Ovo drugo nemam pojma

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Wade - tačno.Donnie Darko je napisao/la:Wade vjerovatno.
Ovo drugo nemam pojma
Kobe Bryant je napisao/la:1. TačnoKobe Bryant je napisao/la:5 laganih pitanja : (vezana za finala NBA)
1. Najstariji NBA igrač sa titulom ?
2. Najmlađi NBA igrač sa titulom ?
3. Jedini tim tim u FINALU nakon rezultata 1-1 a da je IZGUBIO 3 tekmu , a na kraju OSVOJIO tittulu ! (12 od 13)
4. Igrač sa najviše ućešća u finalima a bez titule , a ujedno i igrač sa najviše postignitih poeana u jednoj finalnoj tekmi ?
5. Jedini MVP finala koji nije osvojio titulu u historiji NBA ?
2. Tačno
3. Nije Miami
4. Jadni Baylor, jedan od najboljih igrača ikad ma koliko se trudio nije mogao preko Bill Russell-a![]()
5. T-Mac nije bio čak ni u konferenciskom finalu NIKAD, samo jednom je igrao i drugi krug sa Houstonom
@filip nije ni Rick Bary
Kobe Bryant je napisao/la:![]()
Logo naravno
a moja greška zaboravio na Miami, ja sam mislio na 2011 i Dallas , greška mislio sam da je samo Dallas
jose je napisao/la:Wade - tačno.Donnie Darko je napisao/la:Wade vjerovatno.
Ovo drugo nemam pojma
Najviše puta je zalijepio Dwighta Howarda - 9 puta.
btw. Rarry kad je bio mvp osvio je titulu sa GSW i to je bila metlafilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:![]()
Logo naravno
a moja greška zaboravio na Miami, ja sam mislio na 2011 i Dallas , greška mislio sam da je samo Dallas
pa west je osvojio titulu 1972.
Kobe Bryant je napisao/la:btw. Rarry kad je bio mvp osvio je titulu sa GSW i to je bila metlafilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:![]()
Logo naravno
pa west je osvojio titulu 1972.
1975 Rick Barry MVP finala = http://en.wikipedia.org/wiki/1975_NBA_Playoffs
Jerry West is the only player to win the award while being on the losing team in the NBA Finals. 1969 = http://en.wikipedia.org/wiki/1969_NBA_Playoffs
To kako je on odigrao i kad, svejedno igrao je NBA finale. Da su Spursi osvojili imao bi prsten. Zavrsena prica.Kobe Bryant je napisao/la:Molim te reci da se salis ! , to sto je propustio cijelu sezonu 12/13 i to sto je potpisao za PO 2013 za SAS i sto ima 0,0 poena i samo sve ukupno od 21 se "skinuo" reda radi u 6 i igrao u tih 6 blowouta po 5 min i nije mogao ubaciti ni jedan kos iz ravno 7 pokusaja smatras ucescem , a u finalu je igrao u 2 blowouta u 2 i 3 tekmi u 2 poraz a 3 pobjeda oi 6 min i sut 0-3 mislim da i sam T-Mac nije sretan zbog toga.BIHfan je napisao/la:Nije tacno, igrao nba finale sa Spursima.Kobe Bryant je napisao/la: 5. T-Mac nije bio čak ni u konferenciskom finalu NIKAD, samo jednom je igrao i drugi krug sa Houstonom
U pravu si. Pitanje je imalo jednu falinku: trebalo je - "pravi" bek, niži od 195 cm.filip13 je napisao/la:jose je napisao/la:Wade - tačno.Donnie Darko je napisao/la:Wade vjerovatno.
Ovo drugo nemam pojma
Najviše puta je zalijepio Dwighta Howarda - 9 puta.
imali su i jordan,mcgrady preko 100 blokada u sezoni
filip13 je napisao/la:i george gervin je imao preko 100 blokada,ako je on bek
jose je napisao/la: niži od 195 cm.
jose je napisao/la:filip13 je napisao/la:i george gervin je imao preko 100 blokada,ako je on bekjose je napisao/la: niži od 195 cm.
jose je napisao/la:Visina je vro bitna kad su blokade u pitanju. Manute Bol se nije mogao odlijepiti sa parketa, ali nije ni morao da bi nekog blokirao. Wade je itekako morao skočiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.