FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Auu kakvu kisu za sutra najavljuju,tamam je teren bio sredjen za sutra,al ce ga nova kisa skroz pokvariti.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A SUTRA...

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
sutra Benko gleda Benku

I to baš oko 1h kiša.rasta1922 je napisao/la:Auu kakvu kisu za sutra najavljuju,tamam je teren bio sredjen za sutra,al ce ga nova kisa skroz pokvariti.
Das Ist Walter
@Zmaj, ne slazem se.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
kisa ponovo pada u Gradačcu mogao bih se sutra ocekivat vaterpolo
za Misketa mene iskreno zaboliiii ..
ako dodje super, ako ne dodje opet super! imamo fenomenalan tim i on nam ne bi donio nista osim tog marketinga
padalo,puhalo,grmilo,sijevalo... SVI U GRADACAC
ako dodje super, ako ne dodje opet super! imamo fenomenalan tim i on nam ne bi donio nista osim tog marketinga
padalo,puhalo,grmilo,sijevalo... SVI U GRADACAC
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pozdravljam navijace FKS.I sve drage goste.
-
- Kontakt:
e"o ja pasha,u rtuka protiv borca?tribina po sopstvenom izboru?socrates je napisao/la:Ko god hoce da baci opkladu da je zavrseno??

VVVBK
meni Allaha mi milostivog rekose da su ostali jos neki detalji u ugovoru i da ce za nas igrat e sada hajd misli sta kako hocel se ostat na tom kolosjeku trebalo bi se veceras znat dal ce pristat ili ne
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bitno je ko ti je rekao
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo nas neko zajebava sa ovim,te sinoc,te veceras,da nas smori da na oci ne vidimo u subotu kada treba put Gradačca

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Kratki rezime pred početak prvenstva i sutrašnju utakmicu.
Mnogo pozitivnih stvari se dešavalo u klubu, navesti ću ih.
- Leon Benko - Pojačanje
(Isti produžio zbog neigranja)
- Mehmed Alispahić - Pojačanje
- Edin Rustemović (po svemu viđenom, po reakciji nas navijača izgleda
)
- Marko Mihojević - (Moglo bi se reći naše najveće pojačanje, mlad, dobar, perspektivan)
- Amer Dupovac (transfer) - Očekivano i moglo bi se reći odlično odrađen posao (Da je ostao, samo bi stagnirao, a to nam nije potrebno, neka ide vani, neka se malo opari)
- Turkish Airlines - Sponzor (Kapa do poda, upravi i svim koji su uspjeli nagovoriti tako veliku kompaniju da nam bude generalni sponzor) -
- Pripreme u Antaliji su protekle u najboljem redu, izuzev one povrede Cimirota, al' dobro je sve hvala Bogu, u punom je trenažnom procesu.
- Zadržana je okosnica ekipe, odličan trener, odlična uprava, odlični igrači.
Jedino nam nešto nedostaje u maju, hmm. Al' biće aBd. Samo jako. Sutra očekujem pobjedu, rezultat 0:2 (Velkoski, Benko)
- Leon Benko - Pojačanje

- Mehmed Alispahić - Pojačanje

- Edin Rustemović (po svemu viđenom, po reakciji nas navijača izgleda

- Marko Mihojević - (Moglo bi se reći naše najveće pojačanje, mlad, dobar, perspektivan)

- Amer Dupovac (transfer) - Očekivano i moglo bi se reći odlično odrađen posao (Da je ostao, samo bi stagnirao, a to nam nije potrebno, neka ide vani, neka se malo opari)

- Turkish Airlines - Sponzor (Kapa do poda, upravi i svim koji su uspjeli nagovoriti tako veliku kompaniju da nam bude generalni sponzor) -

- Pripreme u Antaliji su protekle u najboljem redu, izuzev one povrede Cimirota, al' dobro je sve hvala Bogu, u punom je trenažnom procesu.

- Zadržana je okosnica ekipe, odličan trener, odlična uprava, odlični igrači.

Jedino nam nešto nedostaje u maju, hmm. Al' biće aBd. Samo jako. Sutra očekujem pobjedu, rezultat 0:2 (Velkoski, Benko)

4.10.2009
MortemHz je napisao/la:Bitno je ko ti je rekao
jbg cijeli grad bruji o tome jbg postali smo centar desavanja u zadnje vrijeme A sto se tice tekme ima ko mislit o njoj a to suMeho i igraci a nase je da poderemo grla i damo podsku voljenom klubu dosao ili ne Miske nas ceka ako bog da ZLATO PROLJECE I JOS ZLATNIJE LJETO nebi me cudilo da ode Krste a dodje Zlatan Muslimovic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- moustapha
- Kontakt:
- prasovic89
- Kontakt:
Taman prebaci na FACE kad CDmoustapha je napisao/la:Dino Selimović večeras uživo u CD-u! Face TV!

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
u koliko*moustapha je napisao/la:Dino Selimović večeras uživo u CD-u! Face TV!
u koliko?moustapha je napisao/la:Dino Selimović večeras uživo u CD-u! Face TV!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mozda i Misketa dovede,bice kolaps u dezurnim apotekama 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja bi još samo dodao:Hedg je napisao/la:Kratki rezime pred početak prvenstva i sutrašnju utakmicu.
- Leon Benko - Pojačanje(Isti produžio zbog neigranja)
![]()
- Mehmed Alispahić - Pojačanje![]()
- Edin Rustemović (po svemu viđenom, po reakciji nas navijača izgleda)
- Marko Mihojević - (Moglo bi se reći naše najveće pojačanje, mlad, dobar, perspektivan)![]()
- Amer Dupovac (transfer) - Očekivano i moglo bi se reći odlično odrađen posao (Da je ostao, samo bi stagnirao, a to nam nije potrebno, neka ide vani, neka se malo opari)![]()
- Turkish Airlines - Sponzor (Kapa do poda, upravi i svim koji su uspjeli nagovoriti tako veliku kompaniju da nam bude generalni sponzor) -![]()
![]()
- Pripreme u Antaliji su protekle u najboljem redu, izuzev one povrede Cimirota, al' dobro je sve hvala Bogu, u punom je trenažnom procesu.![]()
- Zadržana je okosnica ekipe, odličan trener, odlična uprava, odlični igrači.![]()
- Samir Radovac - produžio ugovor na 4 godine
- Ivan Tatomirovic - produžio ugovor na 2 godine i postao novi kapiten

- Bojan Puzigaca - produžio ugovor na 2 godine
Inace, dobar rezime.

Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], napoleon72, riki46, stokastoka23 i 44 gosta.