FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
budimo iskreni, smeta nam samo zato što je bivši igrač Selje .. mada, iskreno, Beka ili Zeba, nema ko drugi! volio bih i ja da to bude Beka
Brate nije da ih branim ni Husrefa ni Zebu, al evo ti nabroja Mehidića koji je realno bio kanta ove polusezone, Pirića koji nam je pljunuo u usta pa nam opet polizao, Efendića koji je redovno ispadao i da se Migi ne povrijedi ne bi imao mjesta u prvih 11, i Bekić je došljo koji je više vremena proveo kao Dinamov igrač a ne kao naš, on jest naše dijete al opet ne bi bilo fer staviti traku igraču koji je tek došao i to iz treće lige HR.fukarezv je napisao/la:cuj Zeba nam kapiten ojj![]()
![]()
Pored naseg Mehidica, Pirica, Efendica, Bekica kapitensa ide nekom dosli u klub kojem je jedini cilj uzeti koju hiljadu vise prije prestanka karijere.Ne svidja mi se ovo nikako, puno se ove sarajlice u nasem klubu digle, ne valja to.
Po meni je trebao Sale dobiti traku ako ostaje u prvih 11, ima priliku i za napredak i dugo vremena je prvotimac.
pogledaj brate ostale klubove odnosno ko im je kapiten, tu su vecinom igraci sa najduzim stazožem ili klinci koji su ponikli u klubu, ja mislim da smo mi jedini tim gdje nam je kapiten igrac koji je prvi put dosao u klub prije mjesec dana, malo cudno zar ne ? Iskreno i ja sam za Seleta, al mislim da ce Sale ovu polusezonu vecinom da bude na klupi.Coraco je napisao/la:Brate nije da ih branim ni Husrefa ni Zebu, al evo ti nabroja Mehidića koji je realno bio kanta ove polusezone, Pirića koji nam je pljunuo u usta pa nam opet polizao, Efendića koji je redovno ispadao i da se Migi ne povrijedi ne bi imao mjesta u prvih 11, i Bekić je došljo koji je više vremena proveo kao Dinamov igrač a ne kao naš, on jest naše dijete al opet ne bi bilo fer staviti traku igraču koji je tek došao i to iz treće lige HR.fukarezv je napisao/la:cuj Zeba nam kapiten ojj![]()
![]()
Pored naseg Mehidica, Pirica, Efendica, Bekica kapitensa ide nekom dosli u klub kojem je jedini cilj uzeti koju hiljadu vise prije prestanka karijere.Ne svidja mi se ovo nikako, puno se ove sarajlice u nasem klubu digle, ne valja to.
Po meni je trebao Sale dobiti traku ako ostaje u prvih 11, ima priliku i za napredak i dugo vremena je prvotimac.
Mehidica, Pirica, Efendica nisu neki igraci, ali realno kapitenska treba biti kod nekog od nasih momak
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Sad pravimo frku jer je Zeba dobio kapitensku traku,nama jednostavno nista ne valja..da je dobio Mehidic,rekli bi sto nije Sale,Efendic i obrnuto..
Po meni jedino bi Saletu dao da bude kapiten..ali jbg ako cemo gledat kapitensku traku vecinom dobijaju stariji,iskusniji..aa to je htjeli mi ili ne Zajko Zeba..od njega nasa igra najvise zavisi ove sezone,tako da to po meni ne predstavlja ogromnu gresku..al nas i hebe sto je to bivsi igrac Zelje
@adnan 123
Dobrodosao
Po meni jedino bi Saletu dao da bude kapiten..ali jbg ako cemo gledat kapitensku traku vecinom dobijaju stariji,iskusniji..aa to je htjeli mi ili ne Zajko Zeba..od njega nasa igra najvise zavisi ove sezone,tako da to po meni ne predstavlja ogromnu gresku..al nas i hebe sto je to bivsi igrac Zelje
@adnan 123
Dobrodosao
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma kakvo smetanje sto je igrao za Zelju i qrac palac, nema to veze sto se mene tice, taman da je igrao za White Eagles-e
.
Stvar je jednostavna, i stvar je principa kao i na citavom svjetskom (fudbalskom) dunjaluku; kapiten NE TREBA da bude igrac koji je tek dosao u klub osim ako nije povratnik u isti.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Stvar je jednostavna, i stvar je principa kao i na citavom svjetskom (fudbalskom) dunjaluku; kapiten NE TREBA da bude igrac koji je tek dosao u klub osim ako nije povratnik u isti.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al vrhunac tragikomedije bi bio Piricu dat kapitensku traku
....covjek nam se posrao u usta al nije to nista to je nase dijete 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
mozda husref time sto daje kapitensku zebi hoce da ga pokrene da se vise trudi i da osjeti povezanost sa klubom?
Jeste o tome razmisljali?
nesto kao tevezu sto je juve dao svetu desetku
Jeste o tome razmisljali?
nesto kao tevezu sto je juve dao svetu desetku
Prvo naš klub je promjenio skoro sve igrače na polusezoni
barem ove za prvih 11 tako da starosjedioca nema, promjenio je i trenera. Druga stvar je ta da nama uvijek nešto smeta. Nema jbn teorije da nama neko ugodi, uvijek ali uvijek se prave frke, nekakvi problemi tamo gdje ih realno nema.
Meni je u ovakoj igračkoj situaciji totalno nebitno ko je kapiten, koga Husref odredi da njemu odgovara kao kapiten taj i treba biti kapiten i gotovo.
Meni je u ovakoj igračkoj situaciji totalno nebitno ko je kapiten, koga Husref odredi da njemu odgovara kao kapiten taj i treba biti kapiten i gotovo.
Sad samo rekao i opet cu,Zeba ce biti vodja ove ekipe u narednom periodu..sve je na njegovoj strani..
Jos neko napisa Piric,ja ne bih njemu dao da brani vise,vec bi mi grijao klupu,al eto vise njemu vjerujem nego Fejzicu..
Jos neko napisa Piric,ja ne bih njemu dao da brani vise,vec bi mi grijao klupu,al eto vise njemu vjerujem nego Fejzicu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma da su nam Saida doveli da nam bude kapiten, opet bi mi nešto našli da nam ne odgovara.Thranduil je napisao/la:Prvo naš klub je promjenio skoro sve igrače na polusezoni![]()
Husref cistokrvni Sarajlija, Zeba Seljovac, necijom logikom je i Husref ckapi jer je dao Seljovcu traku. Ako je Zeba uopste i bude nosio, a meni nece smetati i ako bude... neka nas predstavlja kako je najbolje po nas klub, ko god to bio...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odluka je logicna. Svoj lokal patriotizam pokazite tako sto cete potpisati Tuzlansku inicijativu ili odraditi sta volonterski.
Manite te price da Salihovic treba biti kapiten, neka studira i uziva u klupi prije nego sto naredne sezone bude igrao za Simin Han.
Manite te price da Salihovic treba biti kapiten, neka studira i uziva u klupi prije nego sto naredne sezone bude igrao za Simin Han.
Joj price ko da sam u osmom osnovne
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Sale je bio zamjenik kapitena dok je Oma nosio traku, tako da je posle Ome trebao i ostati Sale kapiten, ali jbg logika prestaje gdje Bosna nastaje!
Jos da dodam samo, bolje i Zeba nego iskompleksirani Mehidic!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne moze Sale jer nece niti igrati..nema sigurnu buducnost u klubu, moze imati buducnost od naredne godine samo na klupi, a i to pitanje ako Sloboda hoce da napadne Evropu i bude u onih 10 ekipa koje ce ostati u ligi.Pasha_car_aga je napisao/la:Sale je bio zamjenik kapitena dok je Oma nosio traku, tako da je posle Ome trebao i ostati Sale kapiten, ali jbg logika prestaje gdje Bosna nastaje!
A i kada je u igri kakav to on autoritet ima kod svojih suigraca koji su prosli vise od njega kroz karijere? Ili kakav Sale ima status kod sudija kao kapiten, a kakav Zeba?
Druga stvar sto ce Zeba tu biti i naredne sezone.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nego sto se tice nase liste pojacanja kako ona izgleda?..da li su ostala ona dvojica nesto mladjih sto ste ih hvalili? Jedan je kao iz Zvornika a drugi negdje vani je igrao?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- TzBulevar87
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
TzBulevar87 je napisao/la:Ostali su Dado.
Eh super onda ..sad lagano ovu sezonu zavrsit i ako ce biti tesko jer svi su se pojacali, a kod nas je ekipa skoro citava nova i valjda se sto prije uigraju zajedno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Adem Hodžić je novi član Crveno - crnih!

http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... veno-crnih" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... veno-crnih" onclick="window.open(this.href);return false;
Poceli smo potpisivati ugovore na 2 ili vise godina, napokon, a to me odmah upucuje na cinjenicu da Azmir ostaje jos barem nekoliko godina kod nas jer ne bi se inace upustio u takvo nesto sto nece ispostovati. Samo mi sumnjivo zasto Rijeka nije prepoznala talenat kod njega, izgleda sad imaju para pa kupuju gotov proizvod, nece se bahcu sa njima. 
Ne bi bilo prvi put da Husref prepozna talenat kod nekog mladog igraca i forsira ga u nasoj ligi.
Ne bi bilo prvi put da Husref prepozna talenat kod nekog mladog igraca i forsira ga u nasoj ligi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.