To Bucan namjerno da moze igrat xdarelinho je napisao/la:Jucer na treningu Bucan uletio i zakacio mu zglob.Zglob mu citav poplavio.AsharaK je napisao/la:Sta je sa Kokotom?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: Odg: FK Željezničar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
U žaru borbe...... Za mjesto u prvoj postaviAsharaK je napisao/la:To Bucan namjerno da moze igrat xdarelinho je napisao/la:Jucer na treningu Bucan uletio i zakacio mu zglob.Zglob mu citav poplavio.AsharaK je napisao/la:Sta je sa Kokotom?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: FK Željezničar
Sejo samo štetu klubu praviarelinho je napisao/la:Jucer na treningu Bucan uletio i zakacio mu zglob.Zglob mu citav poplavio.AsharaK je napisao/la:Sta je sa Kokotom?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
E je.oga zglob. Pa adidasovi profesionalni kostobrani sa plasticnom zastitom za zglobove kostaju 30km, a nike 35.
Al svi hoce one male uske je.bizovne. Pogledaj Ronaldo zamota zglob sa metar elasticnog zavoja svaku tekmu. Sto li?
Al svi hoce one male uske je.bizovne. Pogledaj Ronaldo zamota zglob sa metar elasticnog zavoja svaku tekmu. Sto li?
Antolovic-Zeljkovic-Bogdanovic-Kosoric-Kvesic-Hadziahmetovic-Hasanovic-Varea-Djelmic-Memija-Bajic.
Jucer sam zaboravio spomenuti to za Kokota.Mnogi prizeljkuju Uzelca na stoperu ali to je moguce tek nakon 5,6 kola, dok se skroz uklopi, do tad prednost ima Bogi.
Nema veze ko ce igrati, ocel biti policije ili ne, ocel biti sunce, snijeg,kisa,mecava ili nesto peto, sutra svi putevi vode na Grbavicu !!!
Jucer sam zaboravio spomenuti to za Kokota.Mnogi prizeljkuju Uzelca na stoperu ali to je moguce tek nakon 5,6 kola, dok se skroz uklopi, do tad prednost ima Bogi.
Nema veze ko ce igrati, ocel biti policije ili ne, ocel biti sunce, snijeg,kisa,mecava ili nesto peto, sutra svi putevi vode na Grbavicu !!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Po meni bi bilo najbolje na poziciju stopera ubaciti Uzelca ili cak starijeg sadikovica, jer mi Bogi ne ulijeva neku sigurnost u odbrani.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ako se mora ovo pomjerati udesno(Zeljkovic,Memija naprijed...),nadam se da je sef svjestan cinjenice da mu protiv ovakvog napada Olimpika(Pandza uspicu,Brkovic i Smajic,te vjerovatno Osmanagic)ne trebaju dva visoka stopera. Ne da ne trebaju,vec nisu pozeljni. Nabrojani igraci ce igrati na zemlji,sa tendencijom da se odigra kvalitetna okomita lopta prema Pandzi i Brkovicu. Protiv toga je bolje igrati sa jednim nizim i brzim stoperom(ako to nije Z.onda bi to po meni trebao biti Enis). Ali,strucni stab sigurno zna sta radi. Ocekujem dobru igra Zelje,bolju od ovih prikazanih u pripremnom periodu.
Ne mogu se oteti dojmu,na osnovu tri pogledane pripremne utakmice,da je ovih 13-14 igraca sposobno odigrati na znatno visem nivou. Olimpik je odlicna prilika da se to i desi. Igraju otvoren nogomet,relativno cisto. Ne snalaze se bas dobro kad imaju bilo kakav imperativ. Nemaju taj timski duh,iskustvo, koji su potrebni za vazne utakmice. Vjerovatno su dodatno poremeceni cinjenicom da im ne igraju neki novi igraci,za koje su ocekivali da ce igrati od prvog kola i koji su igrali vecinu pripremnih utakmica.
Imam dojam da ce i tribine biti fino popunjene,da ce podrska biti znacajna.
Imajuci sve ovo u vidu,ja sam optimista.
Ne mogu se oteti dojmu,na osnovu tri pogledane pripremne utakmice,da je ovih 13-14 igraca sposobno odigrati na znatno visem nivou. Olimpik je odlicna prilika da se to i desi. Igraju otvoren nogomet,relativno cisto. Ne snalaze se bas dobro kad imaju bilo kakav imperativ. Nemaju taj timski duh,iskustvo, koji su potrebni za vazne utakmice. Vjerovatno su dodatno poremeceni cinjenicom da im ne igraju neki novi igraci,za koje su ocekivali da ce igrati od prvog kola i koji su igrali vecinu pripremnih utakmica.
Imam dojam da ce i tribine biti fino popunjene,da ce podrska biti znacajna.
Imajuci sve ovo u vidu,ja sam optimista.
Pricao sam s Pandzom neki dan. Pojacanja Olimpika su odlicna kaze, onaj iz Arsenala dobar a taj neki Brazilac navodno strasan ali njega nervira sto se neki igraci jednostavno boje Zelje i Sarajeva, jednostavno imaju kompleks od nas i komsija.
Vidjet' cemo sve sutra, ja vjerujem u pobjedu, nadam se samo da zadnja linija ne uprska stvar, tu smo sigurno "najtanji" od svih konkurenata za titulu i Evropu.
Vidjet' cemo sve sutra, ja vjerujem u pobjedu, nadam se samo da zadnja linija ne uprska stvar, tu smo sigurno "najtanji" od svih konkurenata za titulu i Evropu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pročitajte Nacrt novog Statuta FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/procitajte-nacr ... car/13489/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/procitajte-nacr ... car/13489/" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Svaka im čast za transparentnost, još jedan sjajan potez uprave 
Nakon sto procitam ga večeras dat cu neki veći komentar

Nakon sto procitam ga večeras dat cu neki veći komentar

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj potez. Transparentnost je jako bitna za sve ono sto slijedi i drago mi je sto su to uvidjeli. Kako kazu kocka je bacena- doslo je vrijeme da, zaista, vidimo koliko ova ekipa moze i ocekujem pobjedu. Ima tu potencijala i mnogo prostora za napredak.
glavno je da prođe. a svi su znaci da hoće.
-
- Kontakt:
joj mene samo strah sutra da nam ne bude teren ko u gradaccu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
možda to nama i odgovara 

Dobra stvar je ova transparentnost 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ko je kod nas sve igrao
Gledam sad ovog Colica on nema blage veze s zivotom. 

Je li bilo sta zvanicno na relaciji klub-MUP,jel se igra definitivno?
SLOBODA NAVIJAČIMA
plaćeno je i igra se.
Trenutno korisnika/ca: lakilone, seha77, TheTruth34 i 54 gosta.