RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
u današnjem sportu ima intervju s legendom kluba Dubravkom Ledićem Cekom iz Amerike. 

Raja preporucite mi kakav fin hostel, ili prenociste u Mostaru. Unaprijed hvala 

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Jeste oco Nermina Hadzica potpisali
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Jesmo imas li to kakvih informacija u vezi njegabrile je napisao/la:Jeste oco Nermina Hadzica potpisali

@tamburico imas pp
From father to son
Imam haha isao sa mnom u osnovnu, fin igrac mislim da ce vam se isplatiti. Samo je malo ekstreman
Bosanski patrioti, vojnicke jakne, martinke ovo ono al sve u svemu mislim da ce vam dobro doci

SPARTANS FC
SPARTANS FC
neka, i treba nam srčan igrač i borac.brile je napisao/la:Imam haha isao sa mnom u osnovnu, fin igrac mislim da ce vam se isplatiti. Samo je malo ekstremanBosanski patrioti, vojnicke jakne, martinke ovo ono al sve u svemu mislim da ce vam dobro doci

-
- Kontakt:
Pošto Feja prefira formaciju 4-2-3-1 to ce onda ovako nekako izlgledat, zavisi ko bude u boljoj formi taj ce naravno biti u prvih 11. Otprilike to ovako izgleda i ovi igraci igraju na ovim pozicija...

U subotu pobjeda aBd!!!
FORZA
U subotu pobjeda aBd!!!
FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Naravno
rodjeni do evrope nekako iza Zelje a ispred zrinskog da se ugurate. Pozz

SPARTANS FC
SPARTANS FC
I da, zaboravio sam jednu stvar, lik je veliki navijac Zelje, bio je bas redovan na jugu dok nije otisao u inostranstvo 

SPARTANS FC
SPARTANS FC
16 igrača iz domaće škole i onda kažu nema "naše" djece!AlemC85 je napisao/la:VELEŽOV ROSTER ZA PROLJEĆE SEZONE 2014/2015:
Golmani: Andrija Dragojević (23 god.), Adnan Bobić (28 god.), Asim Bošnjak (16 god.) i Haris Voloder (18 god.).
Odbrana: Ibrahim Škahić (21 god.), Matijas Pejić (26 god.), Tomislav Barišić (21 god.), Amir Zolj (25 god.), Amer Mahinić (24 god.) i Darko Maletić (34 god.).
Vezni red: Denis Zvonić (23 god.) Mustafa Kodro (33 god.), Tarik Isić (18 god.), Demir Peco (19 god.), Marko Nikolić (25 god.), Jovan Blagojević (26 god.), Riad Demić (25 god.), Anel Hebibović (24 god.), Dejan Janković (29 god.), Tin-Andre Tolić (19 god.), Mustafa Šetka (19 god.), Aldin-Dino Hajdarević (24 god.), Dino Ćemalović ( 19 god.) i Sinan Jakupović (20 god.).
Napadači: Anes Haurdić (24 god.), Mirza Ćemalović (21 god.), Miljoš Reljić (25 god.) i Nermin Hadžić (20 god.)
Šef stručnog štaba: Nedim - Feja Jusufbegović
Prosjek godina: 22,5.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Po imenima ovako gledajuci, nikad losije igrace niste imaliemil02in je napisao/la:16 igrača iz domaće škole i onda kažu nema "naše" djece!AlemC85 je napisao/la:VELEŽOV ROSTER ZA PROLJEĆE SEZONE 2014/2015:
Golmani: Andrija Dragojević (23 god.), Adnan Bobić (28 god.), Asim Bošnjak (16 god.) i Haris Voloder (18 god.).
Odbrana: Ibrahim Škahić (21 god.), Matijas Pejić (26 god.), Tomislav Barišić (21 god.), Amir Zolj (25 god.), Amer Mahinić (24 god.) i Darko Maletić (34 god.).
Vezni red: Denis Zvonić (23 god.) Mustafa Kodro (33 god.), Tarik Isić (18 god.), Demir Peco (19 god.), Marko Nikolić (25 god.), Jovan Blagojević (26 god.), Riad Demić (25 god.), Anel Hebibović (24 god.), Dejan Janković (29 god.), Tin-Andre Tolić (19 god.), Mustafa Šetka (19 god.), Aldin-Dino Hajdarević (24 god.), Dino Ćemalović ( 19 god.) i Sinan Jakupović (20 god.).
Napadači: Anes Haurdić (24 god.), Mirza Ćemalović (21 god.), Miljoš Reljić (25 god.) i Nermin Hadžić (20 god.)
Prosjek godina: 22,5.

Al mozda vam je i ovo bolje, da za sljedecu sezonu mozda imate dva tri vasa mlada igraca odmah u prvih 11 koja ce steci koliko toliko iskustva u narednoj polusezoni.
Drug ekipa je ostala manje-više ista na okupu. Samo mi je žao dvojca Škaljić-Merzić jer bi imali najbolju odbranu u ligi, ali nije ni ovako loše. 16 igrača iz naše avlije, a abd kada se uskoro pusti pomoćni teren u funkciju, imat ćemo 30% još bolje uslove za igrače, a time i jači prvi tim.aS_Roma je napisao/la:Po imenima ovako gledajuci, nikad losije igrace niste imaliemil02in je napisao/la:16 igrača iz domaće škole i onda kažu nema "naše" djece!AlemC85 je napisao/la:VELEŽOV ROSTER ZA PROLJEĆE SEZONE 2014/2015:
Prosjek godina: 22,5.![]()
Al mozda vam je i ovo bolje, da za sljedecu sezonu mozda imate dva tri vasa mlada igraca odmah u prvih 11 koja ce steci koliko toliko iskustva u narednoj polusezoni.
Nama nije cilj kupovina teškaša nego proizvodnja svoje mladosti.

Sve je to meni jasno, da se samo tako moze zaraditi, ne samo kod vas, nego svaki klub.
Ali sad npr ako imate dobrog mladog igraca tesko da mozete uzeti i 100.00 eura za njega, sad koliko se i to isplati njega cekati ili nesto, od neceg se mora i poceti da bi digli rejting kluba i da imate jedno 2 jaka covjeka u klubu preko kojih bi prodali igrace pa zaradili, al eto imate i vi neke veze sa nekim turcima mozda vam i upali nesto
Velez je Velez red je da sljedece sezone bas krenete ganjati prve 4 pozicije
Ali sad npr ako imate dobrog mladog igraca tesko da mozete uzeti i 100.00 eura za njega, sad koliko se i to isplati njega cekati ili nesto, od neceg se mora i poceti da bi digli rejting kluba i da imate jedno 2 jaka covjeka u klubu preko kojih bi prodali igrace pa zaradili, al eto imate i vi neke veze sa nekim turcima mozda vam i upali nesto

Nama su Turci već pomogli sa pomoćnim terenom, najvjerovatnije će i sa reflektorima, a ovu saradnju s njima možemo zahvaliti jednoj od naših legendi, koja je nažalost rano preminula a to je Nedžad Ćeća Bijedić.aS_Roma je napisao/la:Sve je to meni jasno, da se samo tako moze zaraditi, ne samo kod vas, nego svaki klub.
Ali sad npr ako imate dobrog mladog igraca tesko da mozete uzeti i 100.00 eura za njega, sad koliko se i to isplati njega cekati ili nesto, od neceg se mora i poceti da bi digli rejting kluba i da imate jedno 2 jaka covjeka u klubu preko kojih bi prodali igrace pa zaradili, al eto imate i vi neke veze sa nekim turcima mozda vam i upali nesto![]()

Kada je naša delegacija bila u Turskoj, uspostavljeni su odnosi sa par Turskih investitora kojis e preko renomea Veleža žele probiti na bh, tržište.
Da istina je da smo u posljednje 4 godine digli klub na veći nivo, što nam se nije desilo još od završetka rata, plus jedan od sponzora nam je i Shell.

Maleta se žalio na povredu i po riječima Feje upitan je za sutra. Vidjet ćemo sutra hoće li biti spreman.Cernica je napisao/la:Bola hoce li igrat Maletic sutra
Apartmani Sarmitos Mostartamburica je napisao/la:Raja preporucite mi kakav fin hostel, ili prenociste u Mostaru. Unaprijed hvala
http://rtm.ba/sport/3662-rodjeni-rodjen ... ovima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo malo pogledajte i poslusajte
Evo malo pogledajte i poslusajte
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Potrebna 232 dolara kako bi stranica rodjeni.com bila aktivna godinu dana. Raja su vec pocela uplacivati, a mozete vise informacija pronaci u grupi Rodjenim za rodjendan. Da se razumijemo, nemam ja nista s tim, samo obavijest za raju 

-
- Kontakt:
Rodjeni, sretno u nastavku prvenstva, do Evrope aBd
Sportski pozz iz Sa.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.