FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 feb 2015, 15:38

Ja fakat ne mogu da vjerujem da se ovo dešava. Nisam balavac, svašta sam se nagledao i proživio i teško me nešto može iznenaditi, ali ovo me je fakat iznenadilo. Neka igranka je sigurno, ali kakva ne znam. Ne bi iznenadilo da sad onaj košarkaš - premijer Kantona sve ovo sredi u zadnji čas da bi kod raje ispao džek. To je ono u stilu Bandića (gradonačelnika Zagreba) što je Ćiro govorio - prvo Bandić napravi problem pa ga onda riješi i ispadne spasioc.
Ako već neko hoće da ispadne džek onda neka otpiše ove dugove i neka se počnu normalno tj. minimalno naplaćivati usluge policije.
Opet ne bi me iznenadilo da se ovo namjerno radi Želji uoči nekih vrlo važnih stvari koje nas očekuju u narednim danima. Možda da se pošalje ružna poruka bilo kome ko bi želio ovdje nešto da uloži. Možda se i našnjuhala lova pa daj da ih i mi u startu oderemo itd. Ima more kombinacija, ali da je namjerno namjerno je.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2015, 15:39

Schwarz je napisao/la:"Nama u ovom slučaju bodovi mimo zelenog terena ne trebaju. Ukoliko se desi da MUP ne osigura susret mi ćemo se solidarisati sa sportskim prijateljima i igrači Olimpica, ukoliko se to od njih bude zahtjevalo, na teren neće istrčati mimo fudbalera Željezničara.

Nijaze svaka cast :tokralju:
Konacno ljudski potez Olimpica doduse i njihova je guzica u pitanju ali opet dobro da pokazuju da razmisljaju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 feb 2015, 15:51

Prošle su godine sve učinili da nas zaj.e.bu za titulu i uspjeli su u onoj sramotnoj tekmi protiv Zrinjskog kada im je golman pitar pravio majmuna od sebe. Olimpic je pitarska filijala odavno i ovo što Nijaz radi je što rekao Pile samo zato što je počeo razmišljati radi svoje guzice.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 27 feb 2015, 15:53

rodom s Mejtaša je napisao/la:Prošle su godine sve učinili da nas zaj.e.bu za titulu i uspjeli su u onoj sramotnoj tekmi protiv Zrinjskog kada im je golman pitar pravio majmuna od sebe. Olimpic je pitarska filijala odavno i ovo što Nijaz radi je što rekao Pile samo zato što je počeo razmišljati radi svoje guzice.
Pa realno svako gleda svoju guzicu... Sta tebe briga npr . Za Slobodu , Obrasku ili Bijeljinu svako sebe gleda i cuva ;) tako isto i on

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 feb 2015, 15:56

Evo sad sam s Grbavice. Teren vise nego ocajan. Kao sto direktor kaze, ako im platis tih 15 hiljada, priznajes onda i ostalih 400. Trening odradjen. Svi trenirali osim Dade koji je radio laksim intezitetom. U nedjelju bi trebali igrati : Antolovic,Memija,Zeljkovic,Kosoric,Kvesic,Hasanovic,Hadziahmetovic,Varea,Kokot,Bajic, Djelmic.
Novi ulaz na zapad, ne znam jer ranije postavljeno ali ja sam tek danas vidio i danas se radilo oko toga.
slika
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 feb 2015, 15:59

ono što mi kao navijači moramo uraditi jeste ne dati muriji povoda za BILO KAKVU intervenciju u nedjelju. jer je ovo navlakuša. da može reći, vidite, stoka ne može bez sile.

ovo sve kuha pećanac u tehničkom mandatu. on i njegova strančica su svakako politički mrtvaci, na putu do groblja.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 feb 2015, 16:06

@Minjore

Hvala za kratak izvještaj i sliku.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 feb 2015, 16:08

ChWilla je napisao/la:ono što mi kao navijači moramo uraditi jeste ne dati muriji povoda za BILO KAKVU intervenciju u nedjelju. jer je ovo navlakuša. da može reći, vidite, stoka ne može bez sile.

ovo sve kuha pećanac u tehničkom mandatu. on i njegova strančica su svakako politički mrtvaci, na putu do groblja.
A nazalost sa svim ovim desavanjima sansa za belaj sa drotovima je veca nego ikad. Oni su uvijek nafurani na "drogerase" sa stadiona, a nakon ovih zadnjih desavanja negativna naelektrisanost kod navijaca prema muriji je veca nego ikad. Ne znam, vidjecemo sta ce iz svega ovoga izac, otac ih hebo reketaski.

I da se izvinim na kraju sto pisem na ovoj temi, pisu i navijaci drugih klubova na nasoj temi cak i postove koji imaju direktne veze sa nasim klubom i koji traze raspravu. Ovaj post nije vezan direktno vezan za FKZ tako da mislim da nema potrebe da ga pisem na temi opste diskusije.
1946

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 feb 2015, 16:12

Moze li mi neko odgovoriti, ako je moguce da je glavni teren u ocaju a ovoliko se nije koristio, bar od strane prvog tima? Hvala

EDIT: Samo da dodam. Sta je zapravo problem sa ovim Mup-om? Jesi li oni ovdje sluze gradanima ili gradani njima?
Ko koga ovdje **** u ovoj **** Alijoj tvorevini od **** drvaze?

Sto se ne dignu supci kada im drzava ne osigura adekvatne uniforme, vozila, oruzja, zakone koji treba da ih stite kada love kriminalce, itd?
Sto se tada ne dignu i glume silu?

A ovdje nadu klubova zajebati i glumiti kao da se bez njih ne moze a digli cjenovnik kao da zivis na Americkom standardu.
Uostlaom, niko ih ne tjara, ako neces da radis svoj posao, nemoj ni raditi, ima privatnih firmi koji ce osigurati susret.
Kada moze Kanton Sarajevo donjeti odluku da se Mup placa od strane klubova, pa neka fino onda klubovi angazuju privatne firme koje ce osigurati utakmicu za jeftiniju cijenu i zavrseno.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 feb 2015, 16:25, ukupno mijenjano 4 puta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2015, 16:14

DzoleZeljo je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti, ako je moguce da je glavni teren u ocaju a ovoliko se nije koristio, bar od strane prvog tima? Hvala
Zima, bice vec puno bolji iduci mjesec.proslu tekmu je lopta pravo odskakala a probavali su ga uvaljati onim velikim valjkom ni to nije pomoglo jednostavno samo treba bolje vrijeme.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 27 feb 2015, 16:21

DzoleZeljo je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti, ako je moguce da je glavni teren u ocaju a ovoliko se nije koristio, bar od strane prvog tima? Hvala
Najveci uzrok je vrijeme.Dakle ujutro bude hladnije, popodne toplo.To najvise utice na teren,stalna promjena vremena a jos i kad kisa padne, ne postoji nacin da se ocuva. Jedini nacin da uvijek imas dobar teren je da se ugrade grijaci, kao sto je u Zenici.Sjetite se kakav je prije tamo teren bio, a kakv je sad.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 feb 2015, 16:29

Svake godine se na pocetku proljetnog dijela igra na ocajnim terenima.. Ja vjerujem da ce ove godine biti normalniji teren nego prosle i predprosle kada je bio ocajan.. Nadam se da su skratili travu jer je kada smo igrali protiv Bratsva bila nekakva cudna.. Lopta po terenu isla kao da je ispuhana..
BUDI ŽELJO !!!

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 27 feb 2015, 16:54

DzoleZeljo je napisao/la:
EDIT: Samo da dodam. Sta je zapravo problem sa ovim Mup-om? Jesi li oni ovdje sluze gradanima ili gradani njima?
Ko koga ovdje **** u ovoj **** Alijoj tvorevini od **** drvaze?
Pripazi malo na vokabular i 2x razmisli prije nego napišeš neku glupost poput ove.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 27 feb 2015, 17:00

Bgm nista fulio nije, al da ne ulazimo u teške teme ;)

Ma glupost oko mupa se nastavlja ovo je sad cisti inat jer su klubovi krenuli na njih ;)

MauMau
Kontakt:

Post Postao/la MauMau » 27 feb 2015, 17:25

Nema potrebe da ulazimo u političke rasprave, ali mi jesmo ***** od države. Volio bih da klub ne uplati ove pare iz principa, čak i po cijenu službenog rezultata 0:3.
ULTRAS NO POLITICA!
51%

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 feb 2015, 17:27

nek im ne daju marke pa makar svaku tekmu kod kuce izgubili sa 3-0, **** kerovska
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 27 feb 2015, 17:38

Neka unigradnja posalje 1 veliki valjak dok je zemlja vlazna. Drugacije ga ispraviti ne moze.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 feb 2015, 17:44

Ovo su puno vece stvari.Zna se da Zeljo nema para za platit pitari ako zapne imaju ovo neko dobro radi protiv naseg kluba upamtite.Neko nam zeli klub rasturit velike su ovo igre.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 feb 2015, 17:56

Ovo je nevjerovatno! Klasicni reket, i to od strane drzave...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 27 feb 2015, 17:57

Manite se teorija zavjere, u pitanju je klasicno reketarenje i to je to. Inace ako cemo pravo, ovdje je najvise nahebo Olimpic, ako za ova dva kluba i mogu naci nekakav razlog, za vucove ga nema da hebe rak raka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.