FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2015, 12:49

Ne izgleda ovo sa Mupovcima slucajno ko zna kakva su se **** tu umjesala.Sve mi fakat mirise na dobro isplanirano spletkarenje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 feb 2015, 12:55

pile87 je napisao/la:Ne izgleda ovo sa Mupovcima slucajno ko zna kakva su se **** tu umjesala.Sve mi fakat mirise na dobro isplanirano splatkarenje.
ma i ja sam ubijedjen u to, malo se samo skontajte, ko kakve korijene vuce ko je vazda na cijoj strani
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 27 feb 2015, 12:57

Hm 48 sati pred utakmicu ovako urade. Samo zakuhavaju situaciju. Utakmica ce se igrati sigurno, al kakve ce tu tenzije biti...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Nord1987
Kontakt:

Post Postao/la Nord1987 » 27 feb 2015, 12:58

Hordas sam ali treba ovim kerovima stati u kraj, hebem im djecu... sta oni rade osim udaraju, izivljavaju se na nas navijace ? Neka barem odrade posao kako treba za ti 15,000 maraka pa neka onda traze te pare, smetljari,**** fuj fuj!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 feb 2015, 12:59

Minjore je napisao/la:Hm 48 sati pred utakmicu ovako urade. Samo zakuhavaju situaciju. Utakmica ce se igrati sigurno, al kakve ce tu tenzije biti...
Ma nije daleko od toga da se zeli napraviti problem kako bi se prikazalo da su svi na utakmicama stoka i da nema policije da bi bio belaj svaki put.Nazalost to tako i izgleda u glavi prosjecnog policajca i oni to tako zele predstaviti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 27 feb 2015, 12:59

Ne bi me iznenadilo da su **** sa lavora umjesana u sve ovo, jer njihov klub svakako prvu utakmicu igra van Sarajeva i sada hoce nas da poljuljaju. To je režimski klub i u svim sferama drustva imaju svoje piune i samo gledaju kako nama da nanesu stetu a sebe da eksponiraju u nekakvog velikana.

Zato u nedjelju svi u Dolinu cupova da podrzimo naseg Želju

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 27 feb 2015, 13:03

.
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 27 feb 2015, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 feb 2015, 13:05

eto gdje mi zivimo, **** mater u svese umijesala necija politika i stele
utakmica ce se odigrat platit ce se to, ali kako stat u kraj ovoj mafiji koja je na vrhu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 feb 2015, 13:06

Ovo sa policijom se jedino može desiti u nakaradnoj državi u kakvoj mi živimo. Nigdje na svijetu osim kod nas policija nema cjenovnik, halo ba cjenovnik, ne znam bil' plako il' bi se smijao. Ne znam postoji li neki pravni lijek da ovo naš klub riješi u svoju korist ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 feb 2015, 13:07

Nabijem ih na **** :oops:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 feb 2015, 13:09

Valjda na drugim kantonima se ovo ne naplacuje samo kod nas, jel to istina ?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 feb 2015, 13:13

terabajt je napisao/la:Valjda na drugim kantonima se ovo ne naplacuje samo kod nas, jel to istina ?
Sarajevski i Tuzlanski ja mislim.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 27 feb 2015, 13:15

terabajt je napisao/la:Valjda na drugim kantonima se ovo ne naplacuje samo kod nas, jel to istina ?
Naplacuje se nesto skroz sitno, ali evo docekala djubrad dan pred utakmicu pa onda ovo iznose
da im se mora platiti.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 27 feb 2015, 13:16

HannahMontana je napisao/la:
damirc je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da su **** sa lavora umjesana u sve ovo, jer njihov klub svakako prvu utakmicu igra van Sarajeva i sada hoce nas da poljuljaju. To je režimski klub i u svim sferama drustva imaju svoje piune i samo gledaju kako nama da nanesu stetu a sebe da eksponiraju u nekakvog velikana.

Zato u nedjelju svi u Dolinu cupova da podrzimo naseg Želju
hahah bravo, evo http://media3.onsugar.com/files/2013/11 ... review.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; hahaha
hahaha bravo, evo http://blog.foxsoccer.com/post/71670870 ... ts-history" onclick="window.open(this.href);return false;
:shhh:
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 feb 2015, 13:17

MUP nije nekakva privatna firma sa nekom privatnom politikom, to je jedno ministarstvo u sklopu kantonalne Vlade, dakle politička institucija. Shodno tome prava adresa za obraćanje nije Nefić ili neki pomoćni službenik, prava adresa je Premijer KS, njega treba pitati kako to da jedno ministarstvo njegove Vlade vodi privatnu politiku, ucjenjuje i prijeti gašenju sporta u ovom kantonu. Sve što su službenici u MUP-u smislili kako bi izmuzli pare može biti suspendovano odlukama Vlade, ali postavlja se pitanje da li su ovo smislili službenici MUP-a i dokle sežu pipci ove ucjenjivačke politike. Podsjećam da je ucjena krivično djelo i da se za to može i krivično odgovarati.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 27 feb 2015, 14:06

Nista onda pravac Lukavica, Visoko, Zenica, Kakanj ima stadiona. Poslije 16. kola krenuti u pregovore ima 15 dana naci ce se neki dogovor.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 27 feb 2015, 15:27

"Nama u ovom slučaju bodovi mimo zelenog terena ne trebaju. Ukoliko se desi da MUP ne osigura susret mi ćemo se solidarisati sa sportskim prijateljima i igrači Olimpica, ukoliko se to od njih bude zahtjevalo, na teren neće istrčati mimo fudbalera Željezničara.

Nijaze svaka cast :tokralju:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 27 feb 2015, 15:30

Schwarz je napisao/la:"Nama u ovom slučaju bodovi mimo zelenog terena ne trebaju. Ukoliko se desi da MUP ne osigura susret mi ćemo se solidarisati sa sportskim prijateljima i igrači Olimpica, ukoliko se to od njih bude zahtjevalo, na teren neće istrčati mimo fudbalera Željezničara.

Nijaze svaka cast :tokralju:
Nijaze svaka čast i od mene :clap:
Al opet se nadam, da će sve biti sve u redu i da će utakmica biti odigrana, žao mi je zato što i ove stvari utiču na posjetu...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 feb 2015, 15:32

Respect za Olimpic :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 27 feb 2015, 15:36

Ja sam davno rekao a i ovim pokazuje gos. Gracic je trenutno sportski radnik broj 1 u BIH. Stav , ponasanje i nivo evrope. Po meni one ideje sto je imao sa FKS su bile dobre , i danas od Olimpica pravi dobar klub samo je on svjestan da pored nekih ljudi ne moze napravit evropksi Olimpic bar ne jos... Samo zajednicki se ta mafija moze zaustavit i to je to.. Samo tako pa nek konta MUP KS sta ce.. Ima muda reci neke stvari, po nekim stvarima bih rekao da me podsjeca na Mamica , samo u manjem obliku!! I naravno nije toliko utjecajan al eto...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Hrasno15, Lekqqq1921, Sarun i 39 gostiju.