Živio tebra akobogda da se sretnemo u finalu kupa pa da napravimo spektakl. Puno sreće i vama do titulebelosevic28 je napisao/la:Rodjeni, sretno u nastavku prvenstva, do Evrope aBdSportski pozz iz Sa.

Živio tebra akobogda da se sretnemo u finalu kupa pa da napravimo spektakl. Puno sreće i vama do titulebelosevic28 je napisao/la:Rodjeni, sretno u nastavku prvenstva, do Evrope aBdSportski pozz iz Sa.
Hvala brate, aa bas bi bila ludnica kako na terenu, tako i na tribini, nama titula u prvenstvu, vama Evropa kroz Kup, i svi sretni. PozzCernica je napisao/la:Živio tebra akobogda da se sretnemo u finalu kupa pa da napravimo spektakl. Puno sreće i vama do titulebelosevic28 je napisao/la:Rodjeni, sretno u nastavku prvenstva, do Evrope aBdSportski pozz iz Sa.
![]()
Ovo mi zvuči dosta optimistično. Sve se radi u skladu sa ranije usvojenim planovima. Kao što je i Mrkva rekao, Velež je tek u posljednje 4 godine počeo ličiti na pravi klub.rodjenisa je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3662-rodjeni-rodjen ... ovima.html
Evo malo pogledajte i poslusajte
bas tako, koliko god se nekom iz raznorazni razloga nesvidjali pojedinci u upravi, vidljivo je da se svake godine napreduje, kako na ekonomskom tako i na sportskom i infrastrukturnom planu.. kako mrkva rece sljedece sezone ide krov na tribine pa onda do sezone 16/17 i reflektori! korak po korak, protegni se koliko mozes a da se nezaduzujes i bit ce sve to polako uredu.. mada neznam jesamli ja jedini to upratio ili je jos neko, kako mrkva i tana pricaju o radovima djeluje koda u upravi imaju neke druge planove za stadion, koda najradije nebi ulagali vise u vrapcice nego negdje drugo! e sad jeli u planu izgradnja novog stadiona u sjevernom i povratak lokaciji sa samog pocetka kluba ili devre sa povratkom pod BB, kako god bilo izgleda da se nesto kuha!!!? a kad se u kazanu nesto krcka bude stagod i za pokusat!AlemC85 je napisao/la:Ovo mi zvuči dosta optimistično. Sve se radi u skladu sa ranije usvojenim planovima. Kao što je i Mrkva rekao, Velež je tek u posljednje 4 godine počeo ličiti na pravi klub.rodjenisa je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3662-rodjeni-rodjen ... ovima.html
Da je bilo volje, Velež bi se još 1996 vratio na BB. Sada je kasno za to. Uloženi su fini novci u Vrapčiće, a za Sjeverni Logor trebaju ogroman sredstva ako se ne varam 20 miliona KM bi košta stadion, a odakle?mikki21 je napisao/la:bas tako, koliko god se nekom iz raznorazni razloga nesvidjali pojedinci u upravi, vidljivo je da se svake godine napreduje, kako na ekonomskom tako i na sportskom i infrastrukturnom planu.. kako mrkva rece sljedece sezone ide krov na tribine pa onda do sezone 16/17 i reflektori! korak po korak, protegni se koliko mozes a da se nezaduzujes i bit ce sve to polako uredu.. mada neznam jesamli ja jedini to upratio ili je jos neko, kako mrkva i tana pricaju o radovima djeluje koda u upravi imaju neke druge planove za stadion, koda najradije nebi ulagali vise u vrapcice nego negdje drugo! e sad jeli u planu izgradnja novog stadiona u sjevernom i povratak lokaciji sa samog pocetka kluba ili devre sa povratkom pod BB, kako god bilo izgleda da se nesto kuha!!!? a kad se u kazanu nesto krcka bude stagod i za pokusat!AlemC85 je napisao/la:Ovo mi zvuči dosta optimistično. Sve se radi u skladu sa ranije usvojenim planovima. Kao što je i Mrkva rekao, Velež je tek u posljednje 4 godine počeo ličiti na pravi klub.rodjenisa je napisao/la:http://rtm.ba/sport/3662-rodjeni-rodjen ... ovima.html
FaraonTM je napisao/la:Da vam zaželim sreću u nastavku prvenstva i da uzmete taj kup i odete u Europu jer zaslužujete to![]()
Cernica je napisao/la:HAJMO SVI ZAJEDNO
[youtube][/youtube]
Popio sam šleper leksa za ovih 20 godinaAdma je napisao/la:E vrijeme je da pocnemo ponovo. Pripremite tableta i svega
Brate, dobit ćeš kamenac u bubregu od tolike vode.Cernica je napisao/la:Popio sam šleper leksa za ovih 20 godinaAdma je napisao/la:E vrijeme je da pocnemo ponovo. Pripremite tableta i svega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.