Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

gonzales
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la gonzales » 26 feb 2015, 23:46

diplomatija je napisao/la:Ej Breskva nista majku mu jjebem, da je bar još jedan zuti dao bio bih na konju, ovako sav nikakav moram leći i pokušati spavati, tuga, nije mi zbog love vec zasto uvijek taj **** karton, korner, gol i picka materina okrene na njihovu stranu, ali zivot ide dalje sutra cemo ih majku jjebati
Prevagnuti će i na našu stranu, biti će bolje kralju :thumbup:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 26 feb 2015, 23:47

Brate moj slaba nam je nafaka, Koliko je kladionice imaju, da je nama bar jedan malo djelic bili bi sretni, ali jjebiga idemo dalje

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 26 feb 2015, 23:52

bambus je napisao/la:
master44 je napisao/la:Bambus koja je ovo kladionica, da ne igram u njoj bingo sljedecih par mjeseci :D
bet-live valjda :mrgreen:

slika

eto i brojevi
Ovaj Bingo je vjerovatno i najvece zlo BIH :puke: :puke:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 feb 2015, 23:54

diplomatija je napisao/la:Brate moj slaba nam je nafaka, Koliko je kladionice imaju, da je nama bar jedan malo djelic bili bi sretni, ali jjebiga idemo dalje
Ma znaju ljudi sve ba..nemoguce da bude stalno tako blizu margine,poen,gol gore dole,korner,zuti..evo jedan slucaj..pa jel moguce da zadnjih 25 minuta nema zutog,nema starta vise,razumijem rezultat bio takav i sve..a da sam cekao manje bila bi neka tuca gdje bi neko nekom yebao majku..tako to hoce..ljudi znaju,ima srece al vise znanja.. dok kod nas ima nekog znanja,vodimo se statistikom,gledamo jesu zdravi igraci,jesu jeli danas,sta guzili, pa gledamo neke medjusobne i odigramo bubam 3+ i bude 0-0..
http://www.premier-kladionica.com/QR/32 ... 1_35658833" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 feb 2015, 23:56

slika

Jao bracika :damn: :damn: :damn:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 feb 2015, 00:00

Hass je napisao/la:Pa jeb.eno nevjerujem :evil: za 108 maraka padam olympiakos z1x.pa ima li te bozeeee? :evil:
E jooooooooj :problem: :roll: :cry:

Još sam prvo svoje pare mimo kladare uplatio pa dobitak podigao da ne bi bile haram pa belaj. :urnebes: :mrgreen:

Nema veze glavu gore i ti i svi ostali EL je prokleta tu kad dobiješ preko 100 km po mjesec ne treba tiketa uplatiti. ;)

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 27 feb 2015, 00:05

jasko_juve je napisao/la:
diplomatija je napisao/la:Brate moj slaba nam je nafaka, Koliko je kladionice imaju, da je nama bar jedan malo djelic bili bi sretni, ali jjebiga idemo dalje
Ma znaju ljudi sve ba..nemoguce da bude stalno tako blizu margine,poen,gol gore dole,korner,zuti..evo jedan slucaj..pa jel moguce da zadnjih 25 minuta nema zutog,nema starta vise,razumijem rezultat bio takav i sve..a da sam cekao manje bila bi neka tuca gdje bi neko nekom yebao majku..tako to hoce..ljudi znaju,ima srece al vise znanja.. dok kod nas ima nekog znanja,vodimo se statistikom,gledamo jesu zdravi igraci,jesu jeli danas,sta guzili, pa gledamo neke medjusobne i odigramo bubam 3+ i bude 0-0..
http://www.premier-kladionica.com/QR/32 ... 1_35658833" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo meni danas jedna Bilbao...postavio sam, na temi sugestije...jbg. cesto igram oba daju ali Turino mi se nije cinio da moze dati i eto..
Diemantidis 9.5 under stavio ubacio 8p i u 4/4 ubacio 1 poen jbg to je tako.. :) Vjerovatno ce Thompson proci veceras Over i bice da je Bilbao..

A to sto mi padamo jbg.previse parova 4,5,6 jos ako su kvote 1.80 + naravno da postoji mogucnost da te neko zguzi...
To je tako jbg...
A jos kad te kvota 1.30 pobjeda.... :facepalm: ali jbg to je tako, stavis da gost daje gol 1.5 prodje jbg..ali nekad naletis da se igra do sabaha nemogu gola dati...
Samo zaobidjite ovaj BINGO bolje dati 10km izabrati 3,4 para nego otici u kladionicu izgubiti 10 KM na bingo brojeve a ima ih koji odu u kld. izgube na BINGU 40,50 :facepalm: a dosli da pokupe kao brzu lovu pa se zavukli i naljutili pa gruhaju neke sisteme 3.5km ili svaki krug po 3,4 listica a vamo da je stavio 2,3 para kvota 2,3 para neka do kvote 4,5 ulozi 20km jbg ako ti nije zao tako.
U mene ulog max. 10 a uglavnom markica, dvije onako da se prati nesto.
Zadnji put sam pogodio EL kad sam mogao i vise dobiti poredao AH kad su igrali izmedju ostali Dnipro-Inter, St.L-Rijeka, Everton-Wolf..itd a da sam jos stavio ciste bilo bi 400km ali **** da je znati :mrgreen: tad dobio 80km.
Tad je mislim dosta raje dobilo ko god nije igrao neke gluposti.. :mrgreen:
Bice bolje :)
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 27 feb 2015, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 27 feb 2015, 00:08

Haha,ma jbg pao-pao,ni prvi a Bgm ni zadnji put.Nego tebra,daj mi cl.broj da ti vratim ono u subotu aBd. :-)
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 feb 2015, 00:14

Dal su ove zene moguce ? :S

slika

a sinoc me ova karatantcheva u crno zavila i ja opet kontra nje :S daj jednom ove zzene lagano da ubodem :S
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 27 feb 2015, 00:16

@Hass

Ma kakvo vraćanje ne dolazi u obzir. :nene: ;) Nije hiljadu maraka bježi tamo vratiš kad dobiješ 10.000, ali ću ti tad obračunati kamate da bude 5 km nekako mi simbolično. :mrgreen: :tralala: :tralala:

Drug @zgmiky ima pravo, ali najbolje bježati od parova i ekipa koje svi igraju tipa sinoć Arsenala, danas ne znam Wolsfburga 3+ i sl. Čim vidiš da raja masovno uplaćuje na nekog nešto ne igrati i gotovo vikendom realno 90% nas ima iste tikete sa identičnim parovima skoro i onda dodaj pola svijeta i naravno da će nam se desiti Chelsea X, Arsenal 2, Real 3+ i druge stvari. ;)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 27 feb 2015, 00:19

Od sad samo igram Badminton i hokej na travi ali zene samo, goni ovo u pm vise
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 feb 2015, 00:30

Ajmo Atlético Paranaense kvota 1.22 gube 1 0 ajdeeeeeee :pray:

EDIT

Ima li neko nalog na bwinu? ako ima da li i vama "steka" nece da mi ocita koliko imam na racunu niti mogu ista uplatiti? :S wtf :thumbdown:

Joj ove Puig servirala za pobjedu i izgubi servu ode u TB i ispusi :S a u 3 setu ko ziv ko mrtav :S
Can i have yours?

Aura55
Kontakt:

Post Postao/la Aura55 » 27 feb 2015, 01:04

8-2 9-4 imali idioti i skoro padnem
slika

a ovu puig na drugom nemoram ni komentirati.... :clap: :clap: :guz:

Edalicious
Kontakt:

Post Postao/la Edalicious » 27 feb 2015, 01:14

Aura55 je napisao/la:8-2 9-4 imali idioti i skoro padnem
slika

a ovu puig na drugom nemoram ni komentirati.... :clap: :clap: :guz:
Evo gledam Puig jer i meni treba. Brate,ja odavno goru teniserku nisam vidio od Karatancheve. Pa,ta futa samo vraca i ceka da pogrijesi Puig. Nema kod nje neprisiljene hahahah A Puig neiskusna :) Ima 3 mec lopte i ne zavrsava :)

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 feb 2015, 01:21

@aura @edalicious

ovo je od jutros :crazy:

slika
Can i have yours?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 feb 2015, 01:28

Ljudi moji nije dzabe Messi promasio penal u utorak,hajde penal promasio pa ok svima se moze desit,ali onda onaj sut glavom sa 4 metra na prazan gol :crazy: Pa samo pogledajte za kakve su pare ljudi promasili Messi-a i to samo u Bosni mada to je sve sitno na neke astronomske dobitke i uplate koji se igraju u stranim kladionicama.Sam pokazatelj je da kladionice sponzorisu jedne od najboljih evropskih klubova,i tu je sve jasno.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Edalicious
Kontakt:

Post Postao/la Edalicious » 27 feb 2015, 01:30

fanatic1991 je napisao/la:@aura @edalicious

ovo je od jutros :crazy:

slika
E ako se Puig sad vrati,onda stvarno nije normalna ni ona ni ova Karatancheva. Dobro je meni jedan stari kladionicar rekao:"Ako ima nesto sto ne smijes igrati,to je zenski tenis" :D

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 27 feb 2015, 01:31

Edalicious je napisao/la: E ako se Puig sad vrati,onda stvarno nije normalna ni ona ni ova Karatancheva. Dobro je meni jedan stari kladionicar rekao:"Ako ima nesto sto ne smijes igrati,to je zenski tenis" :D
Ma znam :D ali se uvijek neka Puig provuce xD i razjebe sve XD
Zadnja izmjena: fanatic1991, dana/u 27 feb 2015, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
Can i have yours?

Edalicious
Kontakt:

Post Postao/la Edalicious » 27 feb 2015, 01:32

fanatic1991 je napisao/la:[quote="Edalicious"
E ako se Puig sad vrati,onda stvarno nije normalna ni ona ni ova Karatancheva. Dobro je meni jedan stari kladionicar rekao:"Ako ima nesto sto ne smijes igrati,to je zenski tenis" :D
Ma znam :D ali se uvijek neka Puig provuce xD i razjebe sve XD[/quote]

Ja bih volio da se vrati,iskreno hahah treba mi to :D

Hosa85
Kontakt:

Post Postao/la Hosa85 » 27 feb 2015, 01:32

IMA LI KRUHA ???

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.