Prekidi i golovi

Ahmo me odusevio koliko mu je stalo,ako nije 10 klizecih uletio evo glave,kakav borac. Bekic u oba smjera odlican,jos jedna glavobolja za Kodru
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hehe komšije komšije. Trudimo se. Dosta vam je titula, pustite malo na drugu stranu. Pozdrav tebikatakomba je napisao/la:Sve u svemu, lijepo igrate, vidi se da su pare ucinile nesto od vas.. Teren komentarisati necu, jer ne zasluzuje komentarisati ga... Dalje, u odbrani vam malo puse, nista strasno, ali ima malo propuha, to se vidjelo najbolje tik prije vaseg prvog gola... Uglavnom fino fino, mogli biste ove sezone drugi biti, naravno iza Želje![]()
![]()
![]()
amorovski je napisao/la:Hehe komšije komšije. Trudimo se. Dosta vam je titula, pustite malo na drugu stranu. Pozdrav tebikatakomba je napisao/la:Sve u svemu, lijepo igrate, vidi se da su pare ucinile nesto od vas.. Teren komentarisati necu, jer ne zasluzuje komentarisati ga... Dalje, u odbrani vam malo puse, nista strasno, ali ima malo propuha, to se vidjelo najbolje tik prije vaseg prvog gola... Uglavnom fino fino, mogli biste ove sezone drugi biti, naravno iza Želje![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svoji smo jbg. Necemo se klat valjda hehe. Pozdrav i tebi. Zao mi je ofsajda, al jbg. Desava se. Teren 0.Buba00 je napisao/la:amorovski je napisao/la:Hehe komšije komšije. Trudimo se. Dosta vam je titula, pustite malo na drugu stranu. Pozdrav tebikatakomba je napisao/la:Sve u svemu, lijepo igrate, vidi se da su pare ucinile nesto od vas.. Teren komentarisati necu, jer ne zasluzuje komentarisati ga... Dalje, u odbrani vam malo puse, nista strasno, ali ima malo propuha, to se vidjelo najbolje tik prije vaseg prvog gola... Uglavnom fino fino, mogli biste ove sezone drugi biti, naravno iza Želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je posteno rivalstvo! Svaka cast samo fer i korektno ...
Ja gledam a ovom. Ne koci mi. Zao mi je sto nisam u Bosni, ne vjerujem da bi ovaj sektakl na tribinama propustio..mikki21 je napisao/la:link za stream?
A nema razloga da ne bude fer i korektno.. Ne trebamo se krviti sada hehe, nekih provociranja uvijek ima, ali to je sve normalno. To je car rivalstva. Nije nas derbi kao npr. Partizan-Zvezda gdje se ubijaju. Ovo nase je nesto posebno.. Pozz komsijeBuba00 je napisao/la:amorovski je napisao/la:Hehe komšije komšije. Trudimo se. Dosta vam je titula, pustite malo na drugu stranu. Pozdrav tebikatakomba je napisao/la:Sve u svemu, lijepo igrate, vidi se da su pare ucinile nesto od vas.. Teren komentarisati necu, jer ne zasluzuje komentarisati ga... Dalje, u odbrani vam malo puse, nista strasno, ali ima malo propuha, to se vidjelo najbolje tik prije vaseg prvog gola... Uglavnom fino fino, mogli biste ove sezone drugi biti, naravno iza Želje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je posteno rivalstvo! Svaka cast samo fer i korektno ...
Što se ne bi opustili ako vode 0:2 ? Treba srljat' negdje i ostavljat' prostor pozadi ?uschtipak je napisao/la:Ovi se nasi opustili.
2 miljePitar6785 je napisao/la:Kolko nas ima?
Izmedju 1500-2000Pitar6785 je napisao/la:Kolko nas ima?
Jesi ozbiljan? Misliš da će Zvijezdi biti lakše zabiti 2 gola nego nama da održimo 0:2, po ovakom terenu?uschtipak je napisao/la:Poenta je odrzati rezultat, a opustanjem ce to biti teze.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], Tatamata1946 i 39 gostiju.