guglaj, ja sam tako našo sveuschtipak je napisao/la:Ima l' ko da se razumije u univerzalne daljinske? Da mi pomogne da nastimam jedan.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
guglaj, ja sam tako našo sveuschtipak je napisao/la:Ima l' ko da se razumije u univerzalne daljinske? Da mi pomogne da nastimam jedan.
e nema ti onda pomoćiuschtipak je napisao/la:Ma doslo je sa uputama, al' ne snalazim se, jbg.
Ja sam bio prije tri godine u nekim FIS apartmanima il' tako nešto, bilo je pojeftino al' podaleko od onog centra.jasko_juve je napisao/la:Jel ko bio za novu godinu na Vlasicu? Ima li kakvih finih apartmana za 7,8 osoba s pristupacnom cijenom? Sta i kako ako ko ima voljan objasnit nek odgovorihvala.
Nije to priča samo o jorganu, to je priča o svim predmetima koje vidiš okolo. Šta god dotakneš čini se različito hladno/toplo. Stvar je u provodljivsti i toplotnom kapacitetu, tj. tvoja ruka nije mjerodavna da odredi šta je hladno, a šta toplo, mjerodavan je samo termometar, a on će ti za predmete u istoj prostoriji pokazati da su jednake temperature. Kad dotakneš metal toplota brzo struji od tebe ka metalu kao dobrom provodniku toplote, a tvoj subjektivni osjećaj je da je metal hladan. S druge strane jorgan nije dobar provodnik toplote, naprotiv, ali ima veliki toplotni kapacitet, tako da će ti hladan biti samo kratko, čim malo duže imaš kontakt jorgan će brzo da postane topao.Zekoo je napisao/la:Zašto je jorgan uvijek hladan i ljeti i zimi ?
To je to.Cautinho je napisao/la:Mislim da da,nešto kao odobravanje,"like,thumb up"...
Nije moguće.ElTigre9 je napisao/la:Kako da promijenim nick ako je to moguce na ovom forumu?
Hvala na odgovoruhilmo je napisao/la:Nije moguće.ElTigre9 je napisao/la:Kako da promijenim nick ako je to moguce na ovom forumu?
Sumljivo je to sto je paketic od 150g a vrijedno da nije nesto bijeloBelminM23 je napisao/la:Paketić je upitanju jedno 150g, ali je vrijedno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.