Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

no limit
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la no limit » 06 apr 2010, 22:51

Jel vam i Mesi kirv bio u Londonu veliki poznavaoci fudbala!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 apr 2010, 23:02

Sa ovim sastavom se nije moglo bolje . Messi je definitvno bio prevaga veceras...Bendtner je odigrao veoma dobro...Clichy i Diaby odlicno. Glavu gore,treba nastaviti sa dobrim igrama u prvenstvu,ipak je Fabregas arsenalov Messi...jedan igrac pravi ogromnu razliku a da ne govorim o 5-6 glavnih igraca koji su falili veceras.
Nadam se da ce Arsenal izaci jos jaci iz ovog poraza

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 apr 2010, 23:07

United Rule je napisao/la:Jest onaj Bendtner sminka sta je ono :)
Jbg Messi masina, sreca pa ce nas Bayern izbaciti pa ne moramo s njima u finale XD
otkud znas? :o :lol:

arsenal podbacio, jeste da je bio vidno oslabljen ali ovi koji su igrali nisu mogli nista. rosicky i clichy bili medju najtanjim.
Vom Jäger zum Gejagten

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 06 apr 2010, 23:08

Sa ovim sastavom se nije moglo bolje
Upravo tako... samo sto vecina ovdje misli da je ovo realna snaga Arsenala, a ovo nije ni 10% od naseg maksimuma
ipak je Fabregas arsenalov Messi...
RvP je dosta pao u zaborav. On moze da napravi prevagu isto kao i Messi ili Cesc.
@geronimo
Clichy? Pa on je bio najbolji...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 apr 2010, 23:10

mora da sam ga zamjenio sa nekim :mrgreen: ne zamjerite. ali ovo za tomasa je sigurno. :?
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 apr 2010, 23:11

CollegeGunner je napisao/la:
Sa ovim sastavom se nije moglo bolje
Upravo tako... samo sto vecina ovdje misli da je ovo realna snaga Arsenala, a ovo nije ni 10% od naseg maksimuma
ipak je Fabregas arsenalov Messi...
RvP je dosta pao u zaborav. On moze da napravi prevagu isto kao i Messi ili Cesc.
@geronimo
Clichy? Pa on je bio najbolji...

Persie ili Fabregas,jedan od njih bi mnogo znacio...pa cak i Song bi itekako pomogao ali bilo pa proslo...Clichy je i meni igrac utakmice sa arsenalove strane.Rosicky je podbacio ali ipak kakvo je bilo njegovo stanje dobro je uopste i igrao

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 06 apr 2010, 23:13

geronimo je napisao/la:mora da sam ga zamjenio sa nekim :mrgreen: ne zamjerite. ali ovo za tomasa je sigurno. :?
Vjerovatno... :mrgreen:
Al zbog tog Tomasa nisi zamjenio ni sakim :mrgreen: Stvarno losa tekma Tomasa, a nakon tekme sa Wolvesima sam bas od njega puno ocekivao... :(
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2010, 23:20

Puno srece Arsenalu zelim do kraja sezone, valjda uspiju nekako izboriti titulu u Engleskoj, ovdje u LP se desila neminovnost.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2010, 23:57

I prije ovoga duela sam govorio da Arsenal nezna da igra velike utakmice,dali je to sto nemaju dovoljno jak igracki kadar ili sta ,ali cinjenica je da i u Engleskoj ligi zivite od malih utakmica od svih konkurenata ste izgubili...tako je bilo i veceras,ova ekipa jos nije dovoljno zrela ni kvalitetna da bi se nosila sa najboljima ma kako god to zvucalo ali tako je mislim da rezultati najbolje oslikavaju ovo sto ja kazem,vjerovatno se neki nece sloziti sa mnom ali tako je rezultati su omjer svega pa tako i nekog dometa ovoga Arsenala

Moguce da i osvoje domacu ligu iskljucivo jel imaju najlaksi raspored do kraja,i zelim im da osvoje ali mislim da moraju jos da napreduju da bi se mjerili sa najvecima trenutno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 apr 2010, 00:01

prosla je bolja ekipa. glupi su mi izgovori od starne navijaca arsenala u kojima poraz pravdaju odsutvom glavnih igraca a kod barce nije bilo cetri standardna prvotimca.

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 07 apr 2010, 00:06

Arsenal je bruka engleskog fudbala , igrati u najjacoj ligi na svijetu i izgubiti 4:1 uff bruka prava neponovilo se :P nadam se da ce bar Man.Utd nesto napravit sutra pa pobjediti bayern...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 apr 2010, 00:08

Mrgood je napisao/la:Bendtner je bio u offsideu neznam možda nisi gledao ponovljenu snimku ili si ĆORAV.
Mrgude, je li te mama učila da se tako obraćaš nepoznatima?
Teško je sada naći video, kad taj detalj nisu uključili u širi izvještaj, ali ću citirati CNN:
The visitors were upset in the 33rd when Rosicky put Bendtner alone on Valdes and the referee wrongly whistled offside.
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/s ... index.html

Zasad i ovaj citat dosta govori:

Arsenal 1-4 Barcelona: Beaten by the best but wondering ‘what if?’

Our massive ‘what if?’ moment tonight came when the scores were locked at 1-1 and Tomas Rosicky set Nicklas Bendtner away with only the goalkeeper to beat and Theo Walcott in support. Whatever you think of the Danish striker’s finishing there was no way the ball wouldn’t have ended up in the back of the net but rather cruelly, the linesman incorrectly lifted his flag to indicate offside.

It should have been 2-1, leaving Barca needing to score two goals to knock us out of the competition. Instead it stayed at 1-1 and by half-time the home side had surged into an unassailable 3-1 lead thanks to the brilliance of Lionel Messi.

.
.
.

http://arsenalfcblog.com/arsenal-1-4-ba ... g-what-if/

Mrgude, red je da naučiš šta je ofsajd kad već toliko vremena provodiš na sportskom forumu i raspravljaš o fudbalu. Naravno, bonton ti je prioritet!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 07 apr 2010, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 apr 2010, 00:15

raja_sa_sjevera je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Sudija ubio Arsenal izmišljajući ofsajd Bendtnera za 1:2! I drugi gol Barce je sumnjiv, ali da ih nije otkinuo u ovoj prvoj situaciji, utakmica bi sigurno išla skroz drugim tokom!
navijam za arsenal ali sta ces nemaju oni **** u upravi kao vi NB da vam se nesude offside
Mi i Barcelona 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 apr 2010, 00:21

Ruku na srce i realno govoreć prošla je bolja ekipa, ekipa koja ima ono što Arsenal sad nema a to je vanzemaljca koji sam može pobjedit drugu ekipu.... Svaka čast Barci al da im nema Messia nebi bili ni sjenka ovog al, opet, njihov igrač i njima prednost donosi... Svaka čast. Sasvim zasluženo i tačka. O ovome se nema više šta pričat...

Mi se moramo okrenut najvećem Londnoskom derbiju i tamo ako Bog da pobjedit, bar tu naći utjehu :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 apr 2010, 00:27

SemPer_fi je napisao/la:Arsenal je bruka engleskog fudbala , igrati u najjacoj ligi na svijetu i izgubiti 4:1 uff bruka prava neponovilo se :P nadam se da ce bar Man.Utd nesto napravit sutra pa pobjediti bayern...
To je bezveze prica, ako je bruka tolika Arsenal sto mu bjezite samo bod, a i vi biste ovako jednu finu porciju dobili da ste nas izvukli. Arsenal je posteno igro i posteno izgubio, nadam se da ce imati srece da osvoji titulu, previse su pehova i nesretnih okolnosti imali ovih godina, red bi bio da i njih sreca obraduje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 apr 2010, 00:31

Primili su oni dvicu u prošlom finalu, kad su imali i Ronalda uz sebe, al opet, ništa... :) Nema veze, nek pričaju, mene to, a vjerujem ni sve navijače Arsenala ne brine, birne me najviše to što imamo uvjek previše povrijeđenih i to su nam najveće greške al dobro, valjda dolaze bolja vremena i za Arsenal...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 apr 2010, 00:31

Moram samo da kažem da mi je krajnje fascinantno kako se naši ljudi mogu poistovjećivati sa stranim klubovima i osjećati ih svojima! Nevjerovatno! I meni lično baš smiješno.

Visca el Višća!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 apr 2010, 00:35

Šta misliš što ?! Da navijam za neki klub u ligi gdje se svake godine zna ko je prvak a ko ispada, gdje svako kolo neko govori da se na njima vrši nepravda, gdje savez vodi ligu, a u tom savezu sjede ljudi koji ne znaju trčat ?! Trebam možda tu za nekog navijat ?! Radovat se ?! De ba, ohladi...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 apr 2010, 00:37

Pa eto, bodrite svoje klubove cijeli život pred TV-om! :lol:

Visca el Višća!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 apr 2010, 00:39

Naravno, hoču, jer barem znam da sudija ne štima i da ću nekad vidjet i pobjedu u gostima... A da pritom se neko ne buni il ne bude sumljivo da nismo naštimali...

Heh, kad bude kod nass kako treba, prvi ću promjenut mišljenje a do tad, utjehu sam našao u Arsenalu..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.