Spahic i ja imamo jednake sanse da na ljeto dodjemo u FK Sarajevo.Evander je napisao/la:Jeste da ne volim Emira Spahica nikako i jeste da je paksu veliki, ali bi nam dobro dosao na ljeto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Spahic i ja imamo jednake sanse da na ljeto dodjemo u FK Sarajevo.Evander je napisao/la:Jeste da ne volim Emira Spahica nikako i jeste da je paksu veliki, ali bi nam dobro dosao na ljeto
Reci to Ibrakovicu ako smijesSabinho je napisao/la:Spahic i ja imamo jednake sanse da na ljeto dodjemo u FK Sarajevo.Evander je napisao/la:Jeste da ne volim Emira Spahica nikako i jeste da je paksu veliki, ali bi nam dobro dosao na ljeto
Ima da te Ibrakovic dovede dok kazes keksEvander je napisao/la:Reci to Ibrakovicu ako smijesSabinho je napisao/la:Spahic i ja imamo jednake sanse da na ljeto dodjemo u FK Sarajevo.Evander je napisao/la:Jeste da ne volim Emira Spahica nikako i jeste da je paksu veliki, ali bi nam dobro dosao na ljeto
Vugaj,vugajShofaII je napisao/la:Evo vugam sa Misketom, sutra nista prije 11
Mene interesuje koja je kafana u pitanjuBoskoAntic je napisao/la:Nantess je napisao/la:Pregovori zavrseni upravo, malo se oduzilo u kafani, sutra se nastavljaju i sutra ce biti definitivno sve sta i kako. U klubu su optimisticni. Do sutra strpimo se svi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Može li još ko potvrditi ovo, da idemo spavati
prasovic89 je napisao/la:Mene interesuje koja je kafana u pitanjuBoskoAntic je napisao/la:Nantess je napisao/la:Pregovori zavrseni upravo, malo se oduzilo u kafani, sutra se nastavljaju i sutra ce biti definitivno sve sta i kako. U klubu su optimisticni. Do sutra strpimo se svi
Deje Bandovićaprasovic89 je napisao/la:Mene interesuje koja je kafana u pitanjuBoskoAntic je napisao/la:Nantess je napisao/la:Pregovori zavrseni upravo, malo se oduzilo u kafani, sutra se nastavljaju i sutra ce biti definitivno sve sta i kako. U klubu su optimisticni. Do sutra strpimo se svi
prasovic89 je napisao/la:Sumnjam, ni Kesa ne da svakome da uđe![]()
Ma zvao ja Kesu da ih pusti unutra, i na moj racun jaretinom onom cuvenom da ih nahraniprasovic89 je napisao/la:Sumnjam, ni Kesa ne da svakome da uđe![]()
Ne obecavam nistaade43 je napisao/la:Sutra ujtru nemoj koga srce da strefi uz![]()
![]()