jasko_juve je napisao/la:diplomatija je napisao/la:Brate moj slaba nam je nafaka, Koliko je kladionice imaju, da je nama bar jedan malo djelic bili bi sretni, ali jjebiga idemo dalje
Ma znaju ljudi sve ba..nemoguce da bude stalno tako blizu margine,poen,gol gore dole,korner,zuti..evo jedan slucaj..pa jel moguce da zadnjih 25 minuta nema zutog,nema starta vise,razumijem rezultat bio takav i sve..a da sam cekao manje bila bi neka tuca gdje bi neko nekom yebao majku..tako to hoce..ljudi znaju,ima srece al vise znanja.. dok kod nas ima nekog znanja,vodimo se statistikom,gledamo jesu zdravi igraci,jesu jeli danas,sta guzili, pa gledamo neke medjusobne i odigramo bubam 3+ i bude 0-0..
http://www.premier-kladionica.com/QR/32 ... 1_35658833" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo meni danas jedna Bilbao...postavio sam, na temi sugestije...jbg. cesto igram oba daju ali Turino mi se nije cinio da moze dati i eto..
Diemantidis 9.5 under stavio ubacio 8p i u 4/4 ubacio 1 poen jbg to je tako..

Vjerovatno ce Thompson proci veceras Over i bice da je Bilbao..
A to sto mi padamo jbg.previse parova 4,5,6 jos ako su kvote 1.80 + naravno da postoji mogucnost da te neko zguzi...
To je tako jbg...
A jos kad te kvota 1.30 pobjeda....

ali jbg to je tako, stavis da gost daje gol 1.5 prodje jbg..ali nekad naletis da se igra do sabaha nemogu gola dati...
Samo zaobidjite ovaj BINGO bolje dati 10km izabrati 3,4 para nego otici u kladionicu izgubiti 10 KM na bingo brojeve a ima ih koji odu u kld. izgube na BINGU 40,50

a dosli da pokupe kao brzu lovu pa se zavukli i naljutili pa gruhaju neke sisteme 3.5km ili svaki krug po 3,4 listica a vamo da je stavio 2,3 para kvota 2,3 para neka do kvote 4,5 ulozi 20km jbg ako ti nije zao tako.
U mene ulog max. 10 a uglavnom markica, dvije onako da se prati nesto.
Zadnji put sam pogodio EL kad sam mogao i vise dobiti poredao AH kad su igrali izmedju ostali Dnipro-Inter, St.L-Rijeka, Everton-Wolf..itd a da sam jos stavio ciste bilo bi 400km ali **** da je znati

tad dobio 80km.
Tad je mislim dosta raje dobilo ko god nije igrao neke gluposti..
Bice bolje

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x