu drugi dolazili eto ti tocno to...

mislim da ne bi bezveze izmisljali...a u svakom slucaju ako nisu velezovci onda mora biti netko drugi,a velezovcima isprika..

međutim, ovo je nedopustivo da je tko god bio...to su djeca..

pa ****, vasi igrači i prvi i djeca su na blatu imal ii treninge i igrali utakmice, ustupili im iz kluba...

ak osu stvarno bili velezovci, njima jad...

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 07 apr 2010, 12:04

Kevin je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Pa vidiš ko je to objavio? Da su ih napali negdje u Sahari, okrivili bi nas. Čuješ im rečenicu.." Sudeči, radilo se o navijačima Veleža.."
pa ova dva decka ranije u sarajevu su napadnuta oko 9:00, do ksu drugi dolazili eto ti tocno to...

mislim da ne bi bezveze izmisljali...a u svakom slucaju ako nisu velezovci onda mora biti netko drugi,a velezovcima isprika..

međutim, ovo je nedopustivo da je tko god bio...to su djeca..

pa ****, vasi igrači i prvi i djeca su na blatu imal ii treninge i igrali utakmice, ustupili im iz kluba...

ak osu stvarno bili velezovci, njima jad...

Slažem se. Stvarno mislim da takvih nemamo, ako slučajno i imamo, nisu brojni i nisu nikakva grupa.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2010, 12:13

o incidentu nastavite ovdje: http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=340

na ovoj temi nastavljamo sa pričom o NK Široki Brijeg.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 apr 2010, 14:15

Nisu, ne laži :mrgreen: Nakon utakmice Željo Travnik, 21.00 h, je bila čeka RA na Ivanu. Jesu li se Manijaci predstavili kada su napali, jesu :mrgreen: Djeca se ne napadaju to se ostavlja navijačima Torpdeda :mrgreen:
Manijaci su ozbiljna navijačka skupina, nisu ko neki da bježe, kamenjaju i prave čeke djeci :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 apr 2010, 18:17

carina je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma, sta o tome zna prosjecan jedan takav, kao da kociju zaustavlja negdje na divljem zapadu pa na prepad uzima novac igracima ccc, to je vec ciganluk, klosarluk i sabanluk, a naziva se necim drugim i uvijek je nevin, al imas toga uvijek, ne treba sa ostatkom mijesati.
Ma ne treba se nicim ni nazivati, jer ne zasluzuje da se nicim nazove. Mozda dno dna. Cak to ne bi ni trebalo da se iznese u javnost. Ali eto kad se vec iznosi, da iznesem i podatak sa ulice, da je jedna malo starija grupa Zeljinih navijaca, cekala, presrela i napala kombi Velezovih pri povratku, bas u Konjicu. Povrijedjenih ima, a opet se radilo o kombiju djece, koji nemaju nikakve veze sa nicim sto se zove huliganizam. Tako to bude. To je bilo neko njihovo vracanje za isto tako primitivan cin nekih "nazovi" Velezovih navijaca par dana ranije. Tako da taj podatak o Velezovim navijacima treba uzeti sa rezervom. Vjeruj mi, takve gluposti dodju do usiju kako mene a tako i vecine. Ne bi da branim nikoga, ali mogu bar sigurno tvrditi, da su ovi Velezovi, mozda i jedini u BiH koji vec odavno rade na suzbijanju takvih stvari. Na kraju, bilo ko da je nesto takvo uradio, zlocin bi bio nazvati ga navijacem bilo kojeg kluba.
Znam to, al ovo su djeca, a ovi gore navedeni hooligani izigravaju uvijek kasnije nevinasca nakon sranja i placu po medijima koji im povladjuju i pravdaju, pljuju ostatak, jer nisu u stanju prihvatiti i priznati vlastite grijehe, a u redovima imaju masu wannabe-huligana koji frustracije ovako na djeci izbacuju i onda i dalje nesto glume, i dalje su im ovi drugi krivi, a takav uzorak ponasanja se ponasa iznova i iznova, sto je evidentno po citavom nizu pokazatelja.
Ajde da je u vezi navijaca, al sta s time imaju momci koji brane boje svog kluba na terenu. Zalosno.
No eto, dovoljno i o toj temi tu.
...Život za Široki...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 09 apr 2010, 01:15

gostuje se u vrapčićima, derbi ,nadam se da ce utakmica opravdat epitet derbija.....
mogli bi do boda(ova), ha? ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 apr 2010, 01:29

Ne treba ni razmisljati ni o cemu drugom osim o bodovima, u svakoj utakmici. :p Tako se mora pristupati.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2010, 18:40

ja nemogu shvatiti karu...

šta ce mu pored Ćorića i Dioga Markić na desnoj strani...ma mrš sa klupe...nisi još dorastao da sjediš tu..

nemamo vezu niti obranu...**** se ****

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 apr 2010, 18:51

ove **** ne zaslužuju ni 8 poziciju...**** sv iiz Širokog...

**** ti ovakvog Wagnera, koji igra samo kući! :x

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 10 apr 2010, 18:55

Tek u ovakvim utakmicama covjek vidi da je onaj Wagner pre napuhana roba,u rangu je naseg Zadre,dobro ste otvorili utakmicu al obrana vam je katastrofa,o penalu propustenom da i ne pricam,lose lose,nista od titule za jesenjskog sampiona,prvi put od kad se igra premier liga vi ste propustili da jesen potvrdite na proljece!
HSK Zrinjski Mostar

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 10 apr 2010, 18:58

Čestitam što ste otvoreno i napadački igrali.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Direktorcic, Grk1234, plavi10, Varijantas8 i 31 gost.