e a nisi upravu... jer ako bih dobije bezvizni rezim ja prvi cu skupljati pare da odem na utakmicu arsenala pa jednom u zivotu jednom ... toliko da ne kazes da ih bodrimo preko TV-a i za tvoj info idem i na skoro svaku tekmu celika ...Željovac je napisao/la:Pa eto, bodrite svoje klubove cijeli život pred TV-om!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Nogometasi Arsenala su dovoljno rekli koliko je mocna Barca ! Nije rijec o Messiju , on je produkt i nakaza onog sto ostatak tima zacrta !On je genijalan ali ima tu jos 10 momaka pored njega ! Prica kruzi da nemaju Messija nebi bilo ovako jaki ! Da su babi muda bila bi deda !Da Real nema Ronalda nebi imali cime hodat !itd itd , svaki tim ima nesto svoje ! Vama Fabregas nemoze biti Messi , samo vam moze biti Barcin Xavi ! Vase ozlijede su uzrok vasih igraca a ne ostre igre ! Obe utakmice su bile korektne bez puno faulova ! U tom segmentu ste jedino dominirali do duse !Vasi standardni bez RVP jer on neigra citavu sezonu su ; Arshavin , Cesc , Gallas i Song (koji se tek ustalio) !
Barca isto tolliko prvotimaca nije imala Ibro m Andres , Puyol , Pique i Henry koji jednostavno nije zelio igrati !
Te vadione su za malu djecu !Bez Messija ili sa njim Barca je za klasu jaca ekipa od Arsenala !Furate lijep fudbal a od toga nismo vidjeli bukvalno ni 1 minutu od 180 min ! Lahko je igrati u EPL lijepo protiv ekipa poput portsmuta , birminghama gdje su sve mesari koji samo znaju trcat ! U Spaniji svaka ekipa iole zna nesto igrati , znaju smiriti , stati na loptu , a u Eng sve se svodi na nabijanje u 16 ! Ne kazem da je spansak liga jaca ali je mnogo , mnogo tehnicki bolja i atraktivnija !Arsenalu puno srece u nastravku EPl.a !
Barca isto tolliko prvotimaca nije imala Ibro m Andres , Puyol , Pique i Henry koji jednostavno nije zelio igrati !
Te vadione su za malu djecu !Bez Messija ili sa njim Barca je za klasu jaca ekipa od Arsenala !Furate lijep fudbal a od toga nismo vidjeli bukvalno ni 1 minutu od 180 min ! Lahko je igrati u EPL lijepo protiv ekipa poput portsmuta , birminghama gdje su sve mesari koji samo znaju trcat ! U Spaniji svaka ekipa iole zna nesto igrati , znaju smiriti , stati na loptu , a u Eng sve se svodi na nabijanje u 16 ! Ne kazem da je spansak liga jaca ali je mnogo , mnogo tehnicki bolja i atraktivnija !Arsenalu puno srece u nastravku EPl.a !
Stvarno ne bih da se niko uvrijedi, ali ta jedna tekma koju odeš za cijeli život nije dovoljna da ti budeš navijač Arsenala. Simpatiziranje razumijem, ali ovo poistovjećivanje tipa "Nas zeza Wenger" ili "Mi ćemo nakantat' United" je stvarno urnebesno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
mene isto nervira kad klub koji su vidjeli samo na tv zovu svojimŽeljovac je napisao/la:Stvarno ne bih da se niko uvrijedi, ali ta jedna tekma koju odeš za cijeli život nije dovoljna da ti budeš navijač Arsenala. Simpatiziranje razumijem, ali ovo poistovjećivanje tipa "Nas zeza Wenger" ili "Mi ćemo nakantat' United" je stvarno urnebesno!

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
e ja cu onda godisnje na jednu otici tako da se za 30 godina skupi 30 utakmica
...
@andres i ranije si pokazivao znake bjesnila i sljepila tako da molim te suti ... cuj sa messijem i bez njega isto... jarane kako pa kad je messi jedini imao prave prilike ako izostavis sut maxwella ... kada je messi sam sve radio od polovine terena .... onda mozes li mi ti reci koliko je puta u dvije utakmice pao sergio??? pa covjek je bukvalno vise bio na zemlji nego sto je igrao.. barca pobjedila i bolja je ali bez messia bar ovu utakmicu ne bi dobili cak i da su igrali i puyol i ibrahimovic i pique ...

@andres i ranije si pokazivao znake bjesnila i sljepila tako da molim te suti ... cuj sa messijem i bez njega isto... jarane kako pa kad je messi jedini imao prave prilike ako izostavis sut maxwella ... kada je messi sam sve radio od polovine terena .... onda mozes li mi ti reci koliko je puta u dvije utakmice pao sergio??? pa covjek je bukvalno vise bio na zemlji nego sto je igrao.. barca pobjedila i bolja je ali bez messia bar ovu utakmicu ne bi dobili cak i da su igrali i puyol i ibrahimovic i pique ...
samo se tjesite da bi nas bez messija podjedili... al da, arsenal jos necemo vidjet sa peharom...sin3x je napisao/la:e ja cu onda godisnje na jednu otici tako da se za 30 godina skupi 30 utakmica...
ko se tjesi , cinjenice su to ... u ovoj utakmici koju sam ja gledao arsenal nije nesto dobro odigrao ali nije ni barca nego je messi odlicno odigrao ... nego niko nije od celika i messi ce se jednom povrijediti pa ces vidjeti ko je bio upravu kad budu neke jace utakmice bez messija ...addebisi je napisao/la:samo se tjesite da bi nas bez messija podjedili... al da, arsenal jos necemo vidjet sa peharom...sin3x je napisao/la:e ja cu onda godisnje na jednu otici tako da se za 30 godina skupi 30 utakmica...
- WindOfChange
- Kontakt:
. Barcelona bez Messija nije ista Barcelona . Ne kažem da je nema, samo je dosta slabija . Prva utakmica je pokazala dosta, nakon izmjene , gdje je upravo izašao Messi i Ibrahimović - Arsenal je izjednačio . A da toga nije bilo, vjerujem da bi Barcelona i tada svršila stvari . Svejedno mi je, oba kluba igraju prelijep fudbal . Realno, bez diskusije .
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
Drug pomiri se sa cinjenicom Messi je dio Barce , on nije Dosao sa Marsa i kupila ga Barca , on je dio tima od 10-te godine ! Htio ili ne , on je Barca . Ovaj put pokopao vas je on , prije je to Ibro , kako god on je Barcin igrac i nicij drugi.To je kao da ja tebi kazem : Da vam nije usao Teo u 1 tekmi nebiste imali sta trazit u uzvratu !
Messi je dio Barce , danas je on poludio , drugi put to mozda bude Iniesta , Ibro , Pedro , Puyol itd itd !
btw: on je malo precesto lud al haj
Messi je dio Barce , danas je on poludio , drugi put to mozda bude Iniesta , Ibro , Pedro , Puyol itd itd !

svi su se pomirli da je dio barce to je ok ali ni u prvoj utakmici ibro nebi dao gol da nije bilo messia jer da je igrao neki slabiji igrac nebi igraci arsenala toliko njega cuvali jer se on prakticki nije ni vidio u prvoj utakmici tako da je on veoma bitan faktor cak i kada nema svoj dan... i koliko igraca dodje u barcu sa 10 godina pa ne postano ono sto je on ...Andres je napisao/la:Drug pomiri se sa cinjenicom Messi je dio Barce , on nije Dosao sa Marsa i kupila ga Barca , on je dio tima od 10-te godine ! Htio ili ne , on je Barca . Ovaj put pokopao vas je on , prije je to Ibro , kako god on je Barcin igrac i nicij drugi.To je kao da ja tebi kazem : Da vam nije usao Teo u 1 tekmi nebiste imali sta trazit u uzvratu !
tacno, i znam da je tako... al vjeruj kompletna barca bez messija opet je prejaka a ne kao sto si prije pisao da su nebitni i prosjecni igraci. shvatam mozda je to neki izljev tuge i teznje ka jakom arsenalu i ja se nadam da ce wenger uspjeti u svojoj nakani i politici.. jer, svaki klub ima pojedinca koji se izdvaja koji znaci nesto vise timu, tako je i arsenalu bitan cesc kojeg nazalost nije bilo veceras, kao sto nije bilo ni rvp, arshavina, gallasa, inieste, ibre, puyola, pique sa druge strane, al kazem ti barca je prejaka i sa i bez messija... pogledaj vecerasnju statistikusin3x je napisao/la:ko se tjesi , cinjenice su to ... u ovoj utakmici koju sam ja gledao arsenal nije nesto dobro odigrao ali nije ni barca nego je messi odlicno odigrao ... nego niko nije od celika i messi ce se jednom povrijediti pa ces vidjeti ko je bio upravu kad budu neke jace utakmice bez messija ...addebisi je napisao/la:samo se tjesite da bi nas bez messija podjedili... al da, arsenal jos necemo vidjet sa peharom...sin3x je napisao/la:e ja cu onda godisnje na jednu otici tako da se za 30 godina skupi 30 utakmica...
i vidjet ces kakvu je utakmicu xavi imao, pa jedan keita koji je igrao na neprirodnoj poziciji, jedan alves koji dobi nadimak alexa - tenk od strane marijana... na kraju opet sve se svodi na messija koji je naravno najbitniji igrac barce ali i on sam je dio barcelone dio kluba kao sto su skauti koji su ga pronasli kao treneri koji te spremaju i fizicki i psihicki, gledajuci i sve to ostalo ak dajes primjer povrijedjenih igraca arsenala shvatit ces da je barca i u tom segmentu jaca jer stvarno su bezazlene povrede bile igraca arsenala, ne samo fizicki nego i psihiicki... na kraju hvala i wengeru sto je i dalje tezio ka istom fudbalu koji gaji godinama i priustio nam ovakvu tekmu da uzivamo... ali realno barca zasluzeno ide dalje i sa i bez svih svojih igraca... poz
realno jarane bez messija nisu imali sut u okvir gola osim maxwella... xavi je dobar nista nisam rekao protiv toga ali reci mi kako bi dali gol da je messi bio povrijedjen??? ovo nije nikakvo vadjenje ili neka sranje barca je bolja ali reci da messi nije toliki faktor igri barce je prosto glupo ... svakom igracu je lakse kada zna i kad ne ide uvijek tu ima neki igrac koji svojim jednim potezom rijesi sve i svaka ekipa ima to ima i arsenal ali nekako messi najvise puta to radi najkonstantniji je u tome uz naravno dobre partije kad i svi odlicno igraju ...
Demonstracija snage Barce bez Messija , ibrahimovica i Inieste ti je utakmica sa Interom na Camp Nou !
2:0 , hladno gdje je bukvalno nogom pregazem Inter ! Barca moze bez svakog igraca ! Inter nije smjesna ekipa ipak su oni u obe utakmice dobili Chelsea , isti Chelsea koji je najjaci klub u Eng !
2:0 , hladno gdje je bukvalno nogom pregazem Inter ! Barca moze bez svakog igraca ! Inter nije smjesna ekipa ipak su oni u obe utakmice dobili Chelsea , isti Chelsea koji je najjaci klub u Eng !
- ChelseaFann11
- Kontakt:
sta fali buraz tome..ako vam to smeta nemojte komentarisati..svako ima svog simpatizera pored klubova iz nase lige..isto tako i moj stari pa nadalje..a sto se tice toga gore.."nas venger zeza" i tako to...to je vec opsjednutost prema klubu xDŽeljoman je napisao/la:mene isto nervira kad klub koji su vidjeli samo na tv zovu svojimŽeljovac je napisao/la:Stvarno ne bih da se niko uvrijedi, ali ta jedna tekma koju odeš za cijeli život nije dovoljna da ti budeš navijač Arsenala. Simpatiziranje razumijem, ali ovo poistovjećivanje tipa "Nas zeza Wenger" ili "Mi ćemo nakantat' United" je stvarno urnebesno!![]()
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
- WindOfChange
- Kontakt:
. Izvini, ali mislim da si se u jednoj rečenici prešao . Primjetih, "Barca može bez svakog igrača", to bi ti kao značilo, dajte nam bilo kojih jedanaest, nebitno odakle .. mi se zovemo Barcelona i mi zato možemo sve .Andres je napisao/la:Demonstracija snage Barce bez Messija , ibrahimovica i Inieste ti je utakmica sa Interom na Camp Nou !

U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
budimo realni nije ni asenal bez bendtnera iamo udarac u okvir, u obje tekme ako izuzmemo penal. tako da...sin3x je napisao/la:realno jarane bez messija nisu imali sut u okvir gola osim maxwella... xavi je dobar nista nisam rekao protiv toga ali reci mi kako bi dali gol da je messi bio povrijedjen??? ovo nije nikakvo vadjenje ili neka sranje barca je bolja ali reci da messi nije toliki faktor igri barce je prosto glupo ... svakom igracu je lakse kada zna i kad ne ide uvijek tu ima neki igrac koji svojim jednim potezom rijesi sve i svaka ekipa ima to ima i arsenal ali nekako messi najvise puta to radi najkonstantniji je u tome uz naravno dobre partije kad i svi odlicno igraju ...
@vindofčejndž, pretpostavljam da je mislio da barca moze bez bilo kojeg pojedinca iz sastava da igra, ili vise njih kao sto je slucaj veceras bilo.
ja sam veceras vidio demonstraciju sile i to ne xavia sa svojim ubitacnim dodavanjima,ne pedra ili bojana nego messija... u vecerasnjoj utakmici da on nije igrao barca nebi imala sut u okvir gola iako su odigrali dobro u veznom redu i nisu dali arsenalu da igra... znaci bukvalno pregazen inter koji je pobijedio chelskog koji je bolji od arsenala znaci to su negdje 3-4 klase da je barca bolja a zasto onda nisu pustili igrace arsenala da igraju ako je arsenal na rangu valladolida pa su ih mogli i pustiti da rade dodavanja ili sta ja znam vec... barca je bolja ali ne za 3-4 klase... znaci : messi igra u barci OK,
barca bolja od arsenala OK,
barca bez messia isto kao barca sa messijem NE.... ovdje vezni red barce nije ni morao igrati bitno je bilo da ima golman i odbrana i dodaj messiju
eto tako je bilo...
barca bolja od arsenala OK,
barca bez messia isto kao barca sa messijem NE.... ovdje vezni red barce nije ni morao igrati bitno je bilo da ima golman i odbrana i dodaj messiju

tacno da veceras nije puno igraca prijetilo arsenalo, pedro jednom sam pred go nakon brzo izvedenog faula, jos dva puta pokusao lose, alves jednom iz slobodnog i to je koliko se ja sjecam, medjutim gledajuci barcu znam kako igraju i drugacija je igra naravno kada je messi tu... medjutim kad ga nema vise sansi imaju ostali igraci i potpuno je drugaciji pristup igri, to je apsurd sto kazes... messi daje dimenziju vise barci kada igra ali barca i bez messija ima igru. razmisli i vidjet ces da je tako... vidio si na emiratesu da je bio potpuno drugi pristup igre barce i messi ja manje sam pokusavao i nije se toliko isticao a odigrali smo 3 puta bolje utakmicu nego veceras... tacno je da bi veceras drugacije bilo bez messija jer ni u barci nije bilo gotovo glavnih igraca i cak nismo imali klasicnog napadaca...sin3x je napisao/la:realno jarane bez messija nisu imali sut u okvir gola osim maxwella... xavi je dobar nista nisam rekao protiv toga ali reci mi kako bi dali gol da je messi bio povrijedjen??? ovo nije nikakvo vadjenje ili neka sranje barca je bolja ali reci da messi nije toliki faktor igri barce je prosto glupo ... svakom igracu je lakse kada zna i kad ne ide uvijek tu ima neki igrac koji svojim jednim potezom rijesi sve i svaka ekipa ima to ima i arsenal ali nekako messi najvise puta to radi najkonstantniji je u tome uz naravno dobre partije kad i svi odlicno igraju ...
ne znam da li si gledao ali prije dva gola u primeri protiv mallorce messi nije igrao od pocetka ali tad smo opet odigrali poluvrijeme bez njega bolje nego drugo sanjim, to je samo jedan od primjera

pozzz
da tako je ali tu je isto bio walcott koji mu je nastimao onu priliku dok je messi sam sebi skoro sve nastimao.. da je bio rvp ili sta ja znam koji spic iole dobar ono bi dao dok da je na messievom mjestu bio neko drugi ne vjerujem da bi i jedan gol dao ...Wolverine je napisao/la:budimo realni nije ni asenal bez bendtnera iamo udarac u okvir, u obje tekme ako izuzmemo penal. tako da...sin3x je napisao/la:realno jarane bez messija nisu imali sut u okvir gola osim maxwella... xavi je dobar nista nisam rekao protiv toga ali reci mi kako bi dali gol da je messi bio povrijedjen??? ovo nije nikakvo vadjenje ili neka sranje barca je bolja ali reci da messi nije toliki faktor igri barce je prosto glupo ... svakom igracu je lakse kada zna i kad ne ide uvijek tu ima neki igrac koji svojim jednim potezom rijesi sve i svaka ekipa ima to ima i arsenal ali nekako messi najvise puta to radi najkonstantniji je u tome uz naravno dobre partije kad i svi odlicno igraju ...
@vindofčejndž, pretpostavljam da je mislio da barca moze bez bilo kojeg pojedinca iz sastava da igra, ili vise njih kao sto je slucaj veceras bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.