FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 27 feb 2015, 23:39

Ja sam znao da je ovaj dzole govedo ali da je ovoliko, e to me iznenadilo. Pa burazeru sa takvim mozgom si više za pitara. Ako uopšte imaš taj organ u svom vlasništvu. Svašta.
DRUG NEBI TI PUNCA

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 27 feb 2015, 23:47

Pustite ba coeka ima pravo na svoje misljenje..Boze Petra ovdje sve drzavni tuzioci...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 feb 2015, 00:28

OdaVeliki je napisao/la:Pustite ba coeka ima pravo na svoje misljenje..Boze Petra ovdje sve drzavni tuzioci...
Neko je ba dao zivot za ovu zemlju i najmanje sto mogu da uradim za njega/nju je da nedozvolim da padnu u zaborav i da se vrijedjaju.
imekorisnicko je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:MUP nije nekakva privatna firma sa nekom privatnom politikom, to je jedno ministarstvo u sklopu kantonalne Vlade, dakle politička institucija. Shodno tome prava adresa za obraćanje nije Nefić ili neki pomoćni službenik, prava adresa je Premijer KS, njega treba pitati kako to da jedno ministarstvo njegove Vlade vodi privatnu politiku, ucjenjuje i prijeti gašenju sporta u ovom kantonu. Sve što su službenici u MUP-u smislili kako bi izmuzli pare može biti suspendovano odlukama Vlade, ali postavlja se pitanje da li su ovo smislili službenici MUP-a i dokle sežu pipci ove ucjenjivačke politike. Podsjećam da je ucjena krivično djelo i da se za to može i krivično odgovarati.
I postaviti neka logična pitanja:
Zašto klub mora plaćati da bi mene kao građanina policija zaštitila,tačnije da li gazda kafane mora platiti policiju da bi intervenisala? Zašto klub plaća kazne savezu kad policija ne uradi svoj posao? Da li plaćena policija snosi odgovornost za incidente? Da li klub ujedno ima pravo naređivati ljudima koje plaća šta i kako da rade za vrijeme utakmice? Zašto se policija plaća za posao za koji je već plaćena? Ko je uopšte donio taj zakon? Ko je u stanju da otpiše sve dugove prema MUP-u i ujedno promjeni zakon kako bi policija ubuduće štitila građane jer su već plaćeni za to? Koga policija uopšte štiti?
Ako uzimaju placeno valjda je normalno i da snose odgovornost za belaje i sl. Znaci ok evo vama 400.000KM a hajde sad vi fino nama vratite sve pare sto smo platili NSBIH za razno razne kazne itd.. Mi smo udruzenje gradjana jos uvijek i ja licno ne vjerujem da ce ovo policiji da prodje na sudu. Eh sad kad bi se privatizovali to bi bila druga prica.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 28 feb 2015, 00:35

Ovo ce proći na sudu. Imaju zakon iza sebe, imaju potpisane ugovore. Ko bi rekao da ćemo se nekad u Konakovica uzdati.

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 28 feb 2015, 00:40

OdaVeliki je napisao/la:Pustite ba coeka ima pravo na svoje misljenje..Boze Petra ovdje sve drzavni tuzioci...
Ma pušteni smo mi buraz, to i jeste problem, što svako može laprdat i raditi šta hoće a ne snosi nikakvu odgovornost.Demokratija i sloboda govora, i onda od plitkih umova ne možeš ostat, hajde ba...

Ali ovdje nije mjesto da se vodi daljnja rasprava na tu temu.

U nedjelju aBd doći i podržati voljeni klub, našu filozofiju...
Teren će biti sigurno težak i od neke ljepote i pas igre možemo odmah odustati, nadam se da Oda ima rezervni plan kad se radi o lošem terenu budući da on preferira baš pas igru.Malo sam iznenađen što se Kokot gura odmah u prvu postavu, budući da nije fizički dovoljno spreman, ostatak ekipe je poznat i tu nema nekih iznenađenja..
Bilo kakva pobjeda bi mnogo značila i moramo biti strpljivi na tribini do zadnjeg sudijskog zvižduka.
Željezničar za život cijeli !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 feb 2015, 01:35

Dzole smeta ti sto podrzavamo Palestinu sad ovo de ohladi malo ,smeta I nama dosta stvari pa sutimo I trpimo. Imaj barem malo postovanja prema klubu za koji navijas.Svi moramo postovati forum pa I ti isto.

Gledam ove vid na stranici ss.ba I vidi se da je Odovicu drago sto je u Zelji. Znaci odma je u plusu cim voli klub a nije samo tu radi drugih stvari. Sad kako bez zadnjeg veznog to cemo da vidimo,Hasanovic nije siguran u sebe barem tako izgleda.
Trebamo pohvaliti ss.ba zbog ovih videa I clanaka,4 vid I clanak :clap: aferim.Ovom prilikom isto svaka cast I Nijazu Gracicu sto nije ispo paksu a drotovima ni feninga platiti taman kad bi ispali :bih:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 28 feb 2015, 02:51

zeljocity je napisao/la:
Ako uzimaju placeno valjda je normalno i da snose odgovornost za belaje i sl. Znaci ok evo vama 400.000KM a hajde sad vi fino nama vratite sve pare sto smo platili NSBIH za razno razne kazne itd.. Mi smo udruzenje gradjana jos uvijek i ja licno ne vjerujem da ce ovo policiji da prodje na sudu. Eh sad kad bi se privatizovali to bi bila druga prica.
I u slučaju privatizacije, ne razumijem zašto bilo ko mora plaćati policiji da bi osigurala događaj kojem prisustvuje par hiljada građana koje je dužna i već plaćena (od strane tih istih građana) da štiti.

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 28 feb 2015, 09:01

Koliko vidim, mnogi su sad izrazili svoje političke stavove, a samo se Dzole napada zbog izražavanja svojih. Kako god, nije to tema za ovaj forum.
ULTRAS NO POLITICA!
51%

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 28 feb 2015, 09:17

nidje veze, svi ste protiv MUP-a i zakona a tako napadate djoleta koji je to rekao u malo poboljsanoj verziji jer iza svega toga stoji drzava
al ne trebamo mi puno oko toga, imamo administraciju u klubu valjda, nase je da odemo u nedelju ako se bude islo uopste i pomognemo na nas nacin dobit olimpika i znatno olaksat nasim momcima za nastavak prvenstva
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 feb 2015, 09:38

MauMau je napisao/la:Koliko vidim, mnogi su sad izrazili svoje političke stavove, a samo se Dzole napada zbog izražavanja svojih. Kako god, nije to tema za ovaj forum.
Ovo nema veze sa izražavanjem političkog stava, nazvati svoju državu "tvorevina" to se zove "jad u duši". Odbrana svoje domovine mnogo je važnija i od ljubavi prema Želji.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 28 feb 2015, 09:42

Haj majke vam ne izigravajte nekakve moralne vertikale, sad ne glumite da nam je država dobra ko da je dzole nešto strasno reko i nije ničije da ocjenjuje nečiji patriotizam i sl. Glupa tema pravo ;)

Zna li se ko mnogo počet ko stoperski par?

OdaVeliki
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la OdaVeliki » 28 feb 2015, 09:42

MauMau je napisao/la:Koliko vidim, mnogi su sad izrazili svoje političke stavove, a samo se Dzole napada zbog izražavanja svojih. Kako god, nije to tema za ovaj forum.
To je to. Pa im niko nista ne govori. Glasali su za te koji to opravdavaju dobili su Konakovica pa sad mili moj sutite i cekajte kako nam unistavaju klubove kao sto nam je od istih unistena drzava. Momak ima pravo na svoje misljenje ako se raji ne svida preskocis ga. Ja bih i ovo preskocio ali eto kad ti to napisa da se nadovezem ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 28 feb 2015, 09:46

Siguran sam da to nije rekao zato što ne voli državu, nego što je nezadovoljan stanjem u državi. Ali opet, sutra je utakmica, treba da o tome pričamo.
ULTRAS NO POLITICA!
51%

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 28 feb 2015, 10:45

Ovo i jeste vjestacka tvorina a debel ceh je platio ovaj jadni narod koji je slijepo vjeerovao. I da, netko se borio za normalnu drzavu a ne LEGALNU MAFIJASKU TVOREVINU!

Nego, sta bi danas?

Da li se igra utakmica uopste?

Da li smo pristali na javno legalni drzavi reket od strane tih kojih toliko volite i branite?

Ja sam Vam pisao ranije. Nikada se mi dugova necemo rijesiti.
Ovako ces skinuti jedan dug, stvorit ce ti se novi opet iz neke pozadine. I tako u krug.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 28 feb 2015, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 28 feb 2015, 10:51

DzoleZeljo je napisao/la:Ovo i jeste vjestacka tvorina a debel ceh je platio ovaj jadni narod koji je slijepo vjeerovao. I da, netko se borio za normalnu drzavu a ne LEGALNU MAFIJASKU TVOREVINU!

Nego, sta bi danas?

Da li se igra utakmica uopste?

Da li smo pristali na javno legalni drzavi reket od strane tih kojih toliko volite i branite?
niko ovdje ne spori da je drzava takva kakva jest da je mafijaska, itd. ali rahmetli Aliju crniti,optuzivati i nazivati ga svakakvim imenima e to nije normalno
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 feb 2015, 10:58

Nek nazava svakog politicara kako god zeli, samo na mjestu koje je za to adekvatno, a ne ovdje. Al moju jedinu drzavu zvat ¨tvorevinom¨, e to je previse.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 28 feb 2015, 11:03

neroazzuro je napisao/la:Nek nazava svakog politicara kako god zeli, samo na mjestu koje je za to adekvatno, a ne ovdje. Al moju jedinu drzavu zvat ¨tvorevinom¨, e to je previse.
pa vidis da covjek nema pojma o historiji i nazvati drzavu Bosna i Hercegovina ''vjestacka tvorevina'' moze samo neuk covjek koji nije prosao 2 razreda osnovne skole,a kamoli pametovati nesto vise nema smisla ali bas
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 28 feb 2015, 11:05

Aco, učini nešto.
ULTRAS NO POLITICA!
51%

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 feb 2015, 11:07

Valter je napisao/la:
Ovo nema veze sa izražavanjem političkog stava, nazvati svoju državu "tvorevina" to se zove "jad u duši". Odbrana svoje domovine mnogo je važnija i od ljubavi prema Želji.
Tako je valter.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 feb 2015, 11:18

Za ovakve izjave bi se trebalo robijati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 36 gostiju.