FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 27 feb 2015, 13:03

Ruzno je pricati za nasu djecu da su ovakvi ili onakvi,,,ali cinjenica je ako zelimo da uletimo u visi rang da nemaju kapaciteta za to i to je tako,Ja licno bi volio da se KONACNO uradi nesto na infrastrukturi,plasticni teren npr, jer svaki roditelj zeli svom djetetu najbolje uslove za treniranje,,,onda ce roditelji licno dovoditi djecu u Radnicki a ne po nekim selima gdje su ruku na srce gotovo isti uvjeti za treniranje kao i na Josiku,,,Tek onda mozemo da ocekujemo igrace iz vlastitog pogona za recimo ove lige, a kada bi zeljeli PL, opet to ne bi bilo dovoljno i opet bi se dovodili igraca sa strane barem 80% njih,
Dosta je vise prepucavanja oko ove teme, ajmo ljudi na stadion pratiti Radnicki ko god je u upravi, kupiti kartu , naravno ko moze i tako dati podrsku klubu.Meni licno se ne svidjaju ljudi u upravi ali ja sam volio Radnicki i kada je Bajro bio pa sve do danas( bolje Keno nego desna ruka od Bujara)ali na kraju krajeva to mi uopste nije bitno, samo da se ne krade od kluba za neke svoje cejfove i ciljeve(pogotovo ne stranacke)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 feb 2015, 13:33

soda4life je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:
soda4life je napisao/la:
Pa da uprava zna kako treba sa mladim igracima,sigurno bi istrpila dosta njih
Sve si sam napisao :thumbup:

Dok se to trpilo Radnicki je bio u Drugoj ligi FBiH - Sjever.

Odlicno se sjecam tog perioda kad se trpilo s "nasom djecom". A onda su dosli Lugavic, Nuric, Trumic, Tomic, Djerzic, Salihovic...i Radnicki se vratio u Prvu ligu FBiH.

Savremeni fudbal trazi kvalitet, nebitno odakle je. Da u Realu i Barseloni igraju samo gradjani Madrida i Barselone, odnosno djeca iz njihovih omladinskih pogona, cisto sumnjam da bi to bila trenutno dva najjaca kluba na svijetu ;)
Prvi trening se pojavi na Josiku i reci toj svoj' djeci da nemaju sta da traze u klubu,i da to klub nije za njih,jer klub nece da ima buducnost u njima,nego ce dovodit igrace dokle god su tu smradovi i ljudi koji lopte sutnuli nisu ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakav lik :D.

Samo, uskoro ces licno morati u lice reci ljudima ovo sto pises. Budi uvjeren ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 feb 2015, 14:50

soda4life, kojem djetetu/djeci si ti otac? Pretpostavljam da imaš nekog u omladinskom pogonu.

Baš kao što je ranije napisano, da se je oslonjalo na djecu još bi igrao po Donjim Mahalama i ostalim vokoj.ebinama.
Takva je situacija da niko u državi skoro nema para da ulaže u omladinski pogon i da se oslanja na svoju djecu. Ne možeš se ti nadat da će djeca koja treniraju u Radničkom biti okosnica tima u borbi za Premijer ligu (lupam).

Pogledaj samo uslove i teren gdje treniraju ta djeca pa ćeš, ako si umno sposoban zaključiti i da je VELIKI USPJEH što imamo jednog Mujagića koji je standardan u prvoj postavi, pa još par momaka koji su na klupi. Sa onakvim terenom ne možeš očekivati nešto od djece.

Naravno, ko zasluži taj i dobije priliku u prvoj ekipi.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 27 feb 2015, 14:57

SiouxLukavac je napisao/la:soda4life, kojem djetetu/djeci si ti otac? Pretpostavljam da imaš nekog u omladinskom pogonu.

Baš kao što je ranije napisano, da se je oslonjalo na djecu još bi igrao po Donjim Mahalama i ostalim vokoj.ebinama.
Takva je situacija da niko u državi skoro nema para da ulaže u omladinski pogon i da se oslanja na svoju djecu. Ne možeš se ti nadat da će djeca koja treniraju u Radničkom biti okosnica tima u borbi za Premijer ligu (lupam).

Pogledaj samo uslove i teren gdje treniraju ta djeca pa ćeš, ako si umno sposoban zaključiti i da je VELIKI USPJEH što imamo jednog Mujagića koji je standardan u prvoj postavi, pa još par momaka koji su na klupi. Sa onakvim terenom ne možeš očekivati nešto od djece.

Naravno, ko zasluži taj i dobije priliku u prvoj ekipi.
Covjek ima pravo da kaze sta zeli ,ne lozite se bezveze, ignorirajte ga i to je to

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 27 feb 2015, 16:28

zlaja nema potrebe za tim uskoro ces morati pred njima to reci i to.to je teror,sila.nema ovdje misica.pustite to.ko ima jak i sposoban ima igor emkic,mesud selimovic,mirza karac,zeljko zombra,ilvanin otac hurem,itd itd.pisimo o stvarima informativnim i prijedlozima za bolje sutra radnickom i lukavcu.hvala

soda4life

Post Postao/la soda4life » 27 feb 2015, 17:59

Aha,znaci ti si taj koji ogranicava slobodu izlaganja misljenja na forumu ? Moja greska,nisam bio upoznat s tim... rekao sam sto sam imao,dosta od mene,ionako se tu razna misljenja razmjenjuju,ne mozemo nista promijenit,ne pitamo se mi,pitaju se ljudi koji vode klub,svog licnog misljenja da je to lose,ali svakom njegovo,pokazat ce sezona,a djeci kluba neka je Bog na pomoci..pozdrav forumasi

milson
Kontakt:

Post Postao/la milson » 27 feb 2015, 23:23

Ima li neko informaciju sta se dogadja sa Mujica i Siranovica? Ostaju li kod vas ili ce u posavinu?

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 feb 2015, 23:52

Sutra ce se znati definitivno sto se njih dvojice tice.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 feb 2015, 09:24

Ekipa i strucni stab Radnickog krenuli su za Mostar gdje ce sutra odigrati posljednji pripremni mec pred pocetak nastavka proljetnog dijela prvenstva narednog vikenda.Sutrasnji domacin Radnickom je ekipa Branitelja. Sretno u GENERALCI :)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 feb 2015, 11:44

Sretan put ekipi i da pobjede i da se vrate jači.
Drago mi je da je Zoom opet aktivan oko kluba, takvih ljudi treba što više. :thumbup: :thumbup:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 feb 2015, 12:16

Pozdrav iz Jablanice...za sat vremena stizemo u najljepsi grad na svijetu :D

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 28 feb 2015, 12:28

Zoom088 je napisao/la:Pozdrav iz Jablanice...za sat vremena stizemo u najljepsi grad na svijetu :D

Obrisi telefon, umastio ti se od janjetine :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 feb 2015, 21:39

Ma to je bilo u tranzitu. Ne jedem jagnjetinu :P

Danas odradjen trening, a utakmica s Braniteljem je sutra u 14.00 sati.

Bicete uredno informisani o toku utakmice ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 feb 2015, 22:11

Otkud Akif Tokić u ekipi? Nije on kvalitet ni za klupu, moje mišljenje.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 28 feb 2015, 23:54

otkud zulic u zvijezdi i ordagic haris.obojica bili kod nas.ljudi puno je pitanja na koja odgovor tacan ne mozemo dati.otkud delija na gostovanjima 5000.to znaci 100 buseva.otkud grobari u parizu na zavrsnici kosarkaskog final four-a 10 rentanih aviona po preko 150 mjesta.sve sami grobari.otkud red army u prvoj ligi prejaki strahota,beton.u premier ligi ispod svih nivoa.otkud fukara onako malo.otkud dzana u radnickom ne igra u makar olimpiku,otkud lugi drugi golman u banovicima,a ne brani makar u slaviji itd itd itd itd itd itd.u svakom poslu ima gresaka,a znate i sami koga cete pitati za to.dodjete lijepo tamo do stadiona i pitate de mi recite nesto vise o ovome,ako oni kazu ne mozemo ili ne zelimo ili necemo to je opet odgovor.znaci sto god se moze iznijeti u javnost iznosi se

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 01 mar 2015, 00:52

agalo je napisao/la:otkud zulic u zvijezdi i ordagic haris.obojica bili kod nas.ljudi puno je pitanja na koja odgovor tacan ne mozemo dati.otkud delija na gostovanjima 5000.to znaci 100 buseva.otkud grobari u parizu na zavrsnici kosarkaskog final four-a 10 rentanih aviona po preko 150 mjesta.sve sami grobari.otkud red army u prvoj ligi prejaki strahota,beton.u premier ligi ispod svih nivoa.otkud fukara onako malo.otkud dzana u radnickom ne igra u makar olimpiku,otkud lugi drugi golman u banovicima,a ne brani makar u slaviji itd itd itd itd itd itd.u svakom poslu ima gresaka,a znate i sami koga cete pitati za to.dodjete lijepo tamo do stadiona i pitate de mi recite nesto vise o ovome,ako oni kazu ne mozemo ili ne zelimo ili necemo to je opet odgovor.znaci sto god se moze iznijeti u javnost iznosi se
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Daj AGA pošalji te robe očiju ti :crazy: jel to nešto novo,neki mix il si ti stvarno............................................................. :zviz:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 mar 2015, 01:09

Kako bolan ne moze Tokic biti ni na klupi???

Pa on je nase dijete!!!! Kako se usudjujes???

Puracic4life, reci mu ti ako meni ne vjeruje!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 mar 2015, 14:14

Pocela utakmica u Mostaru.
10. minut 0-0. Bez vecih prilika za sada.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 mar 2015, 14:23

20. minut, Branitelj konkretnija ekipa na terenu. Jos uvijek je 0-0

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 mar 2015, 14:56

Zavrseno prvo poluvrijeme, 0-0.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.