Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PeppermintSA je napisao/la:iz dosta, dosta pouzdanih izvora sam čuo da je gotovo večeras - potpisuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Večeras je samo nova runda pregovora.PeppermintSA je napisao/la:iz dosta, dosta pouzdanih izvora sam čuo da je gotovo večeras - potpisuje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nama valja igrati, njima samo izbijati loptu.Pitar6785 je napisao/la:Sto se tice terena, teren je isti njima I nama.
Dzin je napisao/la:http://gradacac.org/2015/02/navijacima- ... -gradaccu/ dobili ste cijelu ovu tribinu,opet smo se dogovorili mimo MUPa,izolite sada napunite je
Jeste, ali oni su ipak zadnju sedmicu dana trenirali na glavnom terenu.Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo tako, ali ako nista raduje da se se i oni pripremali u Antaliji.
Što će ti ovo prijatelju? Nit je mjesto da se pišu ovi epiteti, nit' ima smisla povezivati jedno s drugim...Pitar6785 je napisao/la:Pozdrav bordo braco.
Bilo bi dobro kad bi Miske doso, al iako nedodze boze moj.
Sto se tice terena, teren je isti njima I nama.
Nema opravdanja ako nedaj boze izgubimo bod ili tri..
Izgleda da cemo cetnicima Iz mupa morat platit, ako zelimo igrat ligu.![]()
Kad ce izvlacenje za kup.![]()
Nikome nije mjesto zagarantovano, to i jeste poenta jake konkurencije u timu!Pitar6785 je napisao/la:Bandovic najvjerovatnije.
Dalije Delacu zagarantovano mjesto na golu, bez obzira kako branio.
evo da prekinemo raspravu oko terena,ako pogledate na slikama vidjećeš da su trenirali uglavnom iza aut-linije,a naš pomoćni je trenutno katastrofalan(imat ćeš priliku da ga vidiš nalazi se iza tribine gdje će te biti smješteni)..naši su tražili i alternativne terene ali u bližoj okolici nije bilo upotrebljivog terena zbog obilnih kiša...jbg negdje smo morali trenirati,slažeš se?MCMXLVI je napisao/la:Jeste, ali oni su ipak zadnju sedmicu dana trenirali na glavnom terenu.Sarajlijc@ je napisao/la:Upravo tako, ali ako nista raduje da se se i oni pripremali u Antaliji.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, OzmoodPinglewood, pitara, Vanja8 i 45 gostiju.