FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Inter prvi polufinalista.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
rutinski odradjen posao u obje tekme i zasluzen prolaz u semifinal.... Nema sta sad samo cilj FINAL......I pokazati da Inter ima ekipu za sami vrh evropskog fudbala....
Molim pojedine da ne zabusavaju.
..
Molim pojedine da ne zabusavaju.
..
daffy je napisao/la:djaba vam i da osvojite ligu prvaka kada vam ne gine Serie C. realno..

za tekmu bih rekao samo 1-0 ipak smo dali go u 6 min i trebalo je do kraja jos nesto utrpat,pogotovo s igracem vise...nista sad protiv barce samo fanaticno...kad se male ruke sloze,sve se moze sve se moze

Realno gledajuci, nemate sta traziti protiv Barce, ali ono realno...al eto. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bilo ih je jos koi nisu imali sta trazit protiv protivnika pa su prolazili,realnoAdinjo je napisao/la:Realno gledajuci, nemate sta traziti protiv Barce, ali ono realno...al eto.

Nemoze nam niko nista,jaci smo od sudbine mogu samo da nam ..... oni sto nas ne vole

- juzni vjetar!
- Kontakt:
51%-49% za barcu i to samo radi Messia jer on pravi razliku inace Inter je 2 najjaci svjetski klub poslije barce steta da se moraju u polufinalu sastati 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Imp je napisao/la:bilo ih je jos koi nisu imali sta trazit protiv protivnika pa su prolazili,realnoAdinjo je napisao/la:Realno gledajuci, nemate sta traziti protiv Barce, ali ono realno...al eto.ako tebi srce tuce samo zato da inter izgubi nemora znacit da ce inter izgubit...
Nemoze nam niko nista,jaci smo od sudbine mogu samo da nam ..... oni sto nas ne vole![]()
Jbg sad, ja pricam sad relano, nista drugo ozbiljno ti kazem. A eto ti budi covjek pa reci drugo. Drugo je sto si ti interista i nadas se pobjedi, normalno da ces, sto i respetkujem, ali ne vjerujem da mozete sta uraditi.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
iskreno da ti odgovorim...kad smo izvukli chelsi,rekao sam,kud bas on...sam sam sebi rekao,jaci su,al sam i rekao ja cu budan sanjatiAdinjo je napisao/la:Imp je napisao/la:bilo ih je jos koi nisu imali sta trazit protiv protivnika pa su prolazili,realnoAdinjo je napisao/la:Realno gledajuci, nemate sta traziti protiv Barce, ali ono realno...al eto.ako tebi srce tuce samo zato da inter izgubi nemora znacit da ce inter izgubit...
Nemoze nam niko nista,jaci smo od sudbine mogu samo da nam ..... oni sto nas ne vole![]()
Jbg sad, ja pricam sad relano, nista drugo ozbiljno ti kazem. A eto ti budi covjek pa reci drugo. Drugo je sto si ti interista i nadas se pobjedi, normalno da ces, sto i respetkujem, ali ne vjerujem da mozete sta uraditi.

ponosno cemo ovo odradit, kakvi smo od 1908 pa do danas

Normalno Barca je favorit protiv bilo koga, jednostavno igraju ''atomski'' najbolje, najleprsavije ali isto tako sam siguran da jedino odbrana Intera moze donekle ustopat Messija...kako god SPEKTAKL JE ZAGARANTOVAN
NEMA PREDAJE

Po meni sanse su 70-30 za Barcu. **** Inter koji CSKA nemože zabiti više od 1 gol, a Barca kanta Arsenala. 

Izvini, ali ovo je jako glup komentar!Mrgood je napisao/la:Po meni sanse su 70-30 za Barcu. ****š Inter koji CSKA nemože zabiti više od 1 gol, a Barca kanta Arsenala.
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
inter je na posten nacin prosao chelsea (klub koji trenutno zauzima prvo mjesto u najjacoj ligi svijeta engleskoj.) u LP za razliku od barcelone kojoj je prosle sezone protiv chelsea pomogao sudija.. to svi znaju nez kako sad mogu pricati bajke da inter ima male sanse..tako su svi govorili i protiv chelsea pa znamo kako je bilo...jeste da je sad messi u top formi i bas se naostrio ali mourinho sigurno ima nesto za njega
)))

U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- WindOfChange
- Kontakt:
. Pošteno . Mourinho je čovjek koji može ubiti taktikom 20 velikih Barceloni . Može savladati bilo koga . Kao trener, kao taktičar - neprevaziđen je .blue 18 je napisao/la:inter je na posten nacin prosao chelsea (klub koji trenutno zauzima prvo mjesto u najjacoj ligi svijeta engleskoj.) u LP za razliku od barcelone kojoj je prosle sezone protiv chelsea pomogao sudija.. to svi znaju nez kako sad mogu pricati bajke da inter ima male sanse..tako su svi govorili i protiv chelsea pa znamo kako je bilo...jeste da je sad messi u top formi i bas se naostrio ali mourinho sigurno ima nesto za njega)))
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
barca je vec jednom pukla intera ove sezone, i to bez messija i ibrahimovica. pa ti skontaj kako bi bilo kad dodas najboljeg igraca na svijetu i jednog od najboljih napadaca.blue 18 je napisao/la:inter je na posten nacin prosao chelsea (klub koji trenutno zauzima prvo mjesto u najjacoj ligi svijeta engleskoj.) u LP za razliku od barcelone kojoj je prosle sezone protiv chelsea pomogao sudija.. to svi znaju nez kako sad mogu pricati bajke da inter ima male sanse..tako su svi govorili i protiv chelsea pa znamo kako je bilo...jeste da je sad messi u top formi i bas se naostrio ali mourinho sigurno ima nesto za njega)))
Navijac sam Barce ali Inter je po meni isuvise nezgodna ekipa ! Jaki su na svim pozicijama , imaju strasnog trenera !
Prednost kao i uvjke je na strani Barce , ali nista netreba unapriejd predvidjati niti govoriti ! Po meni Finale prije finala !
btw: gdje se igra prva tekma ????
Prednost kao i uvjke je na strani Barce , ali nista netreba unapriejd predvidjati niti govoriti ! Po meni Finale prije finala !
btw: gdje se igra prva tekma ????
Barselona mozda jeste na papiru balgi favorit,al trenutna igra Intera me potsjeca na one igre sto osvajaju Ligu Prvaka..one igra na rezutat,sto je inter najbolje pokazao u ove 2 tekme protiv Celzija i Cska(posebno protiv celzija)...prve tekme na svom terenu je odigrao solidno,a u revansima Inter je fenomenalno odigrao...pametno...!!!!
Zamal da zaboravim...cestitke na prolazu u polufinale...lijep uspijeh
heh
Zamal da zaboravim...cestitke na prolazu u polufinale...lijep uspijeh

Prva tekma igra se u Milanu. Inter je vrlo jaka i cvrsta ekipa, samo protiv Barce male sanse ima, Barca je jednostavno ekipa sa druge planete.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
51%/49% za barcu 

La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Al je i Mourinho sa druge planete, uglavnom bit ce gusto.....Romariooo je napisao/la:Prva tekma igra se u Milanu. Inter je vrlo jaka i cvrsta ekipa, samo protiv Barce male sanse ima, Barca je jednostavno ekipa sa druge planete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.