Pa falilo je i kod Barcelone nekoliko prvotimaca ,Pique,Puyol,Iniesta,Ibrahimović,Henry , sve sami prvotimci.CollegeGunner je napisao/la:Naravno, pa da brojimo koliko je ko presao centar...A_d_0 je napisao/la: hvala. da komentarisem. pridruzi mi se. al usporedi ti sastave u prvoj utakmici i ovoj pa nesto reci.
Usporedio sam, u prvoj Arsenal je bio bez nekoliko vaznih igraca, al tek veceras...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- CollegeGunner
- Kontakt:
Henry? Pa on nije ni falio neg je bio na klupiMandrak je napisao/la:Pa falilo je i kod Barcelone nekoliko prvotimaca ,Pique,Puyol,Iniesta,Ibrahimović,Henry , sve sami prvotimci.CollegeGunner je napisao/la:Naravno, pa da brojimo koliko je ko presao centar...A_d_0 je napisao/la: hvala. da komentarisem. pridruzi mi se. al usporedi ti sastave u prvoj utakmici i ovoj pa nesto reci.
Usporedio sam, u prvoj Arsenal je bio bez nekoliko vaznih igraca, al tek veceras...

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Pa eto izuzmi Henryija , opet je falilo 4 standardna igraca iz prve postave Barcelone (Pique,Puyol,Iniesta,Ibrahimović).
Dosta oslabljen sastav Barcelone je veceras sa pola snage pobjedio Arsenal koji je takođe bio dosta oslabljen.
Dosta oslabljen sastav Barcelone je veceras sa pola snage pobjedio Arsenal koji je takođe bio dosta oslabljen.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Nema potrebe za nekom svadjom,diskusijom,kako god,treba da slavimo veceras.Veoma vazna pobjeda.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- CollegeGunner
- Kontakt:
@juzni vjetar!
Dijete drago, nije forum za tebe...
@Mandrak
Da je samo na tom spisku bio Messi, a da na nasem nije bio jedan RvP ili Cesc sve bi bilo drugacije, al djaba meni sad ova rasprava kad nismo prosli...
@Mandrak
Da je samo na tom spisku bio Messi, a da na nasem nije bio jedan RvP ili Cesc sve bi bilo drugacije, al djaba meni sad ova rasprava kad nismo prosli...

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
CollegeGunner je napisao/la:Naravno, pa da brojimo koliko je ko presao centar...A_d_0 je napisao/la: hvala. da komentarisem. pridruzi mi se. al usporedi ti sastave u prvoj utakmici i ovoj pa nesto reci.
samo ne kontam o cemu ti pricas

sine jesi ti gledao utakmicu....
ako ocete nesto reci, samo CESTITAJ I furaj dalje...
svasta

Por que ? Por que somos los mejores...
E jbg sad jarane...da su babi muda...Messi je igrac Barcelone - na tvoju žalostCollegeGunner je napisao/la:@juzni vjetar!
@Mandrak

Šta je trebalo ?' da ga Guardiola izbaci iz tima da bude malo zanimljivije ili da mu UEFA zabrani da igra fudbal

Bezveze prica u suštini...bilo prošlo,ide se dalje svako svojim tokom ha ja.
aj šta se prepirete koji qrac...
nikad nećete ni bit na tekmi Barce,Arsenala itd i nazivate ih vašim klubom , svađate se ko budale...
budi simpatizer kluba , uživaj u pobjedi , pročitaj novosti vezane za klub i idi log out
nikad nećete ni bit na tekmi Barce,Arsenala itd i nazivate ih vašim klubom , svađate se ko budale...
budi simpatizer kluba , uživaj u pobjedi , pročitaj novosti vezane za klub i idi log out

bayern je dobio prosle godine fasungu (slicno ovoj vecerasnjoj), takodjer vidno oslabljen, bez 3-4 kljucna igraca.CollegeGunner je napisao/la:E bas bi volio da vidim tvoje Bavarce bez Robbena, Riberya, Lahma, Schweinsteigera, Gomeza i jos dvojice trojice igraca protiv Barce...geronimo je napisao/la: arsenal (iako oslabljen) totalno razocarao, ne znam da li su uputili tri suta u okvir gola.
ne znam sto se toliko palis na svaki komentar, zasto povezujes neke druge ekipe sa ovom utakmicom?
veceras je bilo....kako vecina kaze.

a to je, da barcin prolaz u semifinale ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje. o ostalim statistickim podacima radije ne bih pricao. manje ce te boljeti.

ende.
@juzni vjetar (sa uzvicnikom) - ubuduce pazi sta pises, svako vrijedjanje forumasa bice sankcionisano banom!
Vom Jäger zum Gejagten
Nek si nam se izgovoriosolidus je napisao/la:aj šta se prepirete koji qrac...

Hajd sad fino lijepo log out ...ne kaže se džabe Od sebe su uvijek prvo krece,ono što drugima govoris da bi bio primjer

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 06 apr 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
- -Barcelona-
- Kontakt:
sta god da kazem za MESSIA malo tako da cu sutjeti 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Šta je ba topnici...Šta se bunite....Dobili ste po G U Z O V I M A !!!Rezultat kazete nije realan.Rezultat je i prerealan kolika je razlika u kvaliteti ekipa.Vaše jedine šanse su bile one iz ofsajda.Budite realni i dostojanstveni i čestitajte ekipi s druge planete koja je postavila standarde novog fudbala.Makar smo vas postedili u drugom poluvremenu jer smo igrali s 50% snage.Idemo sada Barca korak po korak do konačnog cilja ako Bog da.Vamos Barca!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- -Barcelona-
- Kontakt:
mah arsenal je super prosao,samo nek se zahvale almuniji na prvoj utakmici i realu jer protiv njih barca igra u subotu pa se drugo poluvrijemo odigralo sa pola snage....
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Barcelona zvana moc
kao sto je jedan forumas nekad davno tvrdio za arsenal, al i to se dokaza 
Sta reci za tekmu, odlicna sa Barcine strane, Arsenal nesto pokusao al nisu mogli lopte prenijeti do gola, jednostavno je Pep takticki utukao Vengera.
A sta vise dodat za Messia, majstor, mislim da ni jedan igrac nikad nije bio na ovom nivou kao sto je sada Messi, 4 gola, ali 4 nenadjebivoo majstorska gola
Ostatak ekipe dosta dobar, drago mi je za Milita pokazao je da moze konkurisat za prvi tim, iako je dosta odsustvovao sa terena.
P.S.
Ocekujem Bayern u finalu, pa da to bude finale za gurmane..

Sta reci za tekmu, odlicna sa Barcine strane, Arsenal nesto pokusao al nisu mogli lopte prenijeti do gola, jednostavno je Pep takticki utukao Vengera.
A sta vise dodat za Messia, majstor, mislim da ni jedan igrac nikad nije bio na ovom nivou kao sto je sada Messi, 4 gola, ali 4 nenadjebivoo majstorska gola

Ostatak ekipe dosta dobar, drago mi je za Milita pokazao je da moze konkurisat za prvi tim, iako je dosta odsustvovao sa terena.
P.S.
Ocekujem Bayern u finalu, pa da to bude finale za gurmane..

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
ma Barsi samo Chelsea moze parirati budimo relani,,ostalii dodju samo na ex na Nou Camp
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Opet smo po ko zna koji put pokazali da smo najjaci, ja nisam ni sumnjao da cemo proci, kad smo govorili da lako mozemo dati 4-5 komada, prozivali su nas djecurlijom hehe, a evo ispostavi se da sam Messi cetvorku moze uvaliti. Opet se vade i na povrijedjene igrace Arsenala, sto je smijurija, unistili smo ih i ovako i onako, al hajd, imali su pravo da se nadaju. Za nas je bitno da u subotu budemo koliko toliko kompletni i da jos i Real pometemo i da laganini obje titule uzmemo jer nam i pripadaju. Bezveze su price oko Messija, sta bi bilo da ga nema, koliko god da je genijalac on je dio ekipe, veceras je bio realizator, nekad i nije pa opet pobjedjujemo, on je samo jedan genijalac i utjelovljenje jedne fantasticne ekipe.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Jest klinac, danas bez Messija ni bazena pogodili nebi.Romariooo je napisao/la:Opet smo po ko zna koji put pokazali da smo najjaci, ja nisam ni sumnjao da cemo proci, kad smo govorili da lako mozemo dati 4-5 komada, prozivali su nas djecurlijom hehe, a evo ispostavi se da sam Messi cetvorku moze uvaliti. Opet se vade i na povrijedjene igrace Arsenala, sto je smijurija, unistili smo ih i ovako i onako, al hajd, imali su pravo da se nadaju. Za nas je bitno da u subotu budemo koliko toliko kompletni i da jos i Real pometemo i da laganini obje titule uzmemo jer nam i pripadaju. Bezveze su price oko Messija, sta bi bilo da ga nema, koliko god da je genijalac on je dio ekipe, veceras je bio realizator, nekad i nije pa opet pobjedjujemo, on je samo jedan genijalac i utjelovljenje jedne fantasticne ekipe.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
svaka rijec je suvisna,nema rijeci na svijetu koja moze opisati mesija.covjek je samo ......ne znam ni ja sta
znaci vcrs je masinerija pokazala dio svoje snage,fenomenalan pristup utakmici ma sve je extra bilo
arsenal se treba jos skolovati da bi on bio kao barca,ako je neko i sumnjao u to veceras se mogao uvjeriti da je u krivu
znaci vcrs je masinerija pokazala dio svoje snage,fenomenalan pristup utakmici ma sve je extra bilo
arsenal se treba jos skolovati da bi on bio kao barca,ako je neko i sumnjao u to veceras se mogao uvjeriti da je u krivu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- juzni vjetar!
- Kontakt:
xavi 92% tacnih pasova
valja ibrahimovicu na san siro opet

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Xavi je fudbalski genije i carobnjak na sredini terena,jednostavno,to je mozak ove ekipe.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.