Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
Ne sviđa mi se to, ako nije 100% tacno.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
Neki mi djeluju baš sigurni, a možda samo djeluju.belosevic28 je napisao/la:Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
NIko sretniji od mene ako je takomiden je napisao/la:Neki mi djeluju baš sigurni, a možda samo djeluju.belosevic28 je napisao/la:Nagadzanja kao i nasa na ovom forumumiden je napisao/la:Ne znam jestel primjetili, po nekim stranicama i pojedincima na fb, Miske je ''naš''.
xbox je napisao/la:Ove razne stranice vise cine stetu nego korist,lupetaju gluposti. Dva dana cekanja na Misketa ucrvo sam se,vala popusta me euforija ali i dalje sam optimista.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja tebi dajem jos par sati fore da popravis ponudu,pa ne dolazi nam...da ne kazem ko..nukleusmember je napisao/la:e"o ja pasha,u rtuka protiv borca?tribina po sopstvenom izboru?socrates je napisao/la:Ko god hoce da baci opkladu da je zavrseno??,josh ti dajem 7 dana fore
![]()
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.