Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma jokHosa85 je napisao/la:Ima li makar kifle??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vjeruj brate da mi je to isto nampalo, lik glavom promasi prazan gol, mislim moguce je svima se desi ali iskreno smrdi mi tu nesto ili sam ja ludBihac96 je napisao/la:Ljudi moji nije dzabe Messi promasio penal u utorak,hajde penal promasio pa ok svima se moze desit,ali onda onaj sut glavom sa 4 metra na prazan golPa samo pogledajte za kakve su pare ljudi promasili Messi-a i to samo u Bosni mada to je sve sitno na neke astronomske dobitke i uplate koji se igraju u stranim kladionicama.Sam pokazatelj je da kladionice sponzorisu jedne od najboljih evropskih klubova,i tu je sve jasno.
I Curry jos 7, ka'man.LloriS je napisao/la:Haj Thompson jos 9 poena nekako naguraj molim te
Odessu je tokom zime napustilo 17 igrača, klub im nije isplaćivao plate, umjesto njih je dovedeno samo 7 novih i to su sve posudbe drugih klubova il igrači koji su u tom trenutku bili bez kluba, plus 7 igrača je prekomandovano iz drugog tima u prvi..... sa druge strane Mariupol je isto izmijenio više od pola tima u odnosu na prošlu polusezonu, al su trenutno igrački bolji od domaćina a i vredniji za nekih pola miliona.....utakmicu najbolje izbjećbojler je napisao/la:Pogledajte danas meč ukrajinska liga Odessa Mariupol ziva pišanija 3 boda neki iznad njih 4 to se bori ko lav da ostane u ligi gostuju a gledaj kvote na domacina opasno smrdi nešto tu
Ma jasta to je ona utakmica gdje moze bit 5-0 , 0-5 , 13-13 , 0-0benzz je napisao/la:Odessu je tokom zime napustilo 17 igrača, klub im nije isplaćivao plate, umjesto njih je dovedeno samo 7 novih i to su sve posudbe drugih klubova il igrači koji su u tom trenutku bili bez kluba, plus 7 igrača je prekomandovano iz drugog tima u prvi..... sa druge strane Mariupol je isto izmijenio više od pola tima u odnosu na prošlu polusezonu, al su trenutno igrački bolji od domaćina a i vredniji za nekih pola miliona.....utakmicu najbolje izbjećbojler je napisao/la:Pogledajte danas meč ukrajinska liga Odessa Mariupol ziva pišanija 3 boda neki iznad njih 4 to se bori ko lav da ostane u ligi gostuju a gledaj kvote na domacina opasno smrdi nešto tu
nesvrstani je napisao/la:jel zna neko imal gdje danas da se odigra bih liga? fine kvote na slobodu i sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.